Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gkhns

quote:

Orjinalden alıntı: olric71

merhaba arkadaşlar, ben de archos kullananlara katıldım. 80 gb 605 wifi dün elime geçti. ekran kalitesi harika, en çok tv den kayıt yapmayı merak ediyorum ama daha deneyemedim. dün sadece şarj ettim, wireless a bağlandım, kullanım kitabına baktım o kadar.
    bilgisayardaki dosyaları görmeye çalıştım ama olmadı, bunu yapan var mı?

usb bağlantısı yapınca sadece şarj yada bağlantı diye soruyor,sadece şarjı seçmezsen o zaman dosyaları program gerektirmeden görüntüleyebiliyorsun.Bende xp sp2 yüklü bilgisayarımda sorun çıkarmadı.Tvden kayıt da dvr station(ayrıca satılır) ile oluyor umarım almışsındır yoksa hayal kırıklığına uğrama.

Merhaba,
    Öncelikle bütün archosculara selamlar. Bilgisayardaki dosyaları görmekden kastım wireless üzerinden görmekti. Reklamlarda filan üzerinde durmuşlar, kablosuz olarak biligisayardan aktardığın media dosyalarını archos üzerinden yada tv ye bağlayıp görmek mümkün. Bu çok güzel bir özellik bence.
    Ayrıca web browser ı almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar, ben de archos kullananlara katıldım. 80 gb 605 wifi dün elime geçti. ekran kalitesi harika, en çok tv den kayıt yapmayı merak ediyorum ama daha deneyemedim. dün sadece şarj ettim, wireless a bağlandım, kullanım kitabına baktım o kadar.
    bilgisayardaki dosyaları görmeye çalıştım ama olmadı, bunu yapan var mı?

usb bağlantısı yapınca sadece şarj yada bağlantı diye soruyor,sadece şarjı seçmezsen o zaman dosyaları program gerektirmeden görüntüleyebiliyorsun.Bende xp sp2 yüklü bilgisayarımda sorun çıkarmadı.Tvden kayıt da dvr station(ayrıca satılır) ile oluyor umarım almışsındır yoksa hayal kırıklığına uğrama.

Merhaba,
    Öncelikle bütün archosculara selamlar. Bilgisayardaki dosyaları görmekden kastım wireless üzerinden görmekti. Reklamlarda filan üzerinde durmuşlar, kablosuz olarak biligisayardan aktardığın media dosyalarını archos üzerinden yada tv ye bağlayıp görmek mümkün. Bu çok güzel bir özellik bence.
    Ayrıca web browser ı almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

Öncelikle şuna açıklık getirelim archos 605'in paket içreğinden çıkanlar video kaydetmeye veya bilgisayar dışından şar etmeye olanak sağlamıyor.
    Yanlızca bilgisayardan şarja ve programları 605 ten bilgisayara veya tam tersine yapmayı sağlıyor.
    T.V. den video kayıt,izleme vs için DVR station, mini dock,dock vs filan gerekiyor.

@olric71 plug-inlerle yüklenen herşey oldukça işe yarar. Her ne kadar ücretsiz bulamasamda belki bir ara bende alabilirim.
    burda da ülkelere göre dağılan fiyatlar gözüküyor.29$ da az değil yani
    http://www.archos.com/products/plugins/plugins_g5.html?country=global&lang=en

• quote:

Orjinalden alıntı: beyondream

selam arkadaslar.
    benim elimde gmini 500 var. satip, 605 almak istiyorum ama piyasasini hic bilmiyorum. gmini 500 u kac paraya satabilirim, makul fiyati nedir yani bunun?

satabilirsem, yurtdisindan bi 605 alicam, super olcak hersey.

tesekkurler...

