Şimdi Ara

Arena için hero tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi bir an lolde sandım. Arenadan 0/3 çıkıyorum mage ile. Yardım lazım.

• bugün ilk defa 0/3 yaptığıma sevindim. çünkü 2win yapınca 45-50dust +pack geliyodu, busefer 0 win yaptım pack+30 gold geldi sadece 20 gold zarardayım
  • Kendi rekorumu kırdım 5 win yaptım Hunter ile düşük mana isteyenleri topladım hep. 3 maçı son anda steady shot ile aldım az daha kaybediyordum bir kart oyunu daha çok heyecanlandıramazdı beni herhalde
  • Druid yada Paladin derim ben. Olmadı Warlock. Tabi heroların kartlarını iyi bilmeniz ve dengeli deck yapabilmelisiniz. Yaparsanız en kötü 5-6 win ile çıkarsınız arenadan.
  • Mage=paladin>druid>=hunter>rouge>=shaman>warrior>warlock derim ben. Ama ben mesela mageden sonra en rahat rougela oynuyorum, o yüzden belli bir sıralama yapmak da zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Mage=paladin>druid>=hunter>rouge>=shaman>warrior>warlock derim ben. Ama ben mesela mageden sonra en rahat rougela oynuyorum, o yüzden belli bir sıralama yapmak da zor.

iyi ben bu sıralamaya uyayım. çünkü warlockla 0 win warriorla 2 win yapıyorum. demekki sıralaman doğru. sola gittikçe win sayısı 2şer 2şer artıyo
  • 3 kere arenaya girdim, hepsi 2 winle bitti hele ki dünkünde ilk 2 maçı kazandım şöyle içimden galiba sonunda 2 win'i geçicem dedim demez olaydım sonraki 3 maçın tamamını kaybettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paladinle girdim 3-0 gidiyordum ,elektirik gitti geldi kazanacağımı düşündüğüm bir maç anında 3-3 oldum :(
  • Henuz bir kere bedavaya girdigim ve sadece 1 win alabildigim icin kesin konusmayim ama soyle bir sey var, en cok hangi heroyla oynuyorsan ve en cok hangi heroyu taniyorsan genelde onla daha basarili olursun. Mesela ben paladinle iyi oynadigimi dusunuyorum ve nasil oynamam gerektigini biraz biliyorum. Bazen rakibin legendarylerine karsi basiclerle savastigim icin oyun kaybettigim oluyor. Arenada herkes esit sartlarda karsilasacagi icin paladinle iyi oynayacagimi dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr00d. favorim şu aralar.
  • Magele bile 0/3 gidiyorsan tavsiye edecek başka bir hero yok dostum. Yaptığın decklerden birini buraya koyarsan yardımcı olabilirim belki.
  • Lol`deki bildiklerinizi unutun. Rakibe bodoslama dalırsanız siz zararlı çıkarsınız.

Strateji çok önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shamanla 4 win 1 lose um var şimdiye kadar. Son gelen rakip mage di, başlarda çok iyi savunma yapmıştım ama hepsi bir flamestrike ile gitti. Yinede jaina kendi kanında boğuldu, elindeki kartlar bittiği için fatigue den yenildi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.