Şimdi Ara

arenada her sey kendini cok tekrar ediyodu(kfc... abanma takimlari disinda)Hala oyle mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basliktanda anliyabiliceginizi gibi bunu merak ediyorum. Cunku 1 yildir oyuna ara verdim.(universite sinavi felan) Onceden de 2150expim(3s) vardi. Hala cogu taiimin saldirma ,defansi felan tekrar.ediyor mu yoksa ? Yani sizce arena pvpsinin durumu nasil?:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pvp bence dengeli. Ama acayiiiiiip sıkıcı durumda. Şuan OPa en yakın şey bm hunter o da belli bir seviyeye kadar yani. Bir s12 s13 kadar op değil.

Taktik diye bir şey bırakmadılar oyunun basitleşmesi yüzünden. Positioning bile kalmadı çünkü herkesde blink/sprint tarzı bir yetenek var.
    Burst cdleri ve cc chainleri olmadan hiç bir takım karşı takımı kesemiyor. Bütün classları ret paladin gibi yaptılar.
    Önceden yaptığımız hard swaplar falan tamamen etkisini yitirdi, artık her comp tek target başlayıp o targete yardırıyor oyun bitene kadar. Çünkü herkesin en az 2 defansifi var dolayısıyla swap yaptığında yeniden aşman gereken en az 2 bariyer daha çıkıyor önüne.

2s her zaman ki gibi.
  • Hala oyle mi ya . Tuh . O zaman pve ve rbg yapmali. Sinav Bir bitse de tekrar oynasak. Patliycam artik sikintidan cunku... Tek dayanmami saglayan sey WoW a geri donup arkadaslarimla eglencegimi dusunmek.

• ketoc K kullanıcısına yanıt
    Vallahi benin duygularımı söylemişsin. Hazirandan sonra wowu bitireceğim :D

• boşver sınava çalış salla wow'u... demek kolay değil biliyorum ben de sınav senemde açıp youtube'dan izliyordum wow videloarı falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.