Şimdi Ara

ARCHLORD II Oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [simage][http://i.imgur.com/QSbYKr3.jpg/simage]

Arkadaşlar bende yeni başladım diğer f2p mmorpg lere göre çok daha oynanabilir zevkli bir dövüş sistemi var. Grafikler efekler olsun baya güzel gözüküyor. Benden başka oynayan yada yeni başlayacak varsa beraber oynayabiliriz.

• Betadayken 30 küsür levela kadar oynamıştım.Güzel bi guilddeydim.oyun bi yerden sonra kendini tekrar etmeye başlıyor.Leveling sistemi çok sıkıcı.10-20 level haritasına git x tane şundan kes *10 level sonra* 20-30 level haritasına git x tane şundan kes şeklinde ilerliyordu.Oyun çıkarken PVPsi çok iyi olcak falan denildi ama hayatımda gördüğüm en kötü PVPlerden birine sahipti oyun.Küçücük haritada karşı karşıya durup birbirine skill spamlamaktan başka bişey yapılmıyodu.Karakter kişiselleştirmesini de pek beğenmemiştim, tüm mageler aynı,tüm warriorlar aynıydı.
    Son olarak bize betadayken oyunun kesinlikle p2p olmayacağı vaat edilmişti 1 ay sonra fazladan stat veren kostüm çıkardılar.O kostümden sonra bir çok kişi oyunu bıraktı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Betadayken 30 küsür levela kadar oynamıştım.Güzel bi guilddeydim.oyun bi yerden sonra kendini tekrar etmeye başlıyor.Leveling sistemi çok sıkıcı.10-20 level haritasına git x tane şundan kes *10 level sonra* 20-30 level haritasına git x tane şundan kes şeklinde ilerliyordu.Oyun çıkarken PVPsi çok iyi olcak falan denildi ama hayatımda gördüğüm en kötü PVPlerden birine sahipti oyun.Küçücük haritada karşı karşıya durup birbirine skill spamlamaktan başka bişey yapılmıyodu.Karakter kişiselleştirmesini de pek beğenmemiştim, tüm mageler aynı,tüm warriorlar aynıydı.
    Son olarak bize betadayken oyunun kesinlikle p2p olmayacağı vaat edilmişti 1 ay sonra fazladan stat veren kostüm çıkardılar.O kostümden sonra bir çok kişi oyunu bıraktı zaten.

Madem oyunu beğenmedin şöyle aynı boyutta 4-5 gb aşmayacak grafikleri iyi dövüş sistemi iyi f2p bir mmo öner bakalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Basollo.Bianchi

quote:

Betadayken 30 küsür levela kadar oynamıştım.Güzel bi guilddeydim.oyun bi yerden sonra kendini tekrar etmeye başlıyor.Leveling sistemi çok sıkıcı.10-20 level haritasına git x tane şundan kes *10 level sonra* 20-30 level haritasına git x tane şundan kes şeklinde ilerliyordu.Oyun çıkarken PVPsi çok iyi olcak falan denildi ama hayatımda gördüğüm en kötü PVPlerden birine sahipti oyun.Küçücük haritada karşı karşıya durup birbirine skill spamlamaktan başka bişey yapılmıyodu.Karakter kişiselleştirmesini de pek beğenmemiştim, tüm mageler aynı,tüm warriorlar aynıydı.

Madem oyunu beğenmedin şöyle aynı boyutta 4-5 gb aşmayacak grafikleri iyi dövüş sistemi iyi f2p bir mmo öner bakalım?

2015teyiz 4-5 gblik mmorpg zor bulursun.
    eger kota konusunda sikintin yoksa ve oyuna para vermek istemiyosan(p2p,b2p) tab target olarak rift nontarget olarak terayi onerebilirim.bunun disinda piyasada archlord2den cok daha iyi oyunlar bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Oyunun tabtarget olduğunu gördüğün an çıkman gerekiyordu bro boşa kasmışsın okadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Oyunun tabtarget olduğunu gördüğün an çıkman gerekiyordu bro boşa kasmışsın okadar.

Lys stresi bitmisti yaz tatilindeydim.bosluktaydim.yoksa o oyunda o kadar kasilmaz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş ben bilmiyorum sanki rift tera aion gibi oyunlar arch age falan indirmeyi. ama bunlar 10 gb dan çok fazla bazıları 50 gb a yakın oyunlar benim netim onları indirmeye hayatta yetmez. ya mmo rpg oynamayacağım yada archlord 2 gibi 4-5 gb lık mmolarla idare edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basollo.Bianchi -- 10 Mart 2015; 21:51:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 gb mi o kadar uçma.Dc Universe Online , Rift , Swtor , Age Of conan gibi oyunlardan birini indir başla.Steam'de sanırım boyutu daha düşük oluyor inerken ama kurulunca artıyor sanırım emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

50 gb mi o kadar uçma.Dc Universe Online , Rift , Swtor , Age Of conan gibi oyunlardan birini indir başla.Steam'de sanırım boyutu daha düşük oluyor inerken ama kurulunca artıyor sanırım emin değilim.

Saydığın oyunların cidden boyutları fazla. steamde boyutları falan düşmüyor.
  • Basollo.Bianchi kullanıcısına yanıt
    İndirmişken düzgün oyunlar indir olmaz dersen knight , cabal falan başla 1 gb civarıdır rahat rahat indirirsin.
  • quote:

İndirmişken düzgün oyunlar indir olmaz dersen knight , cabal falan başla 1 gb civarıdır rahat rahat indirirsin.

