Şimdi Ara

Archer Skillerindeki CoolDown Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı sorundan muzdarip olan arkadaslar varmı eskiden 3lü 5li gayet seri yapılırdı birazdan video upload edicem görmüş olursunuz sorunu.2 skilli ard arda attıktan sonra 2sn kadar bekletiyor cd, eskiden boyle degildi bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Aynı sorundan muzdarip olan arkadaslar varmı eskiden 3lü 5li gayet seri yapılırdı birazdan video upload edicem görmüş olursunuz sorunu.2 skilli ard arda attıktan sonra 2sn kadar bekletiyor cd, eskiden boyle degildi bu..

Dert etme. 1. Skill 5 li 2. skill 3 lü gerisi kombona bağlı çokta seri oluyor 2si birlikte :)
  • Cd ekleneli 1,5 sene oluyor hatta eskiden cooldown sadece humanlarda vardı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende okcu açmayı düşünüyorum
    bütce 24 gb .

+7 e.e
    +7 chitin set
    ske belt
    dual foverin.
    görev küpeler
    +1 pp nasıl olur

saygılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

bende okcu açmayı düşünüyorum
    bütce 24 gb .

+7 e.e
    +7 chitin set
    ske belt
    dual foverin.
    görev küpeler
    +1 pp nasıl olur

saygılar .

Dual foverin iyi seçim.Okçuda defans ataktan daha fazla taşır vs atarken.Küpe olarak görev küpesi idare eder ama biraz atağı arttırmak için 16 dex 3 hp küpeleri tercih etmelisin bence.Kemer olarak ske belt iş görür fakat kolye olarak +1 pp yerine amulet of dex +1 veya +2 takman bence senin için daha avantajlı olur.

Eğer +80 oynayacaksan mutlaka 800 ac yi açmalısın.Bu sayede çok sağlam itemi olan warriorları bile alabilirsin vs de.Fakat vs sırasında 2. ac yi basarken vakit kaybetmemen gerekiyor.

Daha önce izlemediysen şağıdaki videoda 2 vs 1 ve 1 vs 1 lerimi izleyebilirsin.

• koxpa karşı alınmış önlem olabilir dicektim de koxp yapan adam sanki cooldownu aşamıyacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skill cooldown süreleri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.