Şimdi Ara

---ARİSTON KOMBİ KULLANANLAR DERNEĞİ--- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
21
Favori
136.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ---ARİSTON KOMBİ KULLANANLAR DERNEĞİ---

    Alteas One Net ile kışa hazırız.

    Bizde ariston kullanıcısıyız artık Selamlar
  • Şu an kirada oturduğum apartmana komple ARİSTON GENUS ONE 24 kombi den takılıyor. Ev 3 katlı dıştan mantolamalı. Cephesi güney ve Güney batı. Ev köşede olduğu için önünün ve sağ tarafının kapanma ihtimali yok. Sol bitişiğinde yine 3 katlı ev bizim apartmana bitişik nizam olarak yapılmış.Çatı mebranlu çatı. Son katın üstü yani çatı altındaki betona komple starfor ve üzerine şap atılmış. Ben 3. Kat tayım


    Ev brüt 150 metrekare ve 3+1. Evde 13.30 m petek mevcut. Bakalım nasıl olacak bu kış. Nette pek yorum bu ariston hakkında. Ev benim olsaydı kendim ya demirdöküm yada eca tam yoğuşmalı tercih ederdim. Ama bu markada karar kılınmış.

    Üzerinde 22 kw yazıyor. Yeterli gelir mi ki 13.30 m peteğe bu kombi acaba? Bir de tam yoğuşmalı mı bu bize takılan kombi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 3 Ekim 2018; 12:30:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam. Siyah renk çok karizma olmuş yalnız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ariston alteas one kombimde 611 fan warning, 5p3 no flame ve 5p6 alev kopması uyarıları alıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoop artık aranızdayız. İlcemize yeni dogalgaz gelmesinden mütevellit merkezi kaloriferimizi bireysel dogalgaza ceviriyoruz. 1.katta 8metre petek var. Ariston Cares Premium 24kw aldık.
    2.kat ve teras katta toplam 12metre petek var. Ariston Clas One 35kw kombi alındı. Bugun tesisat ayarlandı yarın da kombiler takılacak. Ariston'un bu modelleri nasıldır ? Bu işi yapan birinin tavsiyesiyle babam bunları sipariş vermiş, sonradan ögrendim, araştırmaya fırsatım olmadı. Kombi modelleri nasıl? Pişman olur muyuz? Ariston marka kombiyi de ilk kez duydum bu arada.. 😬

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

    Bugün itibari ile evime Ariston Cares Premium taktırdım, genel olarak Ariston'dan memnun görünüyordu arkadaşlar.

    Bu konularda pek bilgi sahibi değilim, o nedenle starter seviye sorularım olabilir, mazur görün lütfen :)

    Öncelikle, hem Adana'da yaşıyorum, hem de evim Doğu/Güney/Batı cephe. Yeni bir ev ve yalıtımı gayet başarılı.
    Toplam petek boyu 7,8 m.

    Bu bilgilere göre, kış aylarında, çocuğum doğacak inşallah ve, odası kombiye en uzak oda.
    Bu nedenle oda termostatı kullanmam gerekir mi ?
    Çünkü o odanın sıcaklığı en önemlisi ve uzak olduğundan orayı ısıtacağız diye diğer odalar hamama dönmesin. :)

    Bunun için nasıl bir çözüm önerirsiniz ?
    Termostat kablosuz olmak zorunda bu arada. Önerebileceğiniz en uygun fiyatlı o.t. hangisidir ?

    Ayrıca, evdeki tüm peteklerde ayarlı ECA marka termostat var, derseniz ki öyle ise boşver, onlarla da ayarlanabilir, bu çözüme de açığım.

    Şimdiden teşekkürler.




