Şimdi Ara

Arctic P12 PWM PST Kasa Fanı ( SIFIR, 2 ADET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Arctic P12 PWM PST Kasa Fanı ( SIFIR, 2 ADET)

Merhabalar, Kasa fanı ihtiyacımdan ötürü F/P olarak en iyi fanlardan olan Arctic P12 PWM PST almıştım fakat farkında olmadan 5'li paket almışım, yurtdışından aldığım için iade etmekle uğraşmak istemiyorum. Dolayısıyla 2 tanesini satıyorum. Ürün sıfır, bugün elime ulaştı. Karşılaştırma videolarına bakarsanız 2 katı fiyata satılan Noctua fanlardan birçok açıdan daha iyi performans verdiğini görebilirsiniz. Fanların hızı ayarlanabiliyor ve onun dışında da sessiz çalışmaları için özel üretilmişler. PWM PST bunu ifade ediyor. Akakçe'de en ucuzu 110 TL olarak gözüküyor, ben 2 tanesini 200 liraya satıyorum. Ankara içi elden teslim edebilirim. İl dışına istediğiniz kargo firması ile gönderebilirim. Bir şey seçmem gerektiği için PTT seçtim.

Adet olarak da satabilirim. 2 tane olduğunu belirtmek için 2'li girdim.

İyi günler dilerim. 

Arctic P12 PWM PST Kasa Fanı ( SIFIR, 2 ADET)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 200 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• P12 olarak aratıp 50 liraya bulabilirsin sıfırını hocam.

• L.Croft kullanıcısına yanıt

Nerde 50 lira hocam? Baya araştırdım da 130dan ucuza bulamadım. Eğer 50 liraya varsa ben de bunları iade edip ondan 3 tane alayım. Yanlışıkla 5'li almıştım.

• boss bilgisayar
    Arctic P12 PWM (Black/Black) Pressure-optimised 120 mm Fan with PWM Bilgisyar Kasa Cooler 12 cm 200 RPM 1800 RPM 0.3 sone
    https://www.bossbilisim.com/arctic-p12-pwm--/--pressure-optimised-120-mm-fan-with-pwm-computer-12-cm-200-rpm-1800-rpm-0.3-sone-31532

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• L.Croft kullanıcısına yanıt

forumlarda aratırsanız çok güven vermeyen bir yer olduğunu görebilirsiniz. Ürünün bizzat Arctic bayisindeki fiyatı bile bundan daha fazla. Gümrük+kargo+satıcının kar payını bir kenera bırakalım.

• güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.