AÇILAN ares şimi açılmıyo neden oldugunu kesteremedim yalnı ne yapsamda açamadım......
Bende de bir süre önce aynı sorun vardı... Ares i bilgisayardan kaldırdım sonra tekrar yükledim... Şimdi ares in bağlanabilmesi için yaklaşık 5 dakika bekliyorum... Niye böyle yaptığını anlayamadım bir türlü...
quote:
Orjinalden alıntı: M_U_S_T_A_F_A
Bende de bir süre önce aynı sorun vardı... Ares i bilgisayardan kaldırdım sonra tekrar yükledim... Şimdi ares in bağlanabilmesi için yaklaşık 5 dakika bekliyorum... Niye böyle yaptığını anlayamadım bir türlü...
defalarca kaldırıp yüklememe ragmen sorun aynı.........
quote:
Orjinalden alıntı: BAŞARMANIN SEVİNCİ
quote:
Orjinalden alıntı: M_U_S_T_A_F_A
defalarca kaldırıp yüklememe ragmen sorun aynı.........
Bende en az 10 kere kaldırıp yükledim ama sanıyorum ki onunla ilgili bir sorun değil... server a bir türlü bağlanamıyo... Bİr de şunu söyleyeyim... Dün forumda bir arkadaşın önerdiği bir program vardı... İsmi KCeasy... Forumda aratırsan bulursun... bu programda birçok p2p programını anı anda kullanabiliyorsun ( bunların içinde ares te var)... Ben bu programı kurdum ve bu program 1 dak içinde ares in server inede bağlanıyo ancak ares in kendisi bir türlü bağlanamıyor... Söyledim ... Neden böyle yaptığını bir türlü anlayabilmiş değilim...