Şimdi Ara

Arena için unholy mi frost mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şu ana kadar hep pve oynadım ve frost oynadım. Aslında dkya başladığımda 90a kadar unholy gittim hep. Fakat dps in zerresini yapamadığımdan bir de frost deneyeyim dedim frosta geçtim ve unholyde görmeyi bırak yanına yaklaşamadığım rakamlar görmeye başladım. O yüzden de frost devam ettim. Daha hiç pvp yapmadım ve pvp seti dizip arenaya atılma zamanının geldiğini düşünüyorum. O yüzden de specimi doğru seçmek istiyorum. Frost feci zevksiz bir şey işin aslı. Çoğu kişi unholy zevkli diyor. Bu yüzden unholy oynamak istiyorum. Her neyse dün 2. speci unholy seçtim ve bir bakayım dps nasılmış diye kuklalara gittim. Plagueleri yayıp necrotic strike spamliyorum bitince festering strike doldukça death coil falan filan 50k dpsi zor görüyorum. Frostla 100k ya kadar çıkabiliyorum. Tamam frost burst damage için ama bir adama frostta 60k crit çıkabilirken unholyde 20k üstü görmedim. Bir de unholy survival için falan yazmışlar bazı yerlerde. Fakat survivallık bir kısmını görmedim ben. Frostla kaldığımın yarısı ayakta kalamıyorum. Death Pact 2 dk cd le çok etkisiz bir talent. Frostta Conversion çok daha işe yarıyordu ve death strikeı daha çok kullanabiliyordum. Ya da bu survivalla başka bir şey kastediliyorda ben mi bilmiyorum?

Sorum şudur ki, unholy ile yapmak mümkün müdür? Unholynin arenadaki rolü nedir? Bir de nasıl bir rotasyon izlemeliyim? Buna benzer şeyleri dkya ilk başladığım sıralardada sormuştum aslında fakat olmamıştı. İnanılmaz düşük bir dps yaptığımdan bıkıp frosta geçmiştim.

• Dk arenaya unholy için alınır zaten frostun yüzüne bile bakma. Unholy nin en güzel yanı full time bloodpresence takılabiliyor olman. Frostta blood geçince aygır gibi dps kaybedersin ama aynı şey unholyde geçerli değil.

Arenadaki görevin dotları en güçlü oldukları zamanda (trinket proc vb.) blood boil ile yayıp ana targete necro stacklemek. Petini falan macrola mutlaka. Ayrıca blood tap kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.cisi suan arena falan girme carsamba sezon bitiyor. Bence honor kas yeni sezonda bu sezonun itemlerini honorla alabileceksin. Su iki gunde conq kasabilirsen ki tahminim hic pvp setin yok kastiklarinla bu sezonun pvp setlerinden al.
    2.cisi frost burst dmg yapar ama asiri dmg alir. O yuzdende 1500-1600 ratinglerde kalabilirsin. Evet unholy daha survival death coili kendine ve petine atabilir death packle kendini heallersin. Frost gibi surekli proc olayi yok yanlisim varsa duzeltirler ama cdlere bagli anlik burstu var. Bol bol healing reduce stuckladikladiktan sonra cdkeri acip burstunu yapinca healerlari bayagi zora sokabiliyor.
    3.cusude frost yada unholy rotasyon gem reforge ve stat gibi olaylarini srastir. Pvpdeki amacina hangisi yatarsa onu oyna.

Not: Daha cumartesi gunu unholy oynayan arkadasimla sifirdan 1660 rating yaptikki. Benim mw monkumun gearinin yarisi pve itemiydi. Gerci simdi full pvp oldu. Forumdan jshephardla bir konus. Tn oynuyorsan pm at bir kac tane dkya yonlendirebilirim seni

• quote:

Orijinalden alıntı: khroc

1.cisi suan arena falan girme carsamba sezon bitiyor. Bence honor kas yeni sezonda bu sezonun itemlerini honorla alabileceksin. Su iki gunde conq kasabilirsen ki tahminim hic pvp setin yok kastiklarinla bu sezonun pvp setlerinden al.
    2.cisi frost burst dmg yapar ama asiri dmg alir. O yuzdende 1500-1600 ratinglerde kalabilirsin. Evet unholy daha survival death coili kendine ve petine atabilir death packle kendini heallersin. Frost gibi surekli proc olayi yok yanlisim varsa duzeltirler ama cdlere bagli anlik burstu var. Bol bol healing reduce stuckladikladiktan sonra cdkeri acip burstunu yapinca healerlari bayagi zora sokabiliyor.
    3.cusude frost yada unholy rotasyon gem reforge ve stat gibi olaylarini srastir. Pvpdeki amacina hangisi yatarsa onu oyna.

Not: Daha cumartesi gunu unholy oynayan arkadasimla sifirdan 1660 rating yaptikki. Benim mw monkumun gearinin yarisi pve itemiydi. Gerci simdi full pvp oldu. Forumdan jshephardla bir konus. Tn oynuyorsan pm at bir kac tane dkya yonlendirebilirim seni

Ben arena boost yaptırıyodum tyraniccal almadan bgye girmek işkence. Ama madem sezon bitiyo artık yapmam tam da elimdeki tüm parayı bugün boosta harcayacaktım iyi oldu bu. Bir de oynadığım serverda (Ragnaros) allyler feci eziliyorlar bgde 10 oyunda 2 tane falan kazanabiliyoruz honor kasmak feci zorluyor adamı. Nasıl oalcak bilmiyorum.

Her neyse önerilerini dikkate aldım, en iyisi uzun süre bg yapıp unholye elimi alıştırayım. Hazırlık olsun ileriye dönük. Hem honorda gelmiş olur.
    Bu arada yeni sezon ne zaman başlıyor peki?

• Valla bu sezon 27 sinde son, gelecek ayin 10 unda 5.4 gelicek desek. Patchtrn 1-2 hafta sonra yeni sezon baslar. Tabi o arada herkes bgden tyraniclerini fullemis(yeni kasmis yada yeni bir class denemek icin) olur sanirim. Yoksa tum sezon oynamis birinin ustu basi fulldur. Sana bgde basarilar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Outland mi - Kazzak mı ? yada ?
    13 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    PvP de Ch mi iyi Eu mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.