Şimdi Ara

ARIZALI LOGITECH DRIVING FORCE GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar isteyen olursa resim koyarım ama gerek duymadım. Pedallar ve direksiyonun üzerindeki tüm tuşlar çalışıyor adaptörde de sorun yok. Fakat direksiyon oyun içerisinde çalışmıyor . İnternetten araştırdım sensör arızası olduğunu belirten videolar vardı sensör aradım fakat İstanbul'da hiç bir yerde sensörünü bulamadım. Sonra Penta bilgisayara yolladım anakartı arızalı 210 tl gibi bir fiyat istediler yaptırmadım. Bu haliyle 75 TL ye satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa .... Gecen gene bakayım dedim sensörde devre yolları uçmuştu onu tamir ettim fakat sorun düzelmedi . Ya anakartı ya sensörü sorunlu bilemiyorum ama ben sensörden şüpheleniyorum .vaktim olsa ve yapabileceğine inandığım biri olsa elimdeki Logitech Momo ile mod yapmayı düşünüyordum o da kaldı öyle . Düşünen olursa dediğim gibi 75 TL

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam. Duruyormu hala.

• Selam arkadaşlar bende Logitech drawning force direksiyon seti var sanırım anakartinda sorun var Ankara'da yaptira bileceğim bir. Yer varmı yardımcı olursanız sevinirim setin hiçbir sorunu yok tum takım sağlam eyer yaptiramazsam saticam 150₺ bu ilanı ana sayfaya nasıl koyarım yardım lutfen

• Erol1946 E kullanıcısına yanıt
    300-400 Tlye penta tamir yapıyor sanırım
  • Duruyor mu hala

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT 160 TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.