Şimdi Ara

ariston matis 24 ff su basıncı arttıramama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kombili evimiz. Küçük bebeğimiz var ve bazen kombiyi yakıyoruz. eşim yatak odasının peteğinin ısınmadığını öğrenince bir miktar hava varmış onu aldım. haliyle basınç 1 bar civarına düştü. kuruluma gelen servis yetkilisi kombinin altındaki vanayı aşağıya doğru çekip çevirince su eklendiğini söyledi. bugün aynısını yaptım ama basınçta artış olmadı ben neyi yanlış yapıyor olabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey11 -- 12 Eylül 2014; 18:50:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

Arkadaşlar ilk kombili evimiz. Küçük bebeğimiz var ve bazen kombiyi yakıyoruz. eşim yatak odasının peteğinin ısınmadığını öğrenince bir miktar hava varmış onu aldım. haliyle basınç 1 bar civarına düştü. kuruluma gelen servis yetkilisi kombinin altındaki vanayı aşağıya doğru çekip çevirince su eklendiğini söyledi. bugün aynısını yaptım ama basınçta artış olmadı ben neyi yanlış yapıyor olabilirim?

musluğu çek sola doğru çevir su dolmazsa su basıncı yetersiz veya musluk yalama olmuş
     ariston matis 24 ff su basıncı arttıramama

• teşekkürler ben becerememişim sorunu hallettik
  • Matis 24 ile ilgili benim de basınç problemim var. Basıncı akşam 2 bara ayarlıyoruz ancak sabah kaltığımızda neredeyse sıfır olmuş. Herhangi bir yerde gözle görünür bir kaçak yok. Sadece peteklerin birine giden boruda (kombi altında kırmızı hattan giden borular) ufak pas lekesi var.
    sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Matis 24 ile ilgili benim de basınç problemim var. Basıncı akşam 2 bara ayarlıyoruz ancak sabah kaltığımızda neredeyse sıfır olmuş. Herhangi bir yerde gözle görünür bir kaçak yok. Sadece peteklerin birine giden boruda (kombi altında kırmızı hattan giden borular) ufak pas lekesi var.
    sorun ne olabilir?

hocam sistemde bir yerde kaçak var ya da gösterge sorunlu. Eğer kaçak varsa susuz(düşük basınçla) çalıştırmanız arızaya yol açabilir bence bir servisle görüşün. geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Matis 24 ile ilgili benim de basınç problemim var. Basıncı akşam 2 bara ayarlıyoruz ancak sabah kaltığımızda neredeyse sıfır olmuş. Herhangi bir yerde gözle görünür bir kaçak yok. Sadece peteklerin birine giden boruda (kombi altında kırmızı hattan giden borular) ufak pas lekesi var.
    sorun ne olabilir?

Bu kadar hızlı sürede basınç azalmaz sistemde kaçak var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler, kontrol ettireyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baymak Kombi Basınç 0 da
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Kaçağı buldum.
    Akşam bir deneme yapmaya karar vermiştim. Havalar çok soğuk değil diye oturma odası ve yatak odası yanıyordu, banyoda termostatik vana olmadığı için mecburen yanıyordu. Bugün yanmayan peteklerin vanalarını (kombi altındaki mavi ve kırmızı hatlardaki vanaları) kapatarak eksilmeyi takip edecektim. Kapatmak için yanaştığımda su damlası sesi duydum. Sonra ışık tutarak bakınca damlamayı gördüm. Işık tutulmadan görülmüyor. Mavi besleme hattına giren yerden damlama yapıyor. Yarın binayı yapan firmanın şantiye şefini arayıp durumu bildireceğim.
  • Musluğu sola doğru çevir ama dokunuyorsa büyük bir ihtimalle yalama olmuştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.