tv de bir diziye denk geldim. böyle insanlar bir adaya düşmüş, hayatta kalma mücadelesi veriyorlardı. ibir tane doktor sanırım adam vardır ve herkese yardım ediyordu ama psikolojik sorunları var babasını görüyordu adada hep. bir de çok güzel bir kız vardı. adadan da tuhaf sesler geliyor ama en olduğu bilinmiyordu. bu dizinin adını bilen varsa yazabilirmi??
Bende çok merak ettim şimdi hayallah
galiba selena dan bahsediyorsun.hatta o gordugun cok gusel kiz da selena.
hahahahahahah adama cevap verin yaa dizinin adı LOST tur arkadaşım
adanın içindeki doktor
dizinin adı LOST tnt kanalında oynuyor
İnsanların Düştüğü Adada Hayatta Kalma Mücadelesi Veren Bir Tane Sanırım Doktor ve Bir tane de Çok Güzel Bir Kızın Duyduğu Issız Sesler.
yok bezbebek! hayır kardechim selenayı biliyoruz onda ada felan yok. hergun ishlerim. bu dizi bachka böyle uchak kazası felan olmuş galiba.
quote:
Orjinalden alıntı: Wratchet
selena lost tabikide
saol.
bence başlığı bu dizinin adını bilmeyen var mı ? diye değiştir
dizini adı prenses perfinya
dizinin adı HOŞT
Sihirli Annem
LOST
quote:
Orjinalden alıntı: metinT
quote:
Orjinalden alıntı: Exxcrea
yok bezbebek! hayır kardechim selenayı biliyoruz onda ada felan yok. hergun ishlerim. bu dizi bachka böyle uchak kazası felan olmuş galiba.
pffff
quote:
Orjinalden alıntı: _R3sp3cT_!LL3g4L_
quote:
Orjinalden alıntı: metinT
quote:
Orjinalden alıntı: Exxcrea
pffff
üzme kendini ben sövdüm. 2-3 mesaj üstte
Haklısın sonuna kadar. Ne garip insanlar var şu dünyada
herhangi birsoru sorulduysa "adam gibi" cevap verelim.forumu boş mesajlarla dolduruyorsunuz.bu konuya cevap veren lost yazsa olmuyo mu.Selenaymış sihirli annemmiş hoştmuş ne bunlar ya.Valla komik değil espri sayıyosanız.