Şimdi Ara

Arda Turan Atl. Madrid'den Ayrılıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Liverpool hayali var teklifte varsa gider gitmelide.
  • Psg'ye giderse arkasindayiz Paris çocugu olarak
  • PSG yakışır.

    Man U'da gerçi kanat-orta saha oynayacaksa da olabilir.
  • Gittiği takımda hiçbirşey yapamayacak.Atletico da da simeonenin sayesinde oyunla uyumlu oynuyor ama katkısı yok.Ne gol atıyor düzgün ne asist yapıyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atleticoda ne oynadıda atleticodan daha büyük klube gidicek hiç mi istatistiklerine bakmadınız hala orda oynadığına şükretsin.
  • muskeder kullanıcısına yanıt
    Suanki durumdan bahsediyorum ben.Arda kariyeri icin dusunuyor.Eskiden iyi diye liverpoola mi gider insan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvah, şimdi NtvSpor aylarca konuşur durur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sempatizann

    Gittigi takim swansea city..

    Salih uçan değil Arda Turan'dan bahsediyoruz...
  • Ne işin var PSG'de Liverpool'da. Atletico hepsinden bin kat daha iyi takım. Simeone kovana kadar dur işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: golf_R

    Ne işin var PSG'de Liverpool'da. Atletico hepsinden bin kat daha iyi takım. Simeone kovana kadar dur işte.

    Gitsin bence. Kötü oynasa da beceremese de oradaki futbolu, ortamı, altyapıyı görsün, tecrübe etsin. Belki ülke futboluna katkısı olur.

    Ayrıca takım oyununun kaymağını yiyor diyorsunuz da, futbol heryerde zaten takım oyunu. Her oyuncunun bir görevi var. Bazı oyuncular Hiç bir iş yapmıyor gibi görünsede TD'nin düşündüğü sistemin işlemesi için önemli bir parça olabilir. Herkes Messi, Ronaldo olamaz ki. Bazı oyuncularda görev adamı olur. Sahaya çıkar ve teknik direktörün verdiği görevi yerine getirir. Simoene zaten Arda'nın ne yapıp yapmayacağını bilecek bir kapasiteye sahip. İşine yaramasa takımda tutmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence tercihini İngiltere'den yana kullanabilir. ManUtd ile anlasir benim tahminimce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menejeri Ahmet Bulut'un açıklamasına göre toplam 6 takım ilgileniyor.
    Bunların 3'ü çok büyük: Manchester United, Milan ve PSG.
    Arda'nın isteği Premier Lig'de oynamak.
    Şampiyonlar liginde oynamadıkları için İtalyan takımlarını seçeneklerden eliyor.

    Yalnız Premier lig'de oynama isteği çok önemli bir nokta çünkü ille de premier lig isterim diyor Arda. Ben menejerin laflarından bu kadar net bir çıkarım yaptım.

    Eğer ismi açıklanmayan o 3 takımdan biri Manchester United'dan büyük değilse(ki zaten büyük takımları söyledi, değildir) Arda'nın da Premier lig için gideceği takım Manchester United'dır.
    Fakat orada forma şansı bulur mu, kimi keser, tartışma konusu...

    Premier lige adapte olma konusuna gelirsek... Arda çalışkan bir oyuncu. Hem göbeğim olsun hem de tekniğimle yine de iyi oynayabileyim mantığında bir adam değil. Kondisyonunu hazır hale getirir. Oyun mentalitesini de kapar. Zaten pek k*çını kaldırmadan önsezileriyle kritik paslar vermesiyle tanınan bir oyuncu. Zeka yönünden problemi yok. Arda La Liga'ya ilk gittiğiyle şu anki hali arasına ne kadar şey koydu... orada da yapar.




