Şimdi Ara

ARIYORUM: Toyota Corolla D4-D Elegant MMT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süren araştırmam sonunda alacağım araca karar verdim ve artık kararımı değiştirmek istemiyorum tek noktaya kilitlendim:
    Toyota Corolla Dizel, Elegant ve Tiptronik istiyorum...Km 100 bini geçmemiş olmalı ve çok fazla boyanan parçası olmamalı..Biliyorum çok şey istedim ama acele etmeceğim, bu özelliklerde olanını bulana kadar bekleyeceğim..
    Çevrenizde bu özelliklerde araç bulursanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: maxu

Merhaba arkadaşlar, uzun süren araştırmam sonunda alacağım araca karar verdim ve artık kararımı değiştirmek istemiyorum

Kafanı karıştırayım mı ? Ben de aynı araçtan almayı düşünüyorsum taaki bir arkadaş bana bu linki yollayana dek.

http://multimodezedeyiz.hakkimiziariyoruz.biz/galeri.asp

Bi bak istersen. Gerçi bende şu anda Yaris D4D MM arıyorum baldızım için ama şahsen kendim almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: enclave

quote:

Orijinalden alıntı: maxu

Merhaba arkadaşlar, uzun süren araştırmam sonunda alacağım araca karar verdim ve artık kararımı değiştirmek istemiyorum

Kafanı karıştırayım mı ? Ben de aynı araçtan almayı düşünüyorsum taaki bir arkadaş bana bu linki yollayana dek.

http://multimodezedeyiz.hakkimiziariyoruz.biz/galeri.asp

Bi bak istersen. Gerçi bende şu anda Yaris D4D MM arıyorum baldızım için ama şahsen kendim almadım.

Çok sağolun, zaten hafifçe tereddütlerim var gibiydi :) katmerrlendi şimdi..Açıkçası site kurduracak kadar mağdur ettiğini bilmiyordum..bilgilendirme için teşekkürler..

• 2007 benzinli elegant sahibiyim bende sizin gibi önce dizel düşünmüştüm sonra aracın çekmeme gibi problemleri olduğu ile ilgili duyumlarım oldu sonra sahibinden.com da dizellerin daha fazla satıldığını gördüm açık renk döşeme takıntımda vardı ve malesef dizellerde buda mevcut değildi ve sonunda benzinliyi almaya karar verdim ve aldım vede çokkk memnunum şehir içi yakıt tüketimi 7 litre yani muadil otomatiklere göre oldukça hesaplı aldığımda ustam tüp taktırmazsın demiş idi gerçektende gerek duymadım şimdilik. toyotayı şiddetle tavsiye ederim benzinli olması dahada makbuldür derim saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.