Şimdi Ara

ares ardreamdan izlenimlerim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar uzun zaman sonra ares ardreama ayak bastım

yazın kurulan pearls clanı hala duruyor tabiki doğal olarak twety34 de onun dışında ardream lords clanı iyi np kasıyormuş sanırım..dc clanından bir kaç eleman var sağlam gibi görünüyorlar ama pekde değilller sanırım loveisnothing clanı sakinleride ardreamda bunlar elmoraddan izlenimler orclarla ilgili sadece kişileriyle ilgili yorum yapıcam

evet ardreamın enleri dersek

en iyi mage tabiki twety34 humanlardan cursedmage orclardan bunların dışında çok fazla mage yok zaten

en iyi priest socialdistortion humanlardan orclardan tam oalrak bilemiyorum..

en iyi warrior aslında warrior olarak kimi desem bilmiorum ama şunu diebilirim yine warriorlar sınıfta kaldı ama orclardan lordexodia biraz sıyrılıo çünkü kesemedim onu

en iyi rogue
    evet bunları saymakla bitmez ama kendimden başlamak istiyorum(_killer_monsters) görmek
    isteyenler 10 15 dakika sonra a1 arenaya gelebilirler,
    subjugate (dc clanı ) gerçekten çok sağlam ve combosuda yeterli sayılabilinir,orchestra (ardreamlords başkanı ) onla partyde birliktede olduk gerçekten iyi anlaşılıo güzel combo yapıyor ama 2v1lerden çıkamıyor gibi geldi bana o özelliğini geliştirmesi lazım, 1_x_wolf_x_1 eet buda benim kanka askere gitmeden önce shardları satıodu satmamış ardream yapmış scleri almış çıkmış ardreama ve bi döktürdü bi döktürdü bugün,hinuman evet bu arkadaş item bakımından üstü düzey ama ardreamda pek warlık göremedim ama yinede iiler arasına girer,akhiroe bu arakadaşta town önüne geçince güzel ks yapıo aynı partydeydim baya güzel oluo roypegasus bu arkadaşımız çok güzel görünüşlü olmasına rağmen teke tek kaldıında pek bir varlık gösteremedi ama sonuçta adam kesiomu kesio evet bunlar humanlardı karuslar çok daha uzun

_ıso_tr_ evet bu karus arkadaş görünce çok korkulucak bir tip bi shard bi md war üstü full cashli armorlar falan ama bi 1v1 kaldık adam pırr ama olsun beni öldürebilen zaten çok az kişi war haggard bu aradaşımızlada vs yaptım galip kimmi ? kimse yaklaşık 80 90 pot harcadım ama ölmedi bende ölmedim ama.. combosu çok sağlam çok ter döktüm karşısında ama iyiler arasına tabiki girdi ..mrown bu arkadaşla vs yapamadık yapıcaktıkta saolsun ksciler arkadaş çok iyi ama kafasında dd war sanırım lanetwelet1 evet en çok beni zorlayan karus buydu yalnış hatılrmaıyorsam 1 kere yalnız kaldık ondada galip çıkmadı galip çıkmadı derken ikimiz kapışırken potlar tükenme seviyesine gelio wolf bitio buff bitiyor yada ks geliyor ama çok sağlam combosu war yakamoz evet bu adamda çok war bunu bilirim bunu sölerim çok iyi combo yapıo yakaladımı bırakmıo walla şahitim bende ama bi yatırmadı beni

en noobca davrananı : humanlarda stawless evet bu arkadaş kendi clanı ile geziniyor ben oturum vs yapmasına izin veriorum birinin adamlar gelio malice atığ kesio karusu bunu 3 - 5 kere tekrar ettiler ama sonunda noob oldular karusları bilmiorum

en .ptalca davranan : lazkopat die bir mage vardı adam sw istemek için hep beni çekiodu townda swci oturuo birinin yan charı adam yine beni çekio ölüorum buff alıcam adam beni orcların arasına çekio falan sinir etti walla...oynamayı bilse bi nevi sırf yaptııı gıcıklık

en gıcık edici haraket ve yapıcısı : lr mage cursedmage adam bi kitlio abow geçmiş olsun kurtulamassın buna çok gıcık oluorum

beki bi enler neye göre belirlendi

magelerde tp kabiliyeti büyü yapma kabiliyeti dayanıklılık kabiliyeti

priestlarda heal kabiliyeti buff ve ac atmada hızlılık cure atmada hızlılık malice torment ve parazitin düzgün bir şekilde atılması gibi şeyler

warriorlarda dayanıklılık verdiği demage combo pot kullanabilme kalkan takıp çıkarmak gibi şeyler

rogulerde vslerdeki başarı ,combo , 2v1lerde 5v1 lerde gösterdiği davranışlar gibi türlü türlü şeyler geçerlidir

en önemlisi item kombinasyonu dikkate alınarak bi enler tablosunu çıkardım !!!

item önemlidir ama en önemlisi combodur !!!