  • Hayırlı olsun, hiç deneme fırsatı buldunuz mu memnun musunuz? İnternette video üzerinden programlanabilir ayarları olduğunu gördüm sizde de var mı yoksa onlar daha farklı bir model? Üretim yeri olarak neresi geçiyor?
  • Merhaba arkadaşlar ariston genus one kombi kullanıcısıyım bu kombiye hangi uzaktan kontrollü oda termostatı uygundur ?
  • alteas ve genus one kullanicilari hayriniza yorumlarinizi bekliyoruz memnun musunuz. genus premium ozelliklerini barindiriyor mu fan modulasyonu yazmiyor hic bir yerde yorum yazin lütfen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • totti_pk kullanıcısına yanıt
    kendi wifi li modeli olan cube rf uyumlu diye biliyorum bir de cube s net. piyasadaki uyumlu modelleri bilen varsa biz de ogrensek iyi olurdu. genus one dan memnun musunuz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DENİZ ÇAĞAN kullanıcısına yanıt
    2017 de aldım kombiyi hocam bir arkadaşımdan tavsiye olarak. Kombimden çok memnunum yalnız wifi desteği var diye biliyordum fakat opsiyonel miş. o üzdü sadece evim akıllı ev sistemli olduğu için kombiyide wifi üzerinden kontrol edecek bir termostat arıyorum. Yaşadığım ilde aristonun servisi tek oda çok uzakta kombiyi kurmaya bile gelemediler ben kurdum kombiyi. Cube oda termostatları çok fahiş fiyata satılıyor.
  • totti_pk kullanıcısına yanıt
    alteas one net e 4850 fiyat verdi tesisatci. icinde kablolu oda termostati ve dis hava sensoru var. kablolu termostat ile wifi ozelligi kazanıyor dedi bu dogru degil o zaman orasini anlamadim şimdi. genus one ile alteas one ozellik olarak ayni sadece gorunus ve wifi kit farkli diye sordum size. ornegin faturaniz ne geldi gecen kis? genus one icin ise 3850 fiyat aldim. cube nin kablolu termostadi beni wifi ye bağlamayacaksa aradaki 1000 ni kablosuz herhangi bir termostada vermek daha mantikli. diger sorum one serisinin hepsinde wifi yaziyor hatta class one da gordum. genus da hic mi yok cube nin kablolusu wifi ozelligi kazandirmiyorsa cok fahis fiyat istedikleri rakamlar. bu kadar foruma soru sordum ariston hakkinda donus yapan tek siz oldunuz cok teşekkürler. genus one i bu haliyle tavsiye eder misiniz yakit olarak... tesekkurler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DENİZ ÇAĞAN kullanıcısına yanıt
    alteas one da dahili wifi özelliği var. ariston net uygulaması ile cep telefonunuzdan kombiyi kontrol edebiliyorsunuz. size önerdiği oda termostatı sensys dır muhtemelen kablolu ve kablosuz olarak ikiye ayrılıyor kablolu olan modelinde wifi modülü yok diye biliyorum bir çok videoda ayar parametrelerinde wifi ait bir menü göremedim. Zonguldak ta ikamet ediyorum geçen kış apartmanımızda manto yoktu ayrıca üst komşum yoktu ve yan dairede boştu ona rağmen kombiyi ortalama 38-45 derece aralığında yaktım aylık ortalama 210 TL fatura geldi.
  • totti_pk kullanıcısına yanıt
    bu kadar olumsuzluga ragmen iyi gelmis faturaniz. alteas one daha mantikli o zaman wifi yonunden. icinden cikan cube nin kablolu siyah renkli ve tuslu olani dedi satici.sysn degil oni teyit ettim. odadan modulasyona tam erisim veriyor dedi. alteas one da cube vermese de internetten kontrol olanagi varsa n11 kuponu ile alinabilir o zaman. cok tesekkur ederim bilgiler icin hocam. darisi sizin başınıza sizin icin soracagim nrler uyumlu diye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • totti_pk kullanıcısına yanıt
    satıcıya sordum elinde ariston sensys net varmış 600 tl fiyatı dedi. başka marka olur mu dedim wifi için olmaz dedi. ama bütün kablosuz oda termostatları uyar dedi. sadece alteas one da wifi modülü içinde dedi. ebay da cube s net gördüm ama linkini bulamadım. yurt dışından amazondan ebay dan bulmak daha ucuza gelir diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENİZ ÇAĞAN -- 25 Ekim 2018; 17:19:43 >
  • kiracıyım evde ariston clas evo 24 ff kombi var. Bu kışa artık kesin olarak oda termostatı ytaktırmaya karar verdim. Fakat ariston illaki kendi markasını mı dayatıyor yoksa kablolu olarak farklı markalarda taktırabiliyor muyuz bilenleriniz var mı?


    Aklımdaki modem In-Therm MRL 200. 150 tl bütçem var farklı önerileriniz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 25 Ekim 2018; 18:15:22 >
  • DENİZ ÇAĞAN kullanıcısına yanıt
    Bugün bir iki firma ile görüştüm muhtemelen General Ht 400 termostatı alacağım.
  • totti_pk kullanıcısına yanıt
    aristone neti kullanmanin baska cozumu olmali diye düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    kablolu olarak cogu uyar diye biliyorum ama net bilgiyi ariston servisi bilir servise sordunuz mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DENİZ ÇAĞAN

    kablolu olarak cogu uyar diye biliyorum ama net bilgiyi ariston servisi bilir servise sordunuz mu?
    servis başka marka konusunda pek iyi yönde değil. Ama ariston müşteri hizmetlerini arayacağım yarın bakalım zorunlu mu değil mi öğreneceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.