Şimdi Ara

Arkadaş grubunun olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 yaşına geldim, hiç bir zaman yanlarında rahat hissettiğim, ortak zevklerimin olduğu, bir aloda yanlarına gidip ya da onların geldiği, beni arayıp soran 2-3 kişilik bile olsa bir samimi bir arkadaş grubum olmadı
    şu an tek bir arkadaşımla samimiyim, her gün discorddan konuşuyoruz. Fakat uzak oturduğu için dışarı çıkma olayı pek mümkün olmuyor
    ne ilk- orta okul ne liseden böyle bir grubum olmadı. Mahalle desen, yaşıtım sadece 2 kişi vardı. Biri o discorddan konuştuğum arkadaşım, diğeri de sonrada ot-esrara başlayan ve ilişkimin koptuğu başka bir arkadaşım
    liseden 2 arkadaşımla ara sıra konuşuyorum fakat öyle aşırı samimiyetimiz yok. Biriyle, bana yakın oturduğu için ara sıra çıkıp kahve falan içip 1-2 saat takılıp dönüyorum. Pek ortak yönümüz olmadığı için fazla konuşacak bir şeyde bulamıyoruz zaten.(O araba, kız, futbol konuşmayı seviyor, ben daha nerd diyebileceğiniz tarzda biriyim) Diğeriyle de ayda yılda bir buluşuyoruz, uzakta oturuyor
    Üniversite desen 3. sınıfa geldim, sınıftan sadece 1 tane samimi arkadaş edinebildim. Oda liseden kalma arkadaş grubuyla takılıyor ve aralarına girmem mümkün değil
    Çocukluğundan, liseden 3-4 kişilik samimi arkadaş grupları edinen insanlara çok imreniyorum. Adamlar her şeyi beraber yapabiliyorlar. Birbirlerinde kalıp, en ufak bir işte bir birlerine destek oluyorlar
    Bunaldıklarında beraber dışarı çıkıp gezip tozuyorlar. Tatile oraya buraya gidiyorlar. Bu benim için ulaşılması imkansız bir şey. Hep tek tük arkadaşım oluyor fakat onlarda DOST olmuyor
    Ben bunu çok sorun etmeye başladım
    Acaba benim gibiler var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 6 Mayıs 2020; 21:17:29 >

• Hocam, benim insanlarla samimiyet kurma konusunda büyük problemlerim var, birazda ondan bu durumdayım
    Benle normal sekilde muhabbet edebilirsin fakat aramızda her zaman celikten, soğuk bir duvar olur, bunuda hissedersin yani
    Bu duvarı kıramıyorum bir türlü
    İgrenc derecede yapmacık bir kisiligim var
  • Bende öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Var kanka yalnız değilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (O araba, kız, futbol konuşmayı seviyor, ben daha nerd diyebileceğiniz tarzda biriyim)

Benim tayfada da böyle biri vardı.Dışladık sonra onu.
  • Aha me

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    cok iyi yapmıssınız
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    cocukluktan yada liseden gelen arkadaslarına ne oldu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende senin gibiyim tek fark 1 değil 3-4 arkdşaım var benim
  • vizyoncukk kullanıcısına yanıt
    hocam peki bu 3-4 arkadasın bir grupmu
    eger oyleyse pek benim gibi degilsin demektir
  • Lisede falan vardı benim ama üni için şehir dışına gidince ilk başta tökezledim. Hatta konu açıyordum buraya gelip. Sonra işler rayına oturmaya başladı yavaş yavaş. Yurt odasında tanıştığım insanlarla 4 kişilik güzel bir arkadaş grubu olduk. Sonra okulda arkadaş edinmeye başladım.

• Yalnız değilsin kardeşim ben de senin gibiyim ünide yemekhanede bile tekim ama alıştım artık :D üninin bitmesine 2 sene kaldı yarıladık böyle böyle. Üni bitince nolcak görcez..

• Aynı ben. Bu güne kadar girdiğim her ortamda dışlandım
  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt
    bende dışlandım ve sonunda pes edip kendimi bir kaç sene izole ettim, çok pişmanım
    fakat karşıma bana benzer kimse çıkmadı, bu konu da da şanssızım demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 7 Mayıs 2020; 2:21:23 >
  • Üniversiteye gidene kadar çok sosyaldim. Üniversitede istediğim ortamı yakalayamadım. Ben de kulüplerle yeni insanlar tanıdım. Bana uygun olmayanları eleyince 4-5 kişilik samimi grubum kaldı. Diğerleriyle merhaba merhaba veya denk geldikçe konuşuyordum.

İş arkadaşlarımla daha samimi oldum. Tüm gün beraber geçirince ve ortak iş yapınca samimiyet kuruyorsun. Yaz aylarında hafta sonu kamp yapmaya gidiyoruz. Kışında ya beraber yemeğe çıkıyoruz ya da Starbucks buluşmalarımız oluyor. Ama ben arkadaşlarımı böldüm. Ortaokul, lise dönemi gibi dostluklarım kalmadı. Mesela spor muhabbeti yaptığım arkadaşlarımın hepsi liseden. Genel muhabbet ettiğim arkadaşlarım üniversiteden. Şuan en çok zaman geçirdiğim arkadaşlarım da iş yerinden. Bence samimiyet hep beraber olunca kurulabiliyor. Üniversitede havuz dersleri, lablara gir çık olunca samimiyet kurulamıyor.
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    henry cavill de nerd sayılır adam wow oynuyor onu da dışladınız mı????????
  • hocam biz lisedeyken sınıf erkekler olarak 4 5 tip hariç tayfaydık takılırdık hep ünide hiç arkadaşım olmadı iş hayatında normal bi arkadaş ortamım olur mu normale döner miyim meslek avukatlık olacak kodumun okulu biterse
  • Hocam, benim insanlarla samimiyet kurma konusunda büyük problemlerim var, birazda ondan bu durumdayım
    Benle normal sekilde muhabbet edebilirsin fakat aramızda her zaman celikten, soğuk bir duvar olur, bunuda hissedersin yani
    Bu duvarı kıramıyorum bir türlü
    İgrenc derecede yapmacık bir kisiligim var

• Lise tayfanla gorusmuyormusun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.