Yeni Oyuncumuz Stoch 9M€ verdik diye galatasaraylıların demedigi kalmazken arda turana 15m€ isteyenler neden bir şey demiyor arda turana ?
Bende onu diyodum biraz önce emmoğluna
Arda'yı Azizden başka 15'e alan yok
tabatada 8m€ yapıyor yani
adamın piyasası yok ondandır. elano milli takımda ve man city'de kendini kanıtlamış, arda euro 2008'deki futbolu ve Galatasaray'da olduğu sürece yaptıklarıyla bu kadar ediyorlar. stoch hiç piyasa yapamadı..ondan 9 fazla
Arda'yı Barcelona,Man utd istemiyorki 15 verip alsınlar.. liverpool,tottenham,everton,arsenal istiyordur en fazla. onlarada fazla geliyor 15 m euro..5-6 +oyuncu teklif haberleri var hep. ama bu sene olmasada seneye arda gidecektir bu kulüplere..
arda ellerinde patladı haberleri yok
quote:
Orijinalden alıntı: N.alper
arda ellerinde patladı haberleri yok
Eee Guiza gibi atmosferde patlamadı en azından
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo_GS
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Arda'yı Azizden başka 15'e alan yok
Arda'yı Barcelona,Man utd istemiyorki 15 verip alsınlar.. liverpool,tottenham,everton,arsenal istiyordur en fazla. onlarada fazla geliyor 15 m euro..5-6 +oyuncu teklif haberleri var hep. ama bu sene olmasada seneye arda gidecektir bu kulüplere..
vay be arsenal ve liverpool'a fazla gelicek he o para sen şuna arda o kadar para etmez desene kısa yoldan
ardanın kafası rahatken nası oynadığını herkes gördü milli takım kampında
quote:
Orijinalden alıntı: hakeen
Halı sahada herkes öyle oynar önemli olan,anlamlı maçlarda aynı performansı göstermek.Halı sahada 20 gol atsa ne yararı var?
quote:
Hadi Gs'de de oynasın o zaman.
quote:
ardanın oyununa lafım yok 15m bıraz cok. hadi onuda geçtim bızım aldıgımız adama 9m cok derken kendı adamınıza neden oyle demıyorsunuz ?
Arda kadar boş, beceriksiz, takım yavaşlatan, kontra atakların içine eden, çalımladığı oyuncuyu dönüp bir daha çalımlayan, televizyona çıkıp şov yapan, abi abi diye ortalıkta gezip arkadan yumruk sallayan bir oyuncu daha görmedim.
Arda 15 milyon mu ediyo? Arda'yı 10milyon euroya satarsak büyük başarı, kimse kendini ispatlamamış futbolcuya sadece Türkiye ligindeki performansına bakarak o parayı vermez..
quote:
Orijinalden alıntı: N.alper
Arda kadar boş, beceriksiz, takım yavaşlatan, kontra atakların içine eden, çalımladığı oyuncuyu dönüp bir daha çalımlayan, televizyona çıkıp şov yapan, abi abi diye ortalıkta gezip arkadan yumruk sallayan bir oyuncu daha görmedim.
Yazık, Aziz'in Arda'yı isteyipte alamaması çok koymuş buna.
Arda 15 mi ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: PasquaLy
quote:
ardanın oyununa lafım yok 15m bıraz cok. hadi onuda geçtim bızım aldıgımız adama 9m cok derken kendı adamınıza neden oyle demıyorsunuz ?
Birader Arda'ya 15 M Euro teklifi yapan sizin başkanınız.