Şimdi Ara

Archia Online RPG SONUNDA AÇILDI GELLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARCHİA ONLİNE SONUNDA AÇILDI SİZİDE ARAMIZDA GORMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ

http://greendragon.gr.ohost.de/ ====bu bizim bilgi sitemiz burayi bi goz atin linkler war zaten sitede

• sitemiz bir savas rpgsidir
  • Oyunda her post 1 lwl ' dir
  • ayrıca oyunda sıralamalar olucak oyunda lvl500 oldunmu res atiyorsun en cok resi olan bir odul alıcak bu oduller

her 2ayda bir
    birinci olana
    20ytl
    ikinci olana
    10ytl
    ucuncu olana
    5ytl
    gibi oduller verilecektir
  • üye oluyorum güzele benzio
  • Bende size yardım etmek isteerim vBulletinden anlarım oyun oynamayıda çok severim yaşıma.rağmen...
  • bişi sorcamda ya para nası kazanacağız??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun güzelmiş ellerinize sağlıkta zaman sınırımı var akşam kapanıoda
  • para mesaj yazdıgınızda yani lvl atladiginizda gelior ama bu belli olmuor bazen lvl10dayken gelir bazen 8ken bu yogunluga baglı ama elimizden geldigimizce hızlı olmaya calısıoruz neyse bu aksamlık kapandık ama
  • acılır mı yarın 7 gibi ben djcılgın lord
  • resim koyamıyorum ben nolcak bi sölermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odeon-Marik -- 29 Mayıs 2007; 22:48:33 >
  • walla arkadaslar oyunumuz saat 4:30dan sonra acilicak hafta sonlari ise saat 12de bu okul icin okul olmadıgında
    eger buyuk bi ilgi cekersek saat 8de acmai dusunuorum okul bittikten sonra

siz siteye eklenmesini istediginiz item bolum vs seyler warsa soyleyin buraya
  • bide ben elf arrow +70 128k lık kıyafet ve ex fended bow aldım yazmamışın bide ben human okcu olcam
  • arkadaslar warrior oldunuzmu zaten her silahi kullanabiliorsunuz 500lvl oldunmu okcu oluyorsun onunda sana sagladigi tek sey

10str
    10def
    10hp
    10mana
    baska birsey saglamior yani
    bunlari her 100lvlindede aliorsun ama lvl500 oldunmu 10yerine 20gelcek her pointten
  • Hyperia digimon.forumu.genelde.neden.sana.gıcık.hep.hayır.yani.ne.yaptınki.onlara.ama.hepsi.öle.resmen.

tekrar.sölüyorum.sitenize.sonuna.kadar.yardım.edebilirim.herhangi.bi.karşılığı.olması.gerekmiyor...
  • haftasonu acılıs saatini erkene al 7 felan yap 12 cok gec
  • site buyuk ilgi gorurse hafta sonunu 7ye cekicem bamu walla bilmiom sen onu bosver bamu gerekli degil o bamu bize yardimci lazim olmuyo genelde ama olabilir gene msnini pm at bana
  • isterseniz ben de siteye ortakardan olim hafta içi saat 10da açarım 12.30'da okuldan dolayı kaparım siz açarsınız hafta sonu ise 24 saat onlineyim o aradada açarım eğer teklifim uygunsa msn mi verim pmnizi bekliorum ;)
  • Forum akşamları kapanabiliyor şimdi açtım ( Up )
  • ayberk sabah 7 gibi açabilir misin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.