Şimdi Ara

ARCHOS 5 INTERNET TABLET 500GB ANDROID(GEN7)+ DVR STATION 200TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SIFIR GİBİ ,ÇİZİKSİZ,ORİJİNAL DERİ KILIFINDA KULLANILDI.

Ürün Amerika'dan 2010 yaz sonu alınmıştır. DVR Station ile birlikte satılmaktadır. Ara ara kullandım çiziksiz,sıfırdan farkı yok orijinal deri kılfı da var. Ürün 500 gb ve yeni çıkan seridendir. DVR Station ile birlikte TV'den kayıt yapabilir ve uzaktan kumandası ile hd(mkv) filmleri izleyebilir,internette surf yapabilirsiniz. Ürün içinde HD plug-in'ler yüklüdür. Android işletim sistemli modelidir. Ürünü diğer Archos 5 Wi-Fi modeli ile karıştırmayınız. Bu ürünün adı Archos 5 Internet Tablet'dir. Sitede Internet tablet olarak Wi-Fi modelleri de satılmaktadır. GEN 7 'DİR.Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum yoksa satılcak bir cihaz değil çok özel bir cihaz. Tutanak tutulması şartı ile iade alınır.

İnternet tablet olarak kabul edilen Archos 5 yeniden tasarlandı. 22 saate kadar müzik dinleme şansı sunan cihazla 7 saate kadar video izlenebiliyor. Cihazın ön kısmını 5 inç genişlikli ve 800 x 480 piksel çözünürlüklü dokunmatik ekran kaplıyor. H.264 ve WMV HD gibi yüksek kaliteli içerikler 720p kalitesinde (1280 x 720 piksel) izlenebiliyor. Cihazla birlikte Android tabanlı uygulamalar önyüklü olarak geliyor. AppsLib Store üzerinden ücretsiz ve ücretli yazılımlar alıp kurmak mümkün. Web TV üzerinden TV kanalları ve radyo istasyonlarına ulaşmak mümkün. Wi-Fi, Bluetooth 2.0, FM radyo ve FM verici özellikleri standart. HDD desteğinin sunulabilmesi için cihaz boyutları 143 x 78 x 20 mm seviyesine çıkarılmış ve ağırlık 182 gramdan 286 grama çıkmış. Merkezdeki işlemci Texas Instruments OMAP 3 ve bunun tabanında ARM Cortex A8 mimarisi var. Özellikler bununla sınırlı değil. 3D GPS navigasyon da yer alıyor.

PM ile resim gönderebilirim sıfırdan farkı yok.

LÜTFEN PAZARLIK TALEP ETMEYİN, HDD FİYATINA SATIYORUM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemuco -- 25 Mart 2013; 14:41:18 >

• Fiyat Güncellendi
  • hocam ben ilgilnyorum fiyat ta uygun musait olursan iletisime gecelim
  • PM
  • Fiyat Güncellendi
  • Forum dışına satıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.