Şimdi Ara

Arka Planda Çalışan Safariyi Kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendi buldugum bir yöntem belki biliyorsunuzdur ama kesinlikle bilmeyen vardır diye yazıyorum arka planda safari çalışıpta hem ramden hem pilden yemesini istemiyorsanız safariyi açın yeni sayfa açın boş bırakın diger sayfaları kapatıp boş sayfayı şeçin ve home tuşu ile çıkın.bu şekilde safari tamamen kapanmış oluyor.bunu memory status tarzı prolarla yada 10sn civarı home tuşuna basarakta yapabiliyoruz ancak 10 sn home tuşuna basmak os3.0da çalışmıyor diye biliyorum ayrıca jailbreaksiz kullanan kullanıcılar için kesin çözümdür.
    inşallah birilerine yardımcı olmuşumdur teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 15 Haziran 2009; 0:43:04 >

• jailbreakliler içinse çözüm sbsettings.sbsettingste processes diye bir şey var arkaplanda çalışan uygulamaları gösteriyo.onları kapatabilme özelliği de mevcut.
  • Arkadaşlar biliyorsunuz iphone'un daha hızlı ve verimli çalışması için ram hafızasını mümkün mertebe boş tutmamız gerekmekte.

Safari,mail ve ipod başta olmak üzere bazı programlar, çıksak bile o programlardan arka planda çalışmaya devam ederler. 2.2.1'e kadarki sürümlerde forcequit işlemi, programdayken 7 saniye home tusuna basılı tuttugumuzda gerçekleşiyordu.

OS 3.0'da ise, 3GS'nin çıkmasıyla birlikte bu işlem voice control işlemi için kullanılmaya başlandı.

3.0'da forcequit işlemi için;
    çalıştıgımız programdayken , power tusuna basılı tutuyoruz, telefonu kapat uyarısı geldiğinde power tusunu bırakıyoruz ve home tusuna 6 saniye basıllı tutuyoruz.

Mail programı push servisi açıksa kapanmıyor bilginize.

alıntıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TaRıK]

Arkadaşlar biliyorsunuz iphone'un daha hızlı ve verimli çalışması için ram hafızasını mümkün mertebe boş tutmamız gerekmekte.

Safari,mail ve ipod başta olmak üzere bazı programlar, çıksak bile o programlardan arka planda çalışmaya devam ederler. 2.2.1'e kadarki sürümlerde forcequit işlemi, programdayken 7 saniye home tusuna basılı tuttugumuzda gerçekleşiyordu.

OS 3.0'da ise, 3GS'nin çıkmasıyla birlikte bu işlem voice control işlemi için kullanılmaya başlandı.

çalıştıgımız programdayken , power tusuna basılı tutuyoruz, telefonu kapat uyarısı geldiğinde power tusunu bırakıyoruz ve home tusuna 6 saniye basıllı tutuyoruz.

alıntıdır...

Belki konuyu hortlatıyorum ama çok teşekkürler Tarık hocam bende bunu arıyordum

Keşke daha kısa yolu da olsaydı..

• işkence ya bunu yapmak konuyu bende hortlatıyorum şimdi ama peki bu işlemi özellikle hangi uygulamalardan çıkarken yapmamız gerekiyor pil ömrü için?
  • iPod, Mail ve Safariden çıkarken yaparsan faydalı olur..
  • Safariden çıkmadan önce sadece boş bir sayfa bırakırsanız arkada çalışmaz, ipod ve mail için force quit (zorla kapatma) yapmak gerekiyor. Bu arada ipod ve mail 2.xx işletim sisteminde de arkada çalışıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TaRıK]

Arkadaşlar biliyorsunuz iphone'un daha hızlı ve verimli çalışması için ram hafızasını mümkün mertebe boş tutmamız gerekmekte.

alıntıdır...

• teşekkürler valla iyi oldu bunu öğrendiğim. bende kapatınca direk pilden yemiyomu acaba diyodum.
    peki 3gs için bir program varmı önerebileceğiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.