Ben 605 i gittigidiyordan aldım ve o satıcı(USA pazarı) Gmini 402 20GB ı 369 YTL ye satıyor.Sen kullanmana bağlı olrak bir fiyat koyup satabilirsin.
    http://urun.gittigidiyor.com/Archos-Gmini402-20-GB-Camcorder-Mp4_W0QQidZZ6167511

• Arkadaşlar şarj olma süresi çok fazla.Dvr station vs. kullanıp da daha kısa sürede şarj eden var mı?Firmware atmak gerekir mi?Atan var mı?Varsa ne faydasını gördü?Web browser plugin ben de alıcam bu gidişle...GG den biriyle konuşmuştum bana internetten kanadadan aldığını söyledi.Ben de öle yapıcam galiba...Usb sarj için ekstra adaptörler var,kullanan var mı?Onu kullanırsak daha hızlı şarj olur mu ?Başka sorun yok gibi...Ekran harika,görüntü akışı offff offff,cihaz da bestttt
  • Ben daha çok araç içinde kullanıyorum. Çakmak-usb ve araç içi streo ses girişi ile süper ses ve görüntü oluyor. Aracı eşim kullanıyor ben seyrediyorum süper.
  • Dün akşam hem araç için(çakmaktan) hemde priz için usb dönüştürücü gördüm.İkisi bir arada 20 ytl diye hatırlıyorum.Hama markaydı.Eğer verimli olursa(hızlı şarj) ikisini birden alırım.Yada Sadece araç için olanını alıcm.Araçta gerçekten de süper oluyor.Ekran bi harika...
  • Thorri arkadaşım,yardımcı olursan sevinirim.Web plugini nasıl aldın sen?Ben de az önce denedim.Garanti sanal kart ile ve açık provizyonda para bekletiliyor.İşlem yapılmış yani ama bana hata mesajı gözükmüştü.Anlamadım parayı çekip error vermesi saçma.Bu yüzden plugin de indiremedim.Şu anda bekliyorum.Archos'a mail attım.Sen nasıl satın aldın açıklarsan sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Archos la 2 gün geçirdkten sonra. (DVR station da var)
    Hala çözemediğim 2 nokta var. Bunları yapanlar varsa detay yazarlarsa çok memnun olurum.
    1. Archos wireless a bağlı iken PC den müzik, resim, video oynatmak.
    2. DVR station Digiturk e bağlı iken, ileri tarih için kayıt için program yapmak. DVR kullanarak Digiturk u açıp kapamak, kanal değiştirmek mümkün, test için bu işlemleri yapıyor ama daha sonra kayıt için program yaptıkdan sonra Digiturku açamıyor, açıksa kanal değiştirmiyor.
  • Cevap vermiştim Pm'den. Araçtan veya Prizden sarj olayı aynı usb gibi yavaş. Ama araçta iyi oluyo pilden azaltmıyor.
  • aslında sormak istediğim browser olayıydı. anladığım kadarıyla sizler nete girebiliyorsunuz. ben amerikadan almıştım acaba türkiyeden alınan modellerinde plug-inleri içinde mi geliyor. ben internete girmek istediğimde bana browser plug-in'ini indir diye bir ekran çıkıyor.

soruma cevap verebilecek biri yok mu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dıkşın -- 17 Ekim 2007; 23:05:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

quote:

Orjinalden alıntı: 124yusuf

quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

çok da büyük değilmiş yaf

kesinlikle

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

ama daha da küçük yapılabilirdi ..mesela tuşlar hoparlörün yanına konsa ya da hoparlör olmasa ve tuşlarda kenarlara konsa d2 gibi..tam süper olurdu

çok çıtır bişi bence.. tuşların orda olması iyi.. tutarız falan..

• quote:

Orjinalden alıntı: thorri

Cevap vermiştim Pm'den. Araçtan veya Prizden sarj olayı aynı usb gibi yavaş. Ama araçta iyi oluyo pilden azaltmıyor.

Teşekkür ederim cevabın için...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Archos la 2 gün geçirdkten sonra. (DVR station da var)
    Hala çözemediğim 2 nokta var. Bunları yapanlar varsa detay yazarlarsa çok memnun olurum.
    1. Archos wireless a bağlı iken PC den müzik, resim, video oynatmak.

