Şimdi Ara

Archer'im için Bow Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Archer charım için bow önerisi almak istedim lwlı 59 ama 80e kasmayı planlıyorum elimde 10 gb lik bir bütçe var server ise akara hangi bow benim için daha kullanışlı olur?
    Aklımdaki plan şöyle;
    10 gb nakit + +7 iron bow'um var
    820m eagles eye +7
    +7 ib=+8 fp set
    walkry set 150m
    30m pot parası gibi bi düşüncem var

Ama +7 chitin bow ve +7 enion bow konusunda kararsız kaldım herhangi birini alıp artan paraya takı alma gibi bi düşüncemde yok değilSizinde bilgilerinizi alıp danısmak istedim sizce hangi kombinasyonu yapmalıyım server akara

• Bende archerım ee süper gidiyor bütcen yetmiyorsa enon bowu tavsiye ederim sonra chitin bow benim için.Bowlarda elemental dmgnin bir etisini göremedim tabi alabiliyorsan +8 ibde alabilirsin cbye 1000 basar.
  • +8 ib bütcem yetmiyor ama eagles eye alabilirim
  • İb +8 yoksa +7 ee
  • baska igıls ay taraftarı varmı
  • ee 7 al.
  • Bende de 2m para var lvl 43. Horn bow +7 den terfi etmek istiyorum ne alayım?
    Bir de giysilerimin defansı düşük sanırım 700 hp var. Ash knight, death knight lar felan çok pis damage verio. Ne yapmalı ne almalı defans için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Exp İçin Warrior
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 60 Ustu Chrlarda Elemental Dmgsi Lightning Ve Glacier Olan Bowlar Oneririm (62 ve 66 Skill i için) Ama Ardreamda Ap si En Yuksek Olanı Ib Favori Bow Dur Ama Alıcı Sensin Sana Kalmıs:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tenzen

60 Ustu Chrlarda Elemental Dmgsi Lightning Ve Glacier Olan Bowlar Oneririm (62 ve 66 Skill i için) Ama Ardreamda Ap si En Yuksek Olanı Ib Favori Bow Dur Ama Alıcı Sensin Sana Kalmıs:)

cz yapmıcam ex kasıcam ex kasmak için ideal bi bow düşünüyorum ama hangisi
  • Eagles Eyes
  • tesekkurler beylereagles eye +7 alıcam
  • ee7
  • ex için ee7 partye girmende yardımcı olur ama ii7 fazla masraf yapmadan chr kasmanı saglar. 83 paketinden sonra fiyatlar ne olur onu bilemem gelen yeni itemler piyasayi ne denli etkiler onu pazarcı kisiler daha ii bilir ee7 aldıgında 1-2 ay sonra fiyatı suankinden cok daha az yada fazla olabilir bu yuzden biraz daha dikkatli sec. illaki ex den pk ya gecicen vede bow u degistirmek istiyecen ilerde uzulmemek icin simdiden adımlarını dikkatli atarsan senin icin daha iyi olur:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tenzen

ex için ee7 partye girmende yardımcı olur ama ii7 fazla masraf yapmadan chr kasmanı saglar. 83 paketinden sonra fiyatlar ne olur onu bilemem gelen yeni itemler piyasayi ne denli etkiler onu pazarcı kisiler daha ii bilir ee7 aldıgında 1-2 ay sonra fiyatı suankinden cok daha az yada fazla olabilir bu yuzden biraz daha dikkatli sec. illaki ex den pk ya gecicen vede bow u degistirmek istiyecen ilerde uzulmemek icin simdiden adımlarını dikkatli atarsan senin icin daha iyi olur:)

uyarın için tesekkurlerevet düşünmedim değil ama söylede düşünüyorum belki +7 sinin ap si 140 olan bi bow gelcek vs. vs. ben exp kasmama bakarım banane bilmem kimsenin bowundan...ama haklısın fiyat ucuzlayadabilir pahalılaşdabiir o yuzden riske atmaya değmez diye düşünüyorum lanet olsun k2 tam oyundan zevk almaya baslamısken yine yaptın yapacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammet -- 2 Ekim 2008; 18:06:24 >

• 80 lvl e kasacaksan sana iyi bir yay lazım, önerim +8 ib dir, 65 lvl e kadar +7 ib ile idare edebilirsin, bütçen yetersizse alabileceğin en güzel yay +7 EE olacaktır, Enion Bow ve Chitin Bow u aklından bile geçirme, vereceğin paraya yazık olur, +8 ib ya da en azından +7 EE alamıyorsan +7 ib ile devam et...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.