Şimdi Ara

Arctic cooling freezer7 ve termal macun sorusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktaki soğutucuyu aldım, ve üstüne termal macun sürülü geldi. Benım elimde ayrıca arctic silver5 var. Sorum şu o termal macunu silip, bundan süreyim mi? termal macunu hem soğutucuya hem de işlemci yüzeyine mi süreyim? ve soğutucunun üstündeki termal macunu neyle sileyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalheadjm -- 11 Haziran 2007; 19:21:24 >

• o üstündeki MX1 dir.vede as5 den daha iyi performans verir.(ben denedim ve mecburen as5 kullandım işlemciyi çıkardım ve taktığımda MX1 'i silmem gerekti.)
  • arkadaşlar hangi termal macunu önerirsiniz şu sıralar almam lazım şöle fazla pahalı olmucak 3gram yada 5gramlık olabilir
  • As 5 olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

başlıktaki soğutucuyu aldım, ve üstüne termal macun sürülü geldi. Benım elimde ayrıca arctic silver5 var. Sorum şu o termal macunu silip, bundan süreyim mi? termal macunu hem soğutucuya hem de işlemci yüzeyine mi süreyim? ve soğutucunun üstündeki termal macunu neyle sileyim?

Daha önce fanla gelen macunu kullanıyodum şimdi Cooler Master'in termal macunundan sürdüm pek bi fark olmadı.

Kardeş bu arada E4300'ün kaç derecede çalşıyo paylaşırsan sevinirim (bnm işlemci 40 yüksüz 50 derece %100 full yükte)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

arkadaşlar hangi termal macunu önerirsiniz şu sıralar almam lazım şöle fazla pahalı olmucak 3gram yada 5gramlık olabilir

şu ara AS5 stoklarda yok ( haftasonu yoktu yani halende firebal sitede yok) ama biraz daha pahalı olan Arctic Silver 5 Premium (%99.9 Saf Gümüş) var 12gr baya bi gider yani
    onun dışında Zalman ZM-STG1 var (zalmanı denemedim).
    dün AS5 premium aldım tavsiyemdir...
  • hakan ısı değerlerini neye göre söylüyosun evereste göremi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 12 Haziran 2007; 0:36:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

hakan ısı değerlerini neye göre söylüyosun evereste göremi

Asus Probe II 'nin verdiği değerler hocam, ayrıca speed fan 'da aynı değeri gösteriyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.