O olay kullanma kılavuzunda ayrıntılı anlatılmış.İngilizcen varsa az çok yaparsın.Windows Media Player 11 yüklü olması şart.Hatırladığım kadarıyla iki cihazıda aynı modemle bağlantılı yapıyosun ve wmp11 de kitaplıktaki medya paylaşım seçeneklerini ayarlayınca oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dıkşın

aslında sormak istediğim browser olayıydı. anladığım kadarıyla sizler nete girebiliyorsunuz. ben amerikadan almıştım acaba türkiyeden alınan modellerinde plug-inleri içinde mi geliyor. ben internete girmek istediğimde bana browser plug-in'ini indir diye bir ekran çıkıyor.

Hiçbir cihazda plug in çıkmıyor.Sonradan sen alıyorsun.Ben satın almaya çalıştım ama pek tecrübeli olmadığımdan yapamadım.Param da hala bloke edilmiş durumda.Geri verirler umarım İnternete gircez plug ister,film izliycez plug ister,biraz kullanırız şarj ister hahahaha yok yok web plugin alın yeter,wmv ve divx oynatıyo başka bişey oynatmasına gerek yok zaten bence.Tek eksik web plugin.Şarj uzun sürüyor ama beklediğimden fazla gidiyor.Ama pillerin ömrü bittiğinde pilleri nasıl değişecek ilerde bilmiyrm....

• gittigidiyorda ebay da filan archosun bazı modellerinin pilleri satılıyor.Bir de 605 inki satılsa çok iyi olucak.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dıkşın

aslında sormak istediğim browser olayıydı. anladığım kadarıyla sizler nete girebiliyorsunuz. ben amerikadan almıştım acaba türkiyeden alınan modellerinde plug-inleri içinde mi geliyor. ben internete girmek istediğimde bana browser plug-in'ini indir diye bir ekran çıkıyor.

Hiçbir cihazda plug in çıkmıyor.Sonradan sen alıyorsun.Ben satın almaya çalıştım ama pek tecrübeli olmadığımdan yapamadım.Param da hala bloke edilmiş durumda.Geri verirler umarım İnternete gircez plug ister,film izliycez plug ister,biraz kullanırız şarj ister hahahaha yok yok web plugin alın yeter,wmv ve divx oynatıyo başka bişey oynatmasına gerek yok zaten bence.Tek eksik web plugin.Şarj uzun sürüyor ama beklediğimden fazla gidiyor.Ama pillerin ömrü bittiğinde pilleri nasıl değişecek ilerde bilmiyrm....

peki divxleri altyazili izleyebiliyomuyuz birde bi kaç kişi plug inlerin internette ucretsiz bulunabilindigini soylemiş gerçekten varmi boyle bişi

• Alt yazı olayını pek bilmiyorum ama plugin bedava bulursanız bana da haber verin
    Archos ile mailleşip duruyoruz.Bir karışıklık oldu.Param çekildi açık provizyonda duruyo ama ben plugin indiremedim.Onlar da benden kanıtlamamı istiyor.Anlamak zor walla...
  • Myviliv P2
    Bu da güzelmiş...Windows tabanlı ve gps li...

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

Özellikler resimde mevcuttur.Resimler alıntıdır.
  • Arkadaşlar,ben web plugin almadan nete bağlanamam değil mi?Bağlantıdaan sonra saat ayarlarını yapın gibi bişey çıkıyor,kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  • quote:

Arkadaşlar,ben web plugin almadan nete bağlanamam değil mi?Bağlantıdaan sonra saat ayarlarını yapın gibi bişey çıkıyor,kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

ben hiçbir plug-in almadım hatta wifi ile ilgili ayar bile yapmadım ama internete girerken(en son hastanede girdim) hiçbir şey istemedi.ve benim bildiğim kadarıyla da en doğalı bu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.