Şimdi Ara

ARESTE 70 LWL ASASİN SATIYORUM YÜKSEK NP Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam 70 lwl asasin satıyorum ares ' te öelliklerini ve resmini alta koyuyorum

pivot_emre
    kasar hood
    70 lvl
    650k np

itemler:
    dual shard +8
    glass belt
    pp
    kekury ring +2 2 adet
    rol
    belt of dex
    amulet of dex

+8 çitinler
    +7 şeller
    +8 fp set
    +6 25 dd half plate helmet
    +7 sword def. gaunlet
    +6 spear def. fp helmet
    +6 arrow def. fp pad

ve inn de değişik malzemeler yaklaşık 500 milyon değerinde.. ve 300 milyon da nakitim var.. bana bu forumdan ulaşabilirsiniz iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pivot_emre -- 1 Kasım 2006; 17:33:49 >

• ..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pivot_emre

..?
    bu charıma ek olarak oplimpia da 64 lwl warrior da satıyorum ilgilenenler bana buradan mesaj iletsin.. olimpiya daki warriorda sağlam itemler yok yanlış hatırlamıyorsam +7 glave biraz da üst baş var herneyse ilgileniyorsanız her 2 char için bana buradan ulaşın iyi oyunlar..
  • quote:

bu charıma ek olarak oplimpia da 64 lwl warrior da satıyorum ilgilenenler bana buradan mesaj iletsin.. olimpiya daki warriorda sağlam itemler yok yanlış hatırlamıyorsam +7 glave biraz da üst baş var herneyse ilgileniyorsanız her 2 char için bana buradan ulaşın iyi oyunlar..

Alıntıları Göster
    çar takası olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenophabia

çar takası olurmu ?

Alıntıları Göster
    çarının itemlerini ve np sini yazarmısın düşünebilirim belki.. ..
  • quote:

çarının itemlerini ve np sini yazarmısın düşünebilirim belki.. ..

Alıntıları Göster
    71 lvl warrior Server olimpia/ Full +7 shell Bot hariç/ +7 giga iki el /+6 giga tek el/167k Np/+1 emulet of curse/full +9 +10 str takıları/+5 70 lvl kalkanı Vs..
  • quote:

71 lvl warrior Server olimpia/ Full +7 shell Bot hariç/ +7 giga iki el /+6 giga tek el/167k Np/+1 emulet of curse/full +9 +10 str takıları/+5 70 lvl kalkanı Vs..

Alıntıları Göster
    kardeş benim sadece np me adam 250 milyon verdi ama diğer haksızlıklar gibi np transferine de karşı çıktığım için bnu kabul etmedim.. ben kardeşimle bi konuşayım duruma göre sana haber iletirim.. killmypain e selamlar :Pp
  • quote:

kardeş benim sadece np me adam 250 milyon verdi ama diğer haksızlıklar gibi np transferine de karşı çıktığım için bnu kabul etmedim.. ben kardeşimle bi konuşayım duruma göre sana haber iletirim.. killmypain e selamlar :Pp

Alıntıları Göster
    tmm kardeş sen bilirsin ben burdayım her zaman görüşürüz izmir içinde olsaydın eğer arada çarları takas ederdik senlen :P
  • quote:

tmm kardeş sen bilirsin ben burdayım her zaman görüşürüz izmir içinde olsaydın eğer arada çarları takas ederdik senlen :P

Alıntıları Göster
    :)
  • quote:

:)

Alıntıları Göster
    ne istion çara ?
    yazcanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blw1453

ne istion çara ?
    yazcanmı

Alıntıları Göster
    eet ytl olarak bi fiyat cıkarırsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY_ShoW

eet ytl olarak bi fiyat cıkarırsan

Alıntıları Göster
    1.750 olur arkadaşlar .. ..
  • quote:

1.750 olur arkadaşlar .. ..

Alıntıları Göster
    1.750 ytl mı ?
    dual shard 450 ytl
    re- 75
    rol - 135
    shell toplasan 20 gb ye alınır --120 ytl
    dıger unıqueler normal
    10 gb tutsu nhadı oda --- 70 ytl

tum ıtemler 750 tutsun hadı char 1000 ytl mı :))) lvl 76 warrıor 600 ytl ye satamıyor ...
    azıcık daha ındırıp yaz bence ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuRaT

1.750 ytl mı ?
    dual shard 450 ytl
    re- 75
    rol - 135
    shell toplasan 20 gb ye alınır --120 ytl
    dıger unıqueler normal
    10 gb tutsu nhadı oda --- 70 ytl

tum ıtemler 750 tutsun hadı char 1000 ytl mı :))) lvl 76 warrıor 600 ytl ye satamıyor ...
    azıcık daha ındırıp yaz bence ...

Alıntıları Göster
    70+ bisürü adam var ama adamlar lwl kasmaktan np kasamamışlar.. bu fiyat iyi böyle .. .. daha az önce bi adam benimle pazarlık yaptı 71 lwl full itemli piriest verip üstüne 1 milyar vermeyi teklif etti kabul etmedim durumu sen düşün artık ;)

• quote:

70+ bisürü adam var ama adamlar lwl kasmaktan np kasamamışlar.. bu fiyat iyi böyle .. .. daha az önce bi adam benimle pazarlık yaptı 71 lwl full itemli piriest verip üstüne 1 milyar vermeyi teklif etti kabul etmedim durumu sen düşün artık ;)

Alıntıları Göster
    bu arada hesap yaparken defans veren kıyafetleri ve +8 3 parça çitinimi hesaplamayı unutmuşsun ona göre de hesap yapar mısın rica etsem.. .. özetle 1.750 pahalı değil
  • quote:

bu arada hesap yaparken defans veren kıyafetleri ve +8 3 parça çitinimi hesaplamayı unutmuşsun ona göre de hesap yapar mısın rica etsem.. .. özetle 1.750 pahalı değil

Alıntıları Göster
    ok
  • quote:

ok

Alıntıları Göster
    64 warıoruna beramusta 67 prıest verebılırım ...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pivot_emre

ne kadar sallıyosun arkadas 71 lw ful item priest+1000 ytl kabul etmedin ölemi

• quote:

Orijinalden alıntı: aleminyum

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aleminyum

quote:

bencede sallamasyon

ayrica su anda en salam char 72 priest seni char oper oper gecer

71 de 72 e kasilir yani

o yuzden arkadasim sana kimse 1100 ytl den fazla vermez

70 rog artik para etmiyor

ha np hastasi olursa belki bir ihtimal ama o da zor bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn

quote:

Orjinalden alıntı: aleminyum

quote:

bencede sallamasyon

ayrica su anda en salam char 72 priest seni char oper oper gecer

71 de 72 e kasilir yani

o yuzden arkadasim sana kimse 1100 ytl den fazla vermez

70 rog artik para etmiyor

ha np hastasi olursa belki bir ihtimal ama o da zor bulursun

Alıntıları Göster
    zenginin malı züğürtün dilini yorar neden yorum yapıyosunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.