Şimdi Ara

Archos’un en iyi amiral gemisi tanıtıldı ancak dolaylı olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Archos’un en iyi amiral gemisi tanıtıldı ancak dolaylı olarak


    Archos, son dönemde çıtayı yükseltmek adına önemli bir hamle yaptı. ZTE ile ODM tarzında bir ortaklık kuran firma üst seviye Nubia telefonlarını kendi markası altında satmaya başladı.


     


    İlgi çekici


     


    Daha çok Diamond serisi altında hayat bulan ZTE telefonlarının amiral gemilerinden birisi olan Nubia Z17S de Archos Diamond Omega adıyla Avrupa pazarında kendisine yer buldu.


     


    Archos Diamond Omega modeli sektörün 8GB RAM taşıyan ender modellerinden birisi olma özelliğine sahip. LPDDR4X RAM bellek sistemin çok daha rahat bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Telefon metal çerçeve ve cam kaplama kombinasyonunu benimsemiş.


     


    5.73 inçlik IPS ekranda 2040x1080 çözünürlük sunulurken görüntü oranı da 17:9 gibi bir rakama tekabül ediyor. Genelde 18:9 tanımını daha çok duyduğumuz için 17:9 biraz kulağa yabancı geliyor. Elbette bu oranın çerçevesiz bir tasarıma işaret ettiğini söylemeye gerek yok. Telefon bu açıdan oldukça başarılı.


     


    Snapdragon 835 yonga setinden gücünü alan model 128GB UFS 2.1 dahili kapasite sunuyor. 3100mAh kapasiteli batarya ise Quick Charge 3.0 destekli. Telefonun arayüzü olarak Nubia UI 5.0 tercih edilmiş.


     


    Ayrıca Bkz.OnePlus kişisel bilgilerinizi topluyor

    Telefon 4 adet kamera ile dikkat çekiyor. Arka kısımda 23MP çözünürlüğünde Sony IMX318 ana sensör ve 12MP çözünürlüğünde Sony IMX362 ikinci sensör yer alıyor. 4 eksenli optik görüntü dengeleme yanında en iyi karanlık ortam performansı ve bulanıklık efektleri gibi avantajlar mevcut. Ön kamera ise 5MP+5MP çözünürlüğünde.


     


    Arka tarafta bir parmak izi okuyucu, USB Tip-C bağlantısı, 3.5mm kulaklık girişi gibi diğer özellikleri olan telefonun fiyatı 500 Avro olarak belirlenmiş. Rakip amiral gemilere göre fiyat konusunda telefonun biraz daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz.


     

    Archos’un en iyi amiral gemisi tanıtıldı ancak dolaylı olarak 







  • gelirse alınası telefon

  • Keşke Zte operatörler yerine Archos ile anlaşsaymış. TCL ve Honor (Huawei) kadar yeri sağlam Archos'un da Avrupa'da.

    Çok iyi ama ne yazık ki geç kalınmış bir hamle.

  • Donanıma göre fiyat çok rekabetçi olmuş. 128 gb depolama, 8 gb ram, 2 ön 2 arka toplam 4 adet kamera, 5.73 inç yüksek çözünürlüklü ekran ve en güncel işlemci snapdragon 835. Telefonun görüntüsü bu şekilde olursa önden s8 e benziyor fakat daha sivri köşeleri var, kameralarda gayet sade ve şık gözüküyor. 500 euro ile tr pazarına girseler 2500 liradan bu telefonlar resmi dist garantili alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Ekim 2017; 14:5:39 >
  • Android deki boş spec merakını tatmin edecek...



    Not:sonyspor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun orijinali olan ZTE nubia z17s birkaç gün önce tanıtıldı, hatta Türkiye 'de bile satılacak. Ama bir tane bile haber yapmadınız. Bu kadar iyi bir telefonun haberinin yapılmaması böyle bir siteye yakışmadı.

  • Nubia marka olarak Avrupa'ya ulaşmada sorun mu yaşıyor ki böyle bir yol benimsedi. Türkiye'ye geleceği doğru mu?
  • O ekrana batarya az.

  • 17:9 daha güzel olmuş 18:9 olan Note 8 ve s8+ gibi lahmacun küreği olmamış.

  • Telefon ucuz TR girene kadar tabiki,
    girdikten sonra bize giriyor.(Alt tabaka)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.