Şimdi Ara

Arctic Cooling Accelero S2 +Turbo Modül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

9800GT Ekran kartımı sattığım için boşa çıkmıştır, problemsiz, hafıza soğutucuları ile birlikte.. Uyumluluk listesinden kontrol ediniz. Geri iade almam..

****Uyumluluk için ölçümleri kontrol ediniz.

Kart Uyumluluğu:

ATI Radeon
    HD 4830*, 4550, 4350
    HD 3690, 3650
    HD 3470, 3450
    HD 1500, 2400 Serisi
    X1650, X1600, X1550, X1300, X1050 serisi
    X800, X700, X550, X300 serisi
    9800, 9700, 9600, 9550, 9500, 9250, 9200 serisi

nVIDIA GeForce
    GT120 ( LP Uyumsuz)
    9600GT*, 9600GSO*
    9500GT (LP Uyumsuz), 9400GT (LP Uyumsuz)
    8500GT (LP Uyumsuz), 8400GS (LP Uyumsuz)
    7600GT, 7600GS
    7200GS (TC), 7100GS (TC)
    6600 serisi
    FX 5900, 5700 (Ultra) serisi
    FX 5600, 5200 (Ultra) serisi
    4Ti 4800, 4600, 4400, 4200
    MX 4000 serisi
    4MX 460, 440, 420
    *Turbo Modül ile kullanılmalıdır.

Yeni Pasif Çift Heatpipe'a sahip sessiz grafik kartı soğutma çözümü karşınızda...
    Arctic Cooling Accelero S2 Fansız dizayn'ı ile fanlı soğutucualra kafa tutacak seviyede bir soğutucudur. Sıfır Gürültü seviyesi ile piyasada bulunan diğer soğutuculardan ayrılır.
    * Sessiz Soğutma
    * Çift Isı Borusu
    * Ram Soğutma
    * Yüksek Güvenilirlik
    * Düşük Ağırlık
    * 2 Yıl Garanti
    Soğuk Hava Dışardan direk Kantçıkları Soğutur:
    Kanatçıklar Maksimum soğutm kapasitesi için dizayn edilmiştir:
    Yüksek ısı iletkenliği ve daha büyük yüzey alanı sağlamak için Accelero S2 tabandan uzanan çift ısı borusuna sahiptir. GPU'da oluşan ısı 31 adet özel dizayn'a sahip kanatçık sayesinde hızlıca tabandan uzaklaştırılır. Accelero S2 içerdiği ram soğutma sayesinde komple sessiz ve pasif soğutma sağlar.
    Sıfır Ses Çözümü
    Soğutucunun Montajını yapın ve unutun.Pasif soğutmaya sahip Accelero S2 kasanızda sessizce soğutma işlemini gerçekleştirir. Dizaynı sayesinde neredeyse Tüm ATI ve Nvidia Kartlar ile uyumludur.

Arctic Cooling'ten Accelero S1 ve S2 model soğutuculara ekstra performans katacak Turbo fan modülü!

Ürün Resminde görülen Soğutucu(S2) ürüne dahil değildir sadece görülen 2'li fan pakete dahildir.
    * S1 ve S2 Pasif Soğutucunuzu Şahlandırın!
    Turbo Modül, üst düzey oyuncu ve overclock uzmanları için İsviçreli Mühendisler tarafından özel olarak dizayn edilmiştir. Pasif olarak üst düzey soğutma kapasitesine sahip olan S1 ve S2 modellerii Overclock ve Oyun içi Perfomansı katlamak adına tasarlayan mühendisler, akıllı ve kolay bi çözümün nasıl bir ürün perfomansını kat kat arttırabildiğinin en güzel örneğidir.
    * Ana Özellikler:
    * Yüksek perfomanslı çift fan modülü
    * Arttırılmış turbo hava üfleme perfomansı
    * İsviçre tasarımı Sıvı dinamik küresel motor yapısı ile ultra sessizlik
    * Üst düzey verimlilik
    * Basit montaj
    * Ultra Hafif
    * Uzun Süreli kullanım
    * 6 Yıl Garanti
    Accelero S1 and Accelero S2 serileri için özel olarak dizayn edilmiş olup pasif soğutma ile yetinmeyip Core Hızını arttırma, overclock ve üst düzey gaming perfomansı elde etmek isteyenlere hitâb etmektedir, Overclock potansiyeli, üflediği hava miktarı ve dönüş hızına orantılı olarak oldukça da sessiz bir yapıdadır. Fan içerisindeki küresel sıvı dinamik motor yatağı, fanın dönüşü esnasında motorun gürültü yapmasını ve dinamik sıvı içinde yer alarak zamanla aşınmasını da önler.

Fan: 80 x 80 x 15 mm (her biri)
    Fan Hızı: 1500 RPM
    Hava Akımı: 42 CFM
    Bilye Tipi: Sıvı Dinamik Küresel Sleeve
    Bağlantı Birimi: 3 pin ya da 4 pin konnektör var
    Ağırlık: 35 g (herbiri)
    Garanti: 6 Yıl

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Merhaba;

Soğutucuyu NVIDIA 9500 GT kartım için istiyorum. Kartım uyumluluk listesinde yer alıyor fakat yanında "LP Uyumsuz" yazıyor, bu ne anlama geliyor acaba?

Bir de gördüğüm kadarıyla ürünün sıfırını 50 TL civarına satıyorlar. (http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=100700173)

Soğutucunun kartıma uygun olduğundan emin olursam gelin 40 TL'ye anlaşalım, alışverişi yapalım.
  • sanırım long profile.. araştırın anlaşırız..
  • Anladığım kadarıyla LP ile low profile kastediliyor; muhtemelen soğutucunun slim kasalar için üretilen düşük profilli kartlara uygun olmadığı belirtiliyor yani. Sonuçta ürün benim kartıma uygun gibi gözüküyor.

40 TL uygun derseniz hesap bilgilerinizi iletin, ben de adresimi size iletip havaleyi yapayım.
  • pm..

Ayrıca belirtmek isterim ki 50 ye satılan sadece soğutucu, Turbo modül 28 Tl.
    Modülü bedavaya getirmiş oldunuz :) güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadagi -- 27 Ekim 2011; 1:22:53 >
  • Haklısınız, ama ben de 9500 GT ile (eğer sadece pasif soğutma yeterli gelirse) turbo modülü kullanmayı düşünmüyorum. :) Belki bilgisayarı ofis işleri yerine performans amaçlı kullandığım nadir zamanlarda işimi görebilir. Ama elimin altında bulunması fena olmaz elbette. :)

Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.