Bildirim
ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (30. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinde fazla key olan bir arkadaş varsa(veya hesabıyla oynamayan) pm atarsa çok sevinirim, denemek istiyorum bir türlü key bulamadım. -
arkadaşlar reklam gibi olmasın amahttp://forum.archeagetr.com/showthread.php?tid=1930 şurada beta keyleri paylaşıyorum cbt2 için şuan 5 tane oldu. Siteyle hiçbi alakam yoktur bu arada. -
go get your keys guys razer started giving them away
http://www.razerzone.com/gamebooster-archeage-beta/
steps:
1- download the software
2- install and create a new account within the software
3- use your account details to login on the site and claim your key
3- go to redeem it asap it might be taken
Keylerin dagıtıldıgı yer -
quote:
Orijinalden alıntı: sleepydragon
arkadaşlar reklam gibi olmasın amahttp://forum.archeagetr.com/showthread.php?tid=1930 şurada beta keyleri paylaşıyorum cbt2 için şuan 5 tane oldu. Siteyle hiçbi alakam yoktur bu arada.
teşekkürler bir tanesini kullandım. -
Çok saol hocam bende aldım key imi -
oh be kaç gündür key yok diye ağlanıyodum keylerimizide aldık 5 gün beklicez artık. şimdiden indirmeye başladım. yada indirmesem mi? 2.cbt açılışındamı indirmek lazım? -
http://www.pcgamesn.com/archeage/we-ve-6666-archeage-beta-codes-burning-hole-our-hull
Buda benden olsunPCgamesN üye olduktan sonra yukarda verdiğim linkte e-mail adresinizi girin key 10dk da geliyor. Yani bana 10dk da geldi, sizi bilmem
-
quote:
Orijinalden alıntı: Marwo
http://www.pcgamesn.com/archeage/we-ve-6666-archeage-beta-codes-burning-hole-our-hull
Buda benden olsunPCgamesN üye olduktan sonra yukarda verdiğim linkte e-mail adresinizi girin key 10dk da geliyor. Yani bana 10dk da geldi, sizi bilmem
Tesekkurler aldim 1 tane
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: furiii
Çok saol hocam bende aldım key imi
İyi oyunlar -
Çok teşekkürler aldım keyi. Oyunu çok merak ediyorum. İnşallah o zamana kadar iner. Kaç gb oyun? Bir de sistemim kaldırır mı sizce?
Ram 4 gb
İşlemci i5 1.8ghz
Gpu nvidia Geforce 710m
Bir sorum daha olacak, bu key sadece bu beta testinde mi geçerli? İleride tekrar keye ihtiyacım olur mu 3. Bi cbe yaparlarsa?
Edit: Baktım da 20gb'mış. İndiririm hemen gibi gözüküyor. Sadece bilgisayarımın kaldırıp kaldıramayacağını merak ediyorum. Tera'yı ve Guild Wars 2'yi medium ayarlarda 20-30 fps ile kaldırıyor, bunda da o civarlarda performans alabilir miyim sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 26 Temmuz 2014; 0:58:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oynarsın hocam o bilgisayarda, 3.cbt olursa yine key aramak durumunda kalıcaz. -
key bulamayan pm atabilir 1,2 üyelik aldım fazladan -
quote:
Orijinalden alıntı: LttleHedgehog
Çok teşekkürler aldım keyi. Oyunu çok merak ediyorum. İnşallah o zamana kadar iner. Kaç gb oyun? Bir de sistemim kaldırır mı sizce?
Ram 4 gb
İşlemci i5 1.8ghz
Gpu nvidia Geforce 710m
Bir sorum daha olacak, bu key sadece bu beta testinde mi geçerli? İleride tekrar keye ihtiyacım olur mu 3. Bi cbe yaparlarsa?
Edit: Baktım da 20gb'mış. İndiririm hemen gibi gözüküyor. Sadece bilgisayarımın kaldırıp kaldıramayacağını merak ediyorum. Tera'yı ve Guild Wars 2'yi medium ayarlarda 20-30 fps ile kaldırıyor, bunda da o civarlarda performans alabilir miyim sizce?
Mario grafiklerde oynarsın archeage'in grafik ayarları çok geniş en düşükte oyun marioya dönüyor en yüksekte neredeyse gerçek gibi oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: LifeSuxTR
quote:
Ram 4 gb
İşlemci i5 1.8ghz
Gpu nvidia Geforce 710m
Mario grafiklerde oynarsın archeage'in grafik ayarları çok geniş en düşükte oyun marioya dönüyor en yüksekte neredeyse gerçek gibi oluyor
Rahatça deneyebileyim o yeter bana :). İleride inşalşah yeni bir pc aldığım zaman görürüm o grafikleri de. Bu arada Mac desteği var mı oyunun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LifeSuxTR
quote:
Ram 4 gb
İşlemci i5 1.8ghz
Gpu nvidia Geforce 710m
Rahatça deneyebileyim o yeter bana :). İleride inşalşah yeni bir pc aldığım zaman görürüm o grafikleri de. Bu arada Mac desteği var mı oyunun?
Yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Congratulations, you’ve been invited to our second ArcheAge Closed Beta Event! seklinde mail geldi napcam seçildimmi yani yoksa herkese geliyor mu bu mesaj ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRxUMUT -- 26 Temmuz 2014; 14:19:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TRxUMUT
Congratulations, you’ve been invited to our second ArcheAge Closed Beta Event! seklinde mail geldi napcam seçildimmi yani yoksa herkese geliyor mu bu mesaj ?
"Tebirkler, ArcheAge kapalı beta etkinliğine davet edildiniz." diyor hocam. Seçilmişsiniz. -
peki sizede geldi mi bu mesaj ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X