Hocam Knight cabal ile ne işim olur. Çöp onlar. Ben webzen oyunlarını araştırdım hepsinin de boyutu az hepsininde kaliteleri oldukça iyi. Continent of the ninth seal, Archlord 2 ve Sevencore.
    Çöpmü yav he he Kaç senemi verdim o oyunlara hala veresim varda yenilik istiyor insan.C9 A2 Sevencore çokmu kaliteli yapma C9 non target olarak güzel bir oyun hadi paso dungeon girmekten bunalmam diyorsan neysede diğerleri o dediğin 3 kelimeli benzetmeye çok uyuyor.
  • quote:

Çöpmü yav he he Kaç senemi verdim o oyunlara hala veresim varda yenilik istiyor insan.C9 A2 Sevencore çokmu kaliteli yapma C9 non target olarak güzel bir oyun hadi paso dungeon girmekten bunalmam diyorsan neysede diğerleri o dediğin 3 kelimeli benzetmeye çok uyuyor.

knight ve cabali mi övüyorsun
  • O değilde hala everquest 2 ve lineage 2 oynayan var bu ikisine başlasam mı acaba?
    Varsa onlar gibi güzel bir oyun söyle başlayayım.Knight'ın pazarı ve pvp si , Cabal ın skill efektleri ve zindanları hangi oyunda var?
  • quote:

Varsa onlar gibi güzel bir oyun söyle başlayayım.Knight'ın pazarı ve pvp si , Cabal ın skill efektleri ve zindanları hangi oyunda var?

knight ı kabal ı bırakta diyeceğim oyunlar için yorum yapar mısın. newerwinter online, Forsaken World, Kingdom Online, Vindictus, runes of magic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basollo.Bianchi -- 11 Mart 2015; 19:46:57 >
  • quote:

quote:

knight ı kabal ı bırakta diyeceğim oyunlar için yorum yapar mısın. newerwinter online, Forsaken World, Kingdom Online, Vindictus, runes of magic

NW beni sarmadı skill çok az ve karakterler odun gibi hareket halinde vurabilme olayı yok wow daki gibi ve p2w'dir.Forsaken World'te oyuncu yok.Kingdom , Knight'ın yapımcısının yaptığı oyun Knight daha güzel.Runes of Magic çok eskidi güzeldi ama artık çok daha sağlam oyunlar beleş olduğu için oynayan kalmamıştır bence.

Senin beğenmediğin Knight hala oynanıyorsa bunun sebebi oyuncu sayısı hepsinin türk olması ve şu pazarı.Şöyle pazarı olan oyunlarda pazar yapmak ayrı keyif veriyor.Ucuza koyulan itemleri alıp pahalıya satmak en keyiflisi.Açık artırmada aradığın her şey sırayla ucuzdan pahalıya dizildiği için ve anında ulaşabildiğin için zamandan kazanıyorsun ama pazarın zevkine varamıyorsun.

Dragon Nest Türkiye öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Mart 2015; 21:05:35 >

• quote:

quote:

quote:

NW beni sarmadı skill çok az ve karakterler odun gibi hareket halinde vurabilme olayı yok wow daki gibi ve p2w'dir.Forsaken World'te oyuncu yok.Kingdom , Knight'ın yapımcısının yaptığı oyun Knight daha güzel.Runes of Magic çok eskidi güzeldi ama artık çok daha sağlam oyunlar beleş olduğu için oynayan kalmamıştır bence.

Senin beğenmediğin Knight hala oynanıyorsa bunun sebebi oyuncu sayısı hepsinin türk olması ve şu pazarı.Şöyle pazarı olan oyunlarda pazar yapmak ayrı keyif veriyor.Ucuza koyulan itemleri alıp pahalıya satmak en keyiflisi.Açık artırmada aradığın her şey sırayla ucuzdan pahalıya dizildiği için ve anında ulaşabildiğin için zamandan kazanıyorsun ama pazarın zevkine varamıyorsun.

Dragon Nest Türkiye öneririm.

Bu saatten sonra knight oynamam grafikler çok eskidi. kingdom biraz oynadım lakin aldığın armor bile üstünde gözükmüyor dövüş desen çok zevksiz. ama sen beğenmesen de ben hala grafik ve dövüş sistemi olarak archlord 2 iyi diyorum.

• Diyecek söz yok Archlord 2 çöptür onun gibi amele gibi aynı görevleri veren aynı skilleri olan bir oyun görmedim.Bazı oyunlarda da şunu kes şunu getir vardır ama bunun gibi berbatını ilk defa Archlord 2'de gördüm.

Neyse sen bizim tavsiyelere uymayacaksın belli oldu sen en iyisi içine sineni indir oyna ileride bıkarsan bir tane daha indirirsin yüksek boyutlu dediğin oyunların boyutlarına varırsın.
  • quote:

Diyecek söz yok Archlord 2 çöptür onun gibi amele gibi aynı görevleri veren aynı skilleri olan bir oyun görmedim.Bazı oyunlarda da şunu kes şunu getir vardır ama bunun gibi berbatını ilk defa Archlord 2'de gördüm.

Neyse sen bizim tavsiyelere uymayacaksın belli oldu sen en iyisi içine sineni indir oyna ileride bıkarsan bir tane daha indirirsin yüksek boyutlu dediğin oyunların boyutlarına varırsın.

Son kez Lineage 2 yada Everquest 2 için yorum yapar mısın? onlarda mı çöp
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.