Şimdi Ara

arestekıler sızce bu takasta karlımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dun gece +3 iron impact a rastladım 300m dan aldım 600m sattım sonrada elımdekı para ıle yenıden fp felan alırken baktım raptor 250m aldım +4 yaptım tezgaha koydum bu arada yanda lupus satıyorlardı degıs tokus teklıf ettım yanımdakı kabul ettı +4 raptor ıle lupus pendanti degıstım bu arada 200m rouge 62 lvl magıc shıeld scroll gordum dayanamadım aldım 350m tezgaha koydum cunku herkez 500m a koymustu sımdı sorum su +4 raptormu pahalıydı yoksa lupusla degıserek mantıklımı davrandım dıger sorum da magıc shıeld scroll ucuz geldı 200m aldım ama icime kurt dustu ya satamazsam dıye sızce bu satılırmı yanı satılan bır esyamı fıkır verırsenız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 31 Ağustos 2006; 12:32:06 >

• arkadas bı fıkrınız yokmu
  • raptor konusu hakkında sanki brz kötü yağmışsın gibi geldi bana
  • dostum emınmısın ya beNde kar ettım dıye dusunmustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 31 Ağustos 2006; 14:30:46 >
  • yahu koskoca sayfada 1 kısımı fıkır beyan ettı
  • karlı süper boşver +6 harici silahlr bi halta yaramaz takas ii olmuş elinde kalırdı yoksa
  • Arkadaş Magic Scroll u iyi yapmışsın o kesin 350 den gider bi kere o scroll için kekuri ring lazim öyle düşün.. Raptor konusuna gelince +4 e kimse para vermezdi açıkcasi daha çabuk satabileceğin lupus ile değişmişsin oda mantıklı. Bana sorsan raptor u +6 ya kadar bas derdim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ok saolun arkadaslar bı ara tırstımdı yanlısmı yaptım dıye ama neyse sımdı ıs o scroll ve pendanta geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.