Şimdi Ara

Arızalı 19' Samsung 957MB Aranıyor - Satılıyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19" samsung 957mb monitörümün trafosu arızalandı, trafosu sağlam geri kalan kısmı arızalı olması önemli olmayan monitör arıyorum yada elimdeki moniötrü geri kalan parçaları işine yarayan biri olursa satıyorum

istanbul - mecidiyeköy | iyi günler ...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• viper arkadaşım bence trafosunu değiştir
    eğer teknisyensen sen de yapabilrisin zor değil ama bir tvci bile trafoyu takar merak etme çok kolay.Ayrıca kullandıkları da belirli sayıda ve gerilim üreten trafo vardır. Herhangi bir tvci sana yardım eder
  • neosis 30 yere sorduk trafo yu fakat bulamadık, karaköy de dahil aradık aldığımız yanıt o cihazın trafo sunu anca samsung un yetkili teknik servisinde bulursunuz oldu. yetkili teknik servislerde dışarı ürün çıkışı yapmazlar hiç bir şekilde benim bildiğim ( tanıdık olmadığı sürece ) teknisyenlik bilgim yok elektrikçi bi arkadaş bunu bize iletti yanan trafo yu da çıkarttı verdi bize, ben şahsen ne kadar gerilim akım vs bişey üretir bilgim yok eğer senin varsa paylaşırsan sevinirim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ya aynı markayı alma gerek yok sadece o gerilim değerini veren bir trafo bulman lazım o kadar. Trafonun üzerinde yazar zaten sanıım Samsung iki taraflı çok katmanlı trafo kullanıyordu o yüzden bulamayabilirsin ama hiçbir önemi yok onun sadece ve sadece önemli olan o gerilim değerini üretmesi gerisini tamirci arkadaş halleder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.