Gerek GS Tv de izlediğim röportajlarında, Lig Tv ve diğer kanallarda verdiği demeçlerde, kamera arkalarında ,maç önlerinde , maç sonlarında resmen ne konuştuğunu bilmiyor..Çocuk gibi davranıyor, her lafı matrak..şaka..ciddi söylediği şeyler çok az..
Cezalı olduğu maçta eller cepte Başkanın yanındaki rahat tavırları, bir deplasmana giderken masada Adnan Polat, B.Korkmaz ve sanırım diğer yöneticiler varken (yanlış hatırlamıyorsam masada çerez gibi bir şeyler vardı..) eller cepte kulakta ıpod lakayıt bir şekilde masada duran şeylere elini daldırıyor, ağzına atıyor o şekilde Başkanla, td. ile konuşmaya devam ediyor, yine bir maç öncesinde yöneticinin biriyle kulakta yine ipod kameraların önünde top toplayıcı çocukların yapmayacağı hareketleri yapıyor..
Arda daha yolun başında..daha kariyeri çok çok az.. yıldız adayı daha..benim şahsi düşüncem 22 yaşında: diğer yıldızları biraz kıskanma, diğer takım arkadaşlarını biraz hor görme gibi şeyler tespit ettim..Takımdaki gruplaşmanın nedeni olacak düzeye gelmemeli..
Galatasaray a uzun yıllar hizmet etmek istiyorsa, onu her zaman alkışlamamızı istiyorsa daha az konuşup daha çok güzel işler yapmaya devam etmeli...Büyüklerine karşı hiç bir zaman saygıda kusur etmemeli..Daha çok genç..bu starlık yaptığı bu hareketlerle uzun yıllar onun yanında kalmayabilir..malesef..
abi bu saba tümer nasıl gülüyor ya Maşallah Arda ile daha samimi bir program oldu hele Abazi bir geldi benim için o an güneş doğdu sanki
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
abi bu saba tümer nasıl gülüyor ya Maşallah Arda ile daha samimi bir program oldu hele Abazi bir geldi benim için o an güneş doğdu sanki
saba tümeri 1 hafta izle. ilk iki gün kahkaların büyüsüne kapılırsın. sonraki iki gün umursamamaya başlarsın o şuh iniltileri.. son gün ise her kahkaha mideni bulandırır. bırakırsın izlemeyi, öylesine yapmacıktır ki...
Saba Tümer Esra Ceyhan'dan sonra ekranlarda görmek istemediğim 2.Şahıstır.
gercekten keyifli sohbetti,abazi'nin gelisinden sonra biraz daha canlandı
en komik anı dünya güzeli Türkçe konuşuyor Arda ise Zaba Tümere tercümanlık yapıyor
Güzel program oldu, Arda baya güldürdü gece gece
Dün gece güzel bi sohbet vardı programda bişey dikkatimi cekti ve aradım youtubeden buldum sizin için.. Klübün sanırım Arda ve Galatasaray adına ileriye dönük planları var