NOT : : : HERKEZİ HATIRLAYAMAYABİLİRİM AKLIMDA KALANLAR BUNLARDIR BURAYA YAZMADIM DİYE KİMSE BANA KIZMASIN BUNLAR BENİM GÖRÜŞLERİM BELKİ ADAM BUGÜN ARDREAMA GİRMEMİŞTİR YARIN GİRER OLABİLİR SADECE BU GENEL BİR BAKIŞ 24 SAATE

saygılarımla _killer_monsters ;;;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 31 Ocak 2007; 18:57:22 >

• Resmin Güzel Ama Digerleri Gereksizmiş gibi geldi...
  • ya ben sadece belirtme amaçlı yazdım aslında şöle bakınca ilk sayfadaki en gerekli topic gibi duruo

resim yorumu için saol ama eksikler çok takılar berbat en yakın zamanda onu düzelticem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 27 Ocak 2007; 0:48:19 >
  • Ks'ci yaptın bizi 2 dakka da helal 1441 ap var vuruyorum ölüyor ben ne yapayim

Ares: Akhiroe
  • quote:

Orjinalden alıntı: MurathaN

Ks'ci yaptın bizi 2 dakka da helal 1441 ap var vuruyorum ölüyor ben ne yapayim

Ares: Akhiroe

1441 ap mi var atmassan sevinirim çok zor ama imkansızda deil ama çook zor be abi ksci derken town önüne geçio attığını öldürüo o yüzden ks maabında yane

•  ares ardreamdan izlenimlerim !
  • Resimde oynama yok daha önceden bakmıştık.Charına süper char Akhiroe den bahsediom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ii Nuker Build?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol abisi daha iyi olcak inşallah bide 59 yapabilsek
  • benim char berbat kaldı yau bunun yanında ama süper abi helal olsun yarın bekliorum seni aynı partydeyiz plss
  • ben de physiicalll diyorum....
  • tamam denk gelirse. ardreamda orc lar daha organize gibi geliyor bana humanlarda böyle birsey yok orc ların partylerinde full debuf 1-2 warior 1-2 mage ve asaslar var party heal olan partyler bile var. humanlarda ben böyle birsey görmedim hiç. orc mu olsam nedir
  • akhiroe bi ara senle kapışalım mana ve hpnin etkisi ile atağın etkisini kaşılaştırmam gerekiyorda
  • aslında en fazla 1 saatlik arama sonucunda 1 party heal 1 debuff 1 buffer 1 sağlam mage ve geri kalan asas şeklinde süper party kurulabilinir bence bunu bi ara görüşelim
  • tamam kapışalim çeşitli deneyler yapalim sen bna spike vur ben sana damagelerden sen hesapla bişeyleri :) defans basmadan 1000-1200hp arası tekte alirim seni : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: MurathaN

tamam kapışalim çeşitli deneyler yapalim sen bna spike vur ben sana damagelerden sen hesapla bişeyleri :) defans basmadan 1000-1200hp arası tekte alirim seni : )

bende 1259 mu ne hp war sanırım düz direk giricem ama sakın kayarak dalma he tek atmak bişi değil önemli olan devamını getirmek
  • yau bugün herkezle 1v1 yaptım nerdeyse hepside kaçtı hele o _iso_tr_ yokmu ah ah adamın önüne geçtim selamladım oturdum baktım daldı ya allah dedim bi anda herif tam ölüodu kaçtı yau ne tırsak bu orclar hepsinin kanında war
  • neyse hadi yarın görüşürüz herkese iii geceler

uppp
  • warriorlar sınıfta kalmaıd işte orklarda senioras var adam iron naklace avedon var çok sağlam...sonra xdell var...
  • SAOL SANADA
  • lol akhiroe seni az vs ye çekmedim cok np ni aldım senin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.