Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde fazla key olan bir arkadaş varsa(veya hesabıyla oynamayan) pm atarsa çok sevinirim, denemek istiyorum bir türlü key bulamadım.
  • arkadaşlar reklam gibi olmasın amahttp://forum.archeagetr.com/showthread.php?tid=1930 şurada beta keyleri paylaşıyorum cbt2 için şuan 5 tane oldu. Siteyle hiçbi alakam yoktur bu arada.
  • go get your keys guys razer started giving them away
    http://www.razerzone.com/gamebooster-archeage-beta/

steps:
    1- download the software
    2- install and create a new account within the software
    3- use your account details to login on the site and claim your key
    3- go to redeem it asap it might be taken

Keylerin dagıtıldıgı yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

arkadaşlar reklam gibi olmasın amahttp://forum.archeagetr.com/showthread.php?tid=1930 şurada beta keyleri paylaşıyorum cbt2 için şuan 5 tane oldu. Siteyle hiçbi alakam yoktur bu arada.

teşekkürler bir tanesini kullandım.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Çok saol hocam bende aldım key imi
  • oh be kaç gündür key yok diye ağlanıyodum keylerimizide aldık 5 gün beklicez artık. şimdiden indirmeye başladım. yada indirmesem mi? 2.cbt açılışındamı indirmek lazım?
  • http://www.pcgamesn.com/archeage/we-ve-6666-archeage-beta-codes-burning-hole-our-hull

Buda benden olsun PCgamesN üye olduktan sonra yukarda verdiğim linkte e-mail adresinizi girin key 10dk da geliyor. Yani bana 10dk da geldi, sizi bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

http://www.pcgamesn.com/archeage/we-ve-6666-archeage-beta-codes-burning-hole-our-hull

Buda benden olsun PCgamesN üye olduktan sonra yukarda verdiğim linkte e-mail adresinizi girin key 10dk da geliyor. Yani bana 10dk da geldi, sizi bilmem

Tesekkurler aldim 1 tane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: furiii

Çok saol hocam bende aldım key imi

İyi oyunlar
  • Marwo kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler aldım keyi. Oyunu çok merak ediyorum. İnşallah o zamana kadar iner. Kaç gb oyun? Bir de sistemim kaldırır mı sizce?

Ram 4 gb
    İşlemci i5 1.8ghz
    Gpu nvidia Geforce 710m

Bir sorum daha olacak, bu key sadece bu beta testinde mi geçerli? İleride tekrar keye ihtiyacım olur mu 3. Bi cbe yaparlarsa?

Edit: Baktım da 20gb'mış. İndiririm hemen gibi gözüküyor. Sadece bilgisayarımın kaldırıp kaldıramayacağını merak ediyorum. Tera'yı ve Guild Wars 2'yi medium ayarlarda 20-30 fps ile kaldırıyor, bunda da o civarlarda performans alabilir miyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 26 Temmuz 2014; 0:58:00 >
  • oynarsın hocam o bilgisayarda, 3.cbt olursa yine key aramak durumunda kalıcaz.
  • key bulamayan pm atabilir 1,2 üyelik aldım fazladan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Çok teşekkürler aldım keyi. Oyunu çok merak ediyorum. İnşallah o zamana kadar iner. Kaç gb oyun? Bir de sistemim kaldırır mı sizce?

Ram 4 gb
    İşlemci i5 1.8ghz
    Gpu nvidia Geforce 710m

Bir sorum daha olacak, bu key sadece bu beta testinde mi geçerli? İleride tekrar keye ihtiyacım olur mu 3. Bi cbe yaparlarsa?

Edit: Baktım da 20gb'mış. İndiririm hemen gibi gözüküyor. Sadece bilgisayarımın kaldırıp kaldıramayacağını merak ediyorum. Tera'yı ve Guild Wars 2'yi medium ayarlarda 20-30 fps ile kaldırıyor, bunda da o civarlarda performans alabilir miyim sizce?

Mario grafiklerde oynarsın archeage'in grafik ayarları çok geniş en düşükte oyun marioya dönüyor en yüksekte neredeyse gerçek gibi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

Ram 4 gb
    İşlemci i5 1.8ghz
    Gpu nvidia Geforce 710m

Mario grafiklerde oynarsın archeage'in grafik ayarları çok geniş en düşükte oyun marioya dönüyor en yüksekte neredeyse gerçek gibi oluyor

Rahatça deneyebileyim o yeter bana :). İleride inşalşah yeni bir pc aldığım zaman görürüm o grafikleri de. Bu arada Mac desteği var mı oyunun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

quote:

Ram 4 gb
    İşlemci i5 1.8ghz
    Gpu nvidia Geforce 710m

Rahatça deneyebileyim o yeter bana :). İleride inşalşah yeni bir pc aldığım zaman görürüm o grafikleri de. Bu arada Mac desteği var mı oyunun?

Yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Congratulations, you’ve been invited to our second ArcheAge Closed Beta Event! seklinde mail geldi napcam seçildimmi yani yoksa herkese geliyor mu bu mesaj ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRxUMUT -- 26 Temmuz 2014; 14:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRxUMUT

Congratulations, you’ve been invited to our second ArcheAge Closed Beta Event! seklinde mail geldi napcam seçildimmi yani yoksa herkese geliyor mu bu mesaj ?

"Tebirkler, ArcheAge kapalı beta etkinliğine davet edildiniz." diyor hocam. Seçilmişsiniz.
  • okhay kullanıcısına yanıt
    peki sizede geldi mi bu mesaj ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.