Şimdi Ara

Arka Göbek -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Bundan bir buçuk ay önce arka göbek içinden geçen mil yamulmuştu. Bisikleti de yeni aldığım için aldığım yere götürdüm gösterdim. Parası neyse verip yaptırayım demiştim fakat bisikletçi bunu garantiye sokarız dedi. Eyvallah deyip bisikleti orada bırakıp bakımını da orada yaptırmak üzere bıraktım.
    Bir gün sonra bisikleti almaya gittiğim de herşeyin tamam olduğunu fakat arka gobek milinin elinde olmadığını söyledi. Onun yerine sanırım eski sistem olan, 14-15 anahtarla sökülen çift taraflı somunlu bir mil takmıs. Garantiden diğer parça gelene kadar idare etmemi söyledi. Bende tamam deyip oradan ayrıldım. Fakat neredeyse iki ay olacak ama daha malzeme gelmedi. Veya beni oyalıyor. Zaten burada da pek iyi gözle bakılmayan bir bisikletci bende artık güvenmiyorum. Benim bu göbeği eski haline döndürmem için ne yapmam gerekiyor acaba. Ne kadar para harcamam lazim. Ve ya hangi malzemeler gerekiyor. Yardımcı olursanız mutlu olurum. Bu şekilde bisiklete hiç binesim gelmiyor. Çok tekeri patlatan birisiyim bu şekilde hiç pratik değil.

    Bisiklet: Mosso legarda 1721 msm v

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İnternette 80-90tl ye arka göbek milleri satılıyor, lakin sizin için tavsiye etmem, bisikletçinize her akşam uğrayın sorun ne oldu diye, o da firmayı arasın dursun, sizde firma ile iletişime geçin süreç böylelikle hızlanır, sıkıntı yapmayınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.