Şimdi Ara

Arctic Combat [Webzen] 22 Ağustos Beta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sitesinde yer alan download linki tıklayınca şu uyarı geliyor " service will be avalible soon"

Ayrıca bu oyun MMOFPS de 2012 nin en iyi oyunlarından biri.Hemde f2p.

Bu kadar fps oyunu oynadım strateji ve eğlence bakımından bu oyun tutacak aga.10,000 euro luk turnuvalar falan varmiş sitelerinde görüyorum.ESL tarihindeki en büyük ödül olarak bahsediliyor.

BF3 den sıkılmış olmamla beraber AC denedim gayet keyifli hatta oyunun closed beta oldugunu fark etmedim bile kendini oynatıyor.ESL den VS maclarıda atabiliyorsunuz.Herkeze tavsiye ederim.

Bu oyuna alternatif olarak bir tek A.V.A online vardı.Onuda türkiyeye kapatmışlar.

Orijinalden alıntı: zenciboy

Oyun closed beta idi ve kapandığı için indiremiyorsunuz.Aralıkta open beta gelicek sanırım.

Ayrıca bu oyun MMOFPS de 2012 nin en iyi oyunlarından biri.Hemde f2p.

Bu kadar fps oyunu oynadım strateji ve eğlence bakımından bu oyun tutacak aga.10,000 euro luk turnuvalar falan varmiş sitelerinde görüyorum.ESL tarihindeki en büyük ödül olarak bahsediliyor.

BF3 den sıkılmış olmamla beraber AC denedim gayet keyifli hatta oyunun closed beta oldugunu fark etmedim bile kendini oynatıyor.ESL den VS maclarıda atabiliyorsunuz.Herkeze tavsiye ederim.

Bu oyuna alternatif olarak bir tek A.V.A online vardı.Onuda türkiyeye kapatmışlar.

cevabın için teşekkürler
    evet dediğin gibi gayet güzel bir oyuna benziyor videolarını izledim biraz grafik ve oynanabilirlik gayet iyi göründü.
    oynama fırsatım olmadı ancak açık beta felan gelmesini beklicem.
    f2p olmasıda ayrı bir güzel olacak gibi :)

• Edit: Yanlış konuya cevap atmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 1 Kasım 2012; 10:22:55 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Open Betaya geçsede başlasak artık ufaktan ;)
  • Açık betaya 1 aydan fazla var sanırım.Oyunda attığımız mermiler geç gidiyormuş hissine kapıldım.Ben pek beğenmedim oyunu.
  • 6 Aralık open beta için verilen tarih. Oyun henüz closed beta olduğu için hataların olması bence çok normal.Mermi lagından şikayetci olan bir çok insan var ve oyunun full sürümünde bunlar olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysr_99

ati radeon hd 2600 pro ekran kartımla bu oyunu oynayablir miyim ?

oynarsın hocam ben ati radeon x1550 ile oynuyorum
  • Alliance of Valiant Arms'a çok benziyor. Bu açıdan hoşuma gitti. Çünkü yaklaşık 1 aylık oynadıktan sonra A.V.A Türkiye ve birçok ülkeye engellendi. En basitinden W Tuşuna iki kere basınca koşması benziyor.

Arctic Combat [Webzen] 22 Ağustos Beta

A.V.A biraz daha gerçekçi tabi. Arctic Combat'ta sağlık paketleri var bunları alıp canınızı doldurabiliyorsunuz. Ve silahlar A.V.A'daki gibi çok tepmiyor. Adam vurmak daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehuirem -- 24 Ocak 2013; 23:39:55 >

• Oyunu arada takılmalık oynuyorum en az 2 saat sıkılmadan oynatıyor kendini.

Nick: Unsustainable

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • gencler oyunda lag sorunu olan var mı? frame atlaması yapıyor.

Orijinalden alıntı: ehuirem

gencler oyunda lag sorunu olan var mı? frame atlaması yapıyor.

Çok nadir de olsa frame atlaması oluyor.

Oyunda pro olanlar varsa clan kurup clan war'a gidebiliriz. Uzi ile dağıtıyorum ortalığı

• Prodan kastın turnuvalarda terör estirmek değil de cidden iyi oynamaksa oynarım da frame atladıgından oynayamıyorum ki. Sinirim bozuluyor. Oyunu da cok begendim.

Orijinalden alıntı: ehuirem

Prodan kastın turnuvalarda terör estirmek değil de cidden iyi oynamaksa oynarım da frame atladıgından oynayamıyorum ki. Sinirim bozuluyor. Oyunu da cok begendim.

Wireless ile bağlanıyorsan ve ya wireless ile başkası bağlanıp download yapıyor/film izliyorsa olabilir.
    Bunun dışında kabloda ek bulunuyorsa ve sağlam değilse de olabilir. Eğer halen devam ediyorsa TTnet ile iletişime geçersen yardımcı olabilirler belki.

1'e 3-4 kişi kaldığında hepsini de indirebilecek kapasite varsa pro'sun demektir. Ts ve ya vent'te olsa çok heyecanlı geçer Clan War.
    Halledebilirsen yarından itibaren 8'den sonra oynayabiliriz 1-2 kişi daha bulup.

• şimdi şöyle anlatayım. internette arctic combat lag sorunu diye arattım. bu sorunla karşılaşanlar olmuş fakat bunu arcticcombatturkiye.com'un forumunda paylaşmışlar. ne yazık ki o site de kapanmış. hiçbir çözüme ulaşamıyorum ama sanırım bizim yapabileceğimiz bir şey değil. sonuçta oyun betada. düzeltirler inşallah. ayrıca ping ile ilgili bir sorunum yok. :)
    pro konusuna geçersek iyi günümde karşı tarafı ortalama oyuncular oluşturuyorsa 3-4 ü geçer :)
  • _____________________________
  • oyunu yeni denk gelip indirdim fena degil zaman gecirtiyor. bundan önce army rage baktım sonra bunu oynayınca sanki black ops oynuyormus gibi hissetim. ama konu ölmüş burdada
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.