Şimdi Ara

ARIZALI SATILIK GM DİSCOVERY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ARIZALI SATILIK GM DİSCOVERY
    Merhaba arkadaşlar
    General Mobil Discovery 4 GB Beyaz cihazı açılmadığından dolayı garantiye yolladım ama 277 TL masraf çıkardılar bende böyle satmaya karar verdim
    Alıp daha ucuza yaptıracak arkadaşlar vardır Telpa fiyatları yüksek tutar bilirsiniz.
    Kullanır ya da satar size kalmış ama ben uğraşamıycam. İstanbul içi elden satış daha öncelikli benim için.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1718630/43fd731f-1287-4788-98cf-4a7850f0b9e3.jpg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1718630/a3ca9465-35b3-42ff-81f2-994a8ac44927.jpg

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Donanimhaber.com Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2. elleri 400 tl iken 300 liraya satmak heleki 4 gb ve arızalı cihazı ne kadar makbuldur hocam
  • 1905Discovery kullanıcısına yanıt
    300 telefon + 277 masraf = 577 TL ona verene kadar gider 0 alır. Forumu gezersen 499 TL ye yurt dışı ürünler var. Alır onu parça niyetine kullanır daha mantıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aferit

300 telefon + 277 masraf = 577 TL ona verene kadar gider 0 alır. Forumu gezersen 499 TL ye yurt dışı ürünler var. Alır onu parça niyetine kullanır daha mantıklı...

Kendisi daha ucuza yaptırabilir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.