Şimdi Ara

Arka Kapakdaki ufak Çatlma yüzünden telefonumu garantiye verdim ve.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Exclusive1905

bugun baktımda telefoun durumuna bunlar yazıyordu..

Durum Degisim cihazi bekleniyor
    Tamir Detayı Test OK

ne anlama geliyr acaba :)

ben değişim cihazımı 1 ay beklemiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baver811

quote:

Orijinalden alıntı: atac1m

Tele service genpa gibi bir garanti firmasidir.
    Duyduguma ggore tr ye yeni geldigi için iphone lari degistiriyolAr ama 0 iphone vermiyolar dış kApı ve cami sifirdir zaten verdiklerinde hepsinde Işık sızmAsı oluyor Ama 4 günde degistiriyolar

arkadaşım değişimde 0 cihaz vermediklerine eminmisin bende brightstar-teledervice garantili 0 aldığım aldığım cihaz bozuk çıktı diye değiştiricektim ama yeni telefonumu değiştirirken bana 0 cihaz vermemesi çok saçma olur.

değişim cihazlarının dışı sıfır içi ise elden geçmiş cihazlar oluyor. size yeni kutu içeriği verilmiyor. sadece cihaz gönderiliyor. eski kutu içeriğiyle kullanmaya devam ediyorsunuz...

• peki bunun bir dezavantajı varmıdır? ışık sızması, ölü pixel falan dahamı çok oluyor?
  • Arkadaşım bu kadar hassas olmamak lazım.
    Aynı yerden(Şarj bağlantısının olduğu yer) benim Iphone 3G' nin de arka kapağı çatladı. Ama ben 2 aydır kafaya takmadan kullanıyorum. Zaten ince bir çizik şeklinde beni rahatsız etmiyor.
  • telefonumda ısık sızması oldugunu fark ettım. kasanın sol tarafında metal kısımla ön cam arasında ufak bı acıklık var ve ordan ekran ısıgı gelıyor. tel. genpa garantılı ve 13 ay daha garantısı var . garantıye gotursem. tamır mı ederler ? degıstırrırlermı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Turkcell den Aldıysanız Genpa Bakıyor ve Değişim 1 ayı bulabilir daha fazla da olabilir... Ücret Talep edebilir ama haksız yere
    Vodafone a da Tele Service Bakıyor. Değişim Maksimum 1.5 Hafta Sürüyor.Ücret Kesinlikle Talep Etmiyor

Çatlama Nedeni: Beyaz iPhone lardaki Genel hata + Isınarak Plastiğin genleşmesi..

Aynı Çatlak Bende de var..

Hatta Kılıftan Telefonu Çıkarırken Kameranın Etrafında 4 adet çatlak oldu resmen kara yani.. Kamerayı çerçeveye aldı

turkcelden aldık yandık desene..
  • yanlıs anlamayın ama nasıl bu kadar sakın olabılırsınız anlamıyorum onlar sızden o parayı talep ederken ne dedınız cok merak edıyorum aklınızdan ne gectı?? ha paranız coktur nereye harcayacagınızı bılemezsınız ayrı mevzu fakat su durumda sıze sasırıyorum:S:S hakkınızı arayın kesınlıkle!!! 170 tl vermek ne demek?? bır ıkıncısı gonderdıgım telefonu bana baska bır yerını kırıp gerı gonderecekler bu ıhtımalın basıma gelmesı halınde ortaya cok azotlu netıceler cıkacagından suphesızım!!
  • ilk iphone numu 16 gb beyaz genpa garantiliydi.ilk değişimi aldıktan 6 ay sonra oldu.ekranda hava kabarcıkları belirdi.bana buna sıvı girmiş düşmüş vs vs vs dediler saçmalamayın ne sıvısı çamur atmayın diye isyan ettim öğlen 11de verdim akşam 4te mesaj geldi gelin alın diye.şehir dışındaydım 4 gün sonra geri döndüm baktım wi-fi çalışmıyor.bi daha verdim gene aynı gün akşamüstü yenisini aldım.ne soru soran oldu ne bişi üstüne bide özür dilediler bursa genpadan.bende bu kadar hızlı ve uğraştırmadıkları için teşşekkür maili bile attım.bunları görünce şaşırmadım değil genpayla ilgili.kvk falan deseniz hep beraber söverdik eski deneyimlerimden maymun etmişlerdi kaç sefer.çatlama kısmı kulaklık girişi ile metal kısımda hep oldu beyazda yenilenenlerle onunla bununla.hiç sıcak yaklaşmadı servis kullanıcı hatası çizik diye değerlendirdi hep sorduğumda ama geri kalanlarda sorun çıkartmadılar.bide değişim telefonlarında şu gözüme çarpmıştı seri numaraları 8xxxx şeklinde değilde 5xxxx şeklindeydi.ne kadar 3g varsa gördüklerim hep 8xxxx le başlamıştı.ben pek inanmıyorum elden geçirilmiş olduklarına.oradakilerle de görüştüğümde geri alına cihazı direkt apple a geri gönderdiklerini söylediler.durmuyormuş cihaz ama doğru ama yalan bilemem valla.değişim cihazlarındaki ekran çıkıklıkları çizikler kırıklar vs ise kutularda değilde kolilerde istiflenmiş şekilde gelmelerinden olabilir.aldığınız kutu gibi değil kuıtudan ilk çıktığı halde bulunan sade jelatinli halini veriyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.