Şimdi Ara

Arkadaş grubuna yapılacak şaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce 3 kız 1 erkekten oluşan bi arkadaş grubum bana bir şaka yaptı. Şimdi benim bunlardan intikam almam gerekli. Sizce bunlara ne türlü şakalar yapılabilir?

Not: Şaka ahlak kurallarını aşmamalı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arkadaş Grubu İçin Eğlenceli Şaka Mesajları

Arkadaş grubunla eğlenceli vakit geçirmek ister misin? Arkadaşlarına gönderebileceğin birkaç esprili şaka mesajına göz atalım:

Durum Bildirme: Durum: Arkadaşlarımla konuşuyorum. Aktivite: Onlarla dalga geçiyorum.

Efsane Buluşma: Uzaylılar Dünya'yı ziyaret etmiş ve gitmeden önce arkadaş grubumuzu bırakmışlar.

Çekişme: Arkadaş grubumuz bir meyve tabağı gibidir. Herkes farklı ama hepimiz aynıyız.

Matematiksel Bulmaca: Bir arkadaş grubunda 10 kişi varken, neden sadece 9 beyinleri var? (Çünkü bir tanesi her zaman eksik!)

İş İlanı: Arkadaş grubumuz için yeni bir üye arıyoruz. Asgari şartlar: Gülme yeteneği, espri anlayışı ve yemekleri bitirme becerisi.

Bu şaka mesajlarını arkadaşlarına göndererek günlerini neşelendirebilir ve aranızdaki bağı güçlendirebilirsin. Bunları özel günlerde veya sıradan bir günde göndermekten çekinme!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kusmuk tarzında menemen pişir sonra parmağını boğazına sok menemen'in üstüne kusarken video çek sonra karıştır siz yiyin ben bir şeyler daha hazırlayım gelirim de onlar yerlerken televizyonu kumandayla aç video hazır olsun ve videoyu görsünler. BAM!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khagan

Kusmuk tarzında menemen pişir sonra parmağını boğazına sok menemen'in üstüne kusarken video çek sonra karıştır siz yiyin ben bir şeyler daha hazırlayım gelirim de onlar yerlerken televizyonu kumandayla aç video hazır olsun ve videoyu görsünler. BAM!!

Bu biraz ağır kaçar
  • UP
  • Seni seven birilerimi yani kankan kadar yakınlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßerkay469

Seni seven birilerimi yani kankan kadar yakınlarmı?

Hepsi çok samimi arkadaşım.
  • Burs çıkmamış la deme de ne dersen de.
    Bir baktık cidden çıkmamış kötü oldu yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    foruma katılanlar ne iş yapıyor
    21 yıl önce açıldı
    Arkadaşlara yapılacak şaka
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dötlerine şaplak at ve kaç diyecektim ama ahlak kurallarını aşmayalım demişsin hmmm...
    O zaman hepsinin eline 5 kiloluk su şişesi ver yere bırakırsanız bomba patlar ve ölrüsünüz de.Aradan geçen saatlerden sonra biri bırakacaktır ve sende tvyi açıp haha şaka yaptım o kadar döt korkusunu boşuna yaşadınız
    yazısını onlara göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaVaN -- 20 Kasım 2012; 21:50:25 >
  • molotof at kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

1-2 kişi daha bul bulduğun kişilerde en az sana şaka yapan kişiler kadar samimi olmalı arasınlar desinler ki x kaza geçirdi apar topar hastaneye kaldırıyoruz desin bir hastane ismi verin gidin hastanenin girişinde bekleyin arkadaşların bekleyecek,onlar gelincede desinler ki başımız sağolsun biraz sonrada söylersiniz şaka olduğunu sen gelirsin sen zaten biryerden izlersin,bence kesinlikle bunu yapın vallahi ömürlerinden ömür gider al sana şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADRETTİN UMMAN -- 20 Kasım 2012; 21:57:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: H.Emre.E.

dötlerine şaplak at ve kaç diyecektim ama ahlak kurallarını aşmayalım demişsin hmmm...
    O zaman hepsinin eline 5 kiloluk su şişesi ver yere bırakırsanız bomba patlar ve ölrüsünüz de.Aradan geçen saatlerden sonra biri bırakacaktır ve tc de haha şaka yaptım de

Eğer söylediğin şeyi yaparsam hiçbirisi beni iplemez Öyle bir şaka yapmak istiyorum ki ömürleri boyunca unutamasınlar.
  • quote:

quote:

quote:

1-2 kişi daha bul bulduğun kişilerde en az sana şaka yapan kişiler kadar samimi olmalı arasınlar desinler ki x kaza geçirdi apar topar hastaneye kaldırıyoruz desin bir hastane ismi verin gidin hastanenin girişinde bekleyin arkadaşların bekleyecek,onlar gelincede desinler ki başımız sağolsun biraz sonrada söylersiniz şaka olduğunu sen gelirsin sen zaten biryerden izlersin,bence kesinlikle bunu yapın vallahi ömürlerinden ömür gider al sana şaka

Gerçekten güzelmiş uygula hocam bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bu söylediğin iyidi Bunu yapabilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu söylediğin iyidi Bunu yapabilirim.

Hocam bence saçma bir şaka ayrıyetten güldürmez ve böyle işlerin şakası olmaz.Ben bir arkadaşıma benzerini yaptım 1 ay konuşmadık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.