Şimdi Ara

ardream mage glacier mi light mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ardream mage glacier mi light mı ıntcı mı olmalıyım biraz yardımcı olabilirmisiniz

• glacier.çünkü rol de lightin res var.cogu kisi de rogue erring takmaz.hatırladıgım kadarıyla wp de var glacier resis birde ske beltte.
    mp olma harcarlar ardreamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Captain9

glacier.çünkü rol de lightin res var.cogu kisi de rogue erring takmaz.hatırladıgım kadarıyla wp de var glacier resis birde ske beltte.
    mp olma harcarlar ardreamda

old ske de bile 30 glacier res var o sorun olurmu
  • Paran bolsa fr diz
    1 kuruş bile vermeden ben dizerim diyorsan gr ol
    yeri geldimi pre gb alırım diyorsan lr ol
  • Ardreamda en zevk veren karakter paper fr magedir.(Sağlam itemlerle)
    Light veya gr olursan adam kesemezsin zaten amacın rakibi kitlemek veya yavaşlatmak olacaktır.Ben olsam int ve lighting olurdum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para varsa fr yoksa light

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dies ardreamı bıraktım bir kaç hafta önce normal standartlarda bir lr mage süper iş yapıyor gerek tp mage olarak gerek ise atak yaparak tavsiyem int lr ol üstüne değilde iç takılarına ve elindeki stafına önem ver parçarlarsın iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iron set + çok gb'ın varsa paper flame ol , eğer sadece belt tarzı birşeylerin varsa int glacier ol
  • Fr yada light bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Ardreamda en zevk veren karakter paper fr magedir.(Sağlam itemlerle)
    Light veya gr olursan adam kesemezsin zaten amacın rakibi kitlemek veya yavaşlatmak olacaktır.Ben olsam int ve lighting olurdum.

yok bea lr mage'de fena kesiyor öyle deme
  • çok fazla miktar param yok ekonomik bi char lazım rogue okçu nasıl olur andreamda ?
  • dostum ardream magenin damageini elindeki staffdan ziyade yüzükleri belirler glacierinde takıları ucuz olduğu için +2 shio yaparsın +7 oasisle bile güzel damageler vurabilirsin fr icin paper olmak lazım oda cok para gerertirir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.