Şimdi Ara

Ardream Assasa Ne Alabilirim YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Server C-West , 5gb param var , itemlerim : chitin set +7 , dual old r.e , old elf belt , old bdn , dual old elf ring , daggerim yok öncelikle dual shard +7 düsünüyorum , shard +7 nin tanesi 160m ... geriye 180m um kalcak ne dizmeliyim sizce , piyasa genelde mesela su civar , 1 parca rogue chitin +7 30m , old rol 280m , shard +8 12gb , md +8 6gb , chd +7 4,5gb-5gb , dv +7 4-4,5gb , rogue shell +8 tanesi 450m filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oida -- 4 Temmuz 2011; 9:45:37 >

• *soruyla alakasız;
    Nickini PM atsana bana
  • Bende yeni geldim c-weste 31 lvlim 45-50 ye kadar kasacak yokmu humanım sevabına .

Bu arada ardream kasıyorum ardream ortamı nasıl +9 felan bol mu

Nick= HoiCoiMoi
  • nickim : KhaLDrogo , pm atabilirsiniz
  • Drogo gene karşımıza çıktı clan kurak bari Moon of my life Humanmısın Oida?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Drogo gene karşımıza çıktı clan kurak bari Moon of my life Humanmısın Oida?

bende geliyim bari 480 küsür saat exp pre var gün 1 - 2 saat girerim haftasonları 4 -5 saat ki rahat olurum 59 human mı açıyım ??
  • Gel human aç ama para sıkıntısı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu charı almalımıyım.
    16 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gel human aç ama para sıkıntısı var

edit : +8 Shard . +9 Cleaver - +8 Chitin set ( +7 dd ) - +2 pp - iron belt(sos) - dual old rol - 16 dex küpe - Rogue earring kaç gb yapar özelden pm atsan daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonafide -- 4 Temmuz 2011; 12:46:04 >
  • Bende dün başladım servera bilemem okadar piyasayı 14gb +8 shard 11gb +9 cleaver takılar ucuz +8 chitinler 300-350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 4 Temmuz 2011; 13:22:05 >
  • quote:

Bende dün başladım servera bilemem okadar piyasayı 14gb +8 shard 11gb +9 cleaver takılar ucuz +8 chitinler 300-350

o server uçmuşşş

Ionia da +8 shard 7 gb +9 cleaver max 6 gb +8 chitin max 2 gb neler oluyor Carnac - Westte
  • daggerlar pahalı eb +8 ıron belt pazarda
  • beyler c-west nasıl giriyorsunuz.

hotspotshield demeyin kaç kere kurdum sildim hep aynı sorun sunucu cevap vermiyor.

internetten baktım biraz. sanırım program belli bir Download sınırını geçince cihazın mac adresini engelliyormuş?
  • karusum beyler beklerim lvl 52 yim su an az cok dizdim üstümü ... shard +7 155-160m , shard +8 12 gb , iron belt 9gb , hb +7 850-900m millette nakit yok fiyatlar düstü

edit : @ SAS clan kurabiliriz iyi bi toplanma yaparsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oida -- 4 Temmuz 2011; 17:31:46 >
  • Kuralım ya forumdan Wyserie furkan var onun sayesinde başladım bende. Bende 35 lvl oldum emc çıktım 150k para var kasıcak yer yok 59 a kadar koxpla kasmayı düşünüyorum kuytu köşelerde görünmeden böyle elle olucak iş değil zaten çalışıyorum Birde gb alıcak site lazım varmı c-westte gb satan site.Çarımı satıyorum 250 liraya eğer alan olursa o parayı buraya yatırcam 250 liraya güzel bir ardream asas dizilir heralde

@Glinz vallahi ben hss kurdum çalıştırdım direk girdim lagda yok güzel sw. Emc sanki 2002 uskosu gibi maul +8 ler yanmayan çitinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 4 Temmuz 2011; 18:58:08 >

• quote:

Kuralım ya forumdan Wyserie furkan var onun sayesinde başladım bende. Bende 35 lvl oldum emc çıktım 150k para var kasıcak yer yok 59 a kadar koxpla kasmayı düşünüyorum kuytu köşelerde görünmeden böyle elle olucak iş değil zaten çalışıyorum Birde gb alıcak site lazım varmı c-westte gb satan site.Çarımı satıyorum 250 liraya eğer alan olursa o parayı buraya yatırcam 250 liraya güzel bir ardream asas dizilir heralde

@Glinz vallahi ben hss kurdum çalıştırdım direk girdim lagda yok güzel sw. Emc sanki 2002 uskosu gibi maul +8 ler yanmayan çitinler

gameim var bildigim ama stoklari yok su an , sürekli mesaj atman lazim stogunuz var mi diye

• 42 lvl oldum görevleri yapa yapa azda para oldu bi 3-5m bulsam ib alıp bırakcam kopsa kasılsın
  • mtcgame'den al, başkasına gitme
  • mtcgamede mevcut carnac - w.9estte gb 1 gb 7.90 tl idi yanlış hatırlamıyosam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.