  • O Rei kullanıcısına yanıt
    Bana gore gitmesi gerekiyor.Arda'nin biraz daha serbest oynamasi gerekiyor.Atleticoda tamamen takim oyuncusu olarak oynadigi icin istatistigi bu durumda.Arda messi,ronaldo olmasa da oldukca yetenekli.Atleticoda takim oyununa fazla katilmasindan dolayi yeteneklerini yansitamiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardanın 41 milyonluk bonservisi varmış
    Ulan araplar hep sizin yüzünüzden oldu bunlar yükselttiniz piyasayı Arda bile 40 a fırladı .
  • O Rei kullanıcısına yanıt
    Kondisyon konusunda size pek katılmıyorum. Arda hiç bir zaman 90 dklık futbolcu olmadı. GS'de olsun Atletico'da olsun 70'den sonra çoğu zaman oyundan çıkıyordu. Kondisyonu oldukça düşük birinin Premier ligde tutunması oldukça zor. Hem oralara gidip yedek olacağına Milan'a gidip yeni yapılanmaya yardım etmesi daha mantıklı gerçi şampiyonlar liginde değiller ama adı yeter.
  • Manu ve Chelsea diye geçiyordu gazetenin birinde.Chelsea'ye gidebilir çünkü Mourinho Türkleri seviyor.Real Madrid'e de bildiğiniz gibi Hamit,Mesut ve Nuri'yi o aldırmıştı.Manu'da transferde ısrarcı olabilir çünkü Sir takımın başından gittikten sonra Manu bir türlü başarı elde edemedi.Bu nedenle transfere ısrarcı olacaklardır.Arda artık 28 yaşında ve futbolun beşiği olan İngiltere'ye gitmek istemesi normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 27 Haziran 2015; 12:34:25 >
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Chelsea'de Fabregas, Hazard, Oscar varken Arda anca antremanlarda forma giyer.
  • Liverpoola olursa güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shorunmuuu

    Bana gore gitmesi gerekiyor.Arda'nin biraz daha serbest oynamasi gerekiyor.Atleticoda tamamen takim oyuncusu olarak oynadigi icin istatistigi bu durumda.Arda messi,ronaldo olmasa da oldukca yetenekli.Atleticoda takim oyununa fazla katilmasindan dolayi yeteneklerini yansitamiyor.

    Hocam katılıyorum ve hatta bir ekleme de yapmak istiyorum: Arda'nın istatistiği Galatasaray'daki kadar uçuk olmasa da hiç fena da değil. Geçen Arda'nın Barça'ya gitmesiyle ilgili bir konuda bir arkadaş "Barça alacaksa Arda'yı mı alır; gider Pogba'yı Koke'yi Griezmann'ı alır" demiş. Burada arkadaşın Barça'nın almak isteyeceği ve Arda'nın yerine tercih edeceği iyi oyuncu olarak tasvir ettiği Koke'nin istatistiğine baktığımızda son 4 sezonda(Arda dahil olduktan sonra) Arda'dan daha az golü var. Asist sayısında ise Arda hayli hayli öndedir. Koke'nin asist istatistiğini bulamadım şahsen. Pogba ve Griezmann zaten başka mevkilerin oyuncuları arkadaş neden Arda transferiyle onları kıyaslamış hiç anlamadım zaten.

    Burada Arda Koke'den iyi oyuncudur demiyorum. Kötü de demiyorum onu başkaları yorumlasın. Arda'nın Barça'ya gideceğine inandığım falan da yok. Fakat Koke'yi çok beğenip, Arda'ya çamur atmak için de istatistikleri öne sürenler olursa bu mesaja da bir denk gelsinler istedim.

    Zaten "balon, overrated" diyenlere direk Simeone'yi suçlamaları gerektiğini söylerim. Böyle bir balona son 4 sezondur en az 30ar maçta forma şansı vermiş. Sonra da yönetim suçlu. Atletico Madrid gibi büyük bir kulüp 4 sezondur sol kanadına adam gibi transfer yapamadığı için Arda'yla oynamak zorunda kaldı. Falcao, Diego Costa, Griezmann gibi adamlar vardı önde, arkalarında Arda gibi bir "balon"... Ha 90 dakikayı çıkaramadığı da doğrudur. Ama Simeone ne hikmetse her maç 60. dakikada bir değişiklik hakkını ona vermek kaidesiyle ilk 11'de sürdü. Gerçekten kötü bir hoca.




  • Aklı varsa Liverpool'a gitmez. Overrated oyunculara müthiş paralar verip lig 5.si oldular, hala da 3. sınıf İngiliz oyunculara para akıtıp lig 6.lığına düşmeyi hedefliyorlar. Aklı varsa PSG'ye gitsin. Hem kupa hem para.
    He kendisinden nefret ediyorum, umarım Liverpool'a gider.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.