Şimdi Ara

ArcheAge Online [ANA KONU]-OYUN ÇIKTI-F2P- (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.365
Cevap
13
Favori
141.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun gerçekten emek isteyen bir oyun, ben 1 ay oynayım önüme geleni doğrayıp geçerim mantığı yürütmeyin, yani kısa yoldan köşeyi dönemezsiniz, oyunda para kasmak kolay diye düşünüyorum marketten aldığınız 3 kuruşluk itemi action house dan 5 kuruşa satıyorsunuz alan alıyor.
    Oyunun en sıkıcı kısmı crafting sistemi aylarca uğraşıp didinmeniz lazım sağlam bir craft alabilmek için biraz esnetmeleri lazım.
    Oyunda göz açıp kapayıncaya kadar 50 lvl oluyorsunuz kasmak hiç zor değil madenlerde kazarak 50 olmuştum ben görevlerden sıkılanlar için alternatif bir çok kasma yöntemi var isterseniz crafting yaparak bile kalabilirsiniz.
    PVP sistemi gerçekten güzel kendine özgü arenası var haritalarda savaşlar çıkıyor ve toplu olarak katılabiliyorsunuz. 50 kişilik partiler kurarak savaşabilirsiniz.
    Kısacası 1 ay oynayıp ben kral olacam derseniz hiç bulaşmayın uzun süreli bir oynamadan sonra güzel bir char yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Oyun gerçekten emek isteyen bir oyun, ben 1 ay oynayım önüme geleni doğrayıp geçerim mantığı yürütmeyin, yani kısa yoldan köşeyi dönemezsiniz, oyunda para kasmak kolay diye düşünüyorum marketten aldığınız 3 kuruşluk itemi action house dan 5 kuruşa satıyorsunuz alan alıyor.
    Oyunun en sıkıcı kısmı crafting sistemi aylarca uğraşıp didinmeniz lazım sağlam bir craft alabilmek için biraz esnetmeleri lazım.
    Oyunda göz açıp kapayıncaya kadar 50 lvl oluyorsunuz kasmak hiç zor değil madenlerde kazarak 50 olmuştum ben görevlerden sıkılanlar için alternatif bir çok kasma yöntemi var isterseniz crafting yaparak bile kalabilirsiniz.
    PVP sistemi gerçekten güzel kendine özgü arenası var haritalarda savaşlar çıkıyor ve toplu olarak katılabiliyorsunuz. 50 kişilik partiler kurarak savaşabilirsiniz.
    Kısacası 1 ay oynayıp ben kral olacam derseniz hiç bulaşmayın uzun süreli bir oynamadan sonra güzel bir char yapabilirsiniz.

Hocam haritada savaşlar çıkıyo dedin.clandan yazıyolar şurda savaş var diye.Hurraaaa bi parti kurup her önünüze gelene dalıyosunuz.Sonuç da verdiği itemle crafta yapıyosunuz.Onun da kaliteli olması için bi 100tane temiz kazaamk şart nerdeyse.Buna pvp demiyorum ben açıkçası.

• Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi kısa soluklu bir oyun olmadığını açıkladım, savaşların alternatifi olarak 5 li pvp atabilirsin 1 vs 1 pvp atabilirsin, çok sıkılırsan denizde korsan kesebilirsin, günlük görevler var honor puan veren değerli eşyalar alabileceğin, ayrıca her kazandığın pvp sonrası da honor puan kazanıyorsun.
    Kısa sürede ben aksiyon isterim dersen o zaman lol oynayabilirsin veya heroes of the storm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Hocam dediğim gibi kısa soluklu bir oyun olmadığını açıkladım, savaşların alternatifi olarak 5 li pvp atabilirsin 1 vs 1 pvp atabilirsin, çok sıkılırsan denizde korsan kesebilirsin, günlük görevler var honor puan veren değerli eşyalar alabileceğin, ayrıca her kazandığın pvp sonrası da honor puan kazanıyorsun.
    Kısa sürede ben aksiyon isterim dersen o zaman lol oynayabilirsin veya heroes of the storm.

Dediğim gibi benim gibiler için bi tercih değil sanırım bu kadar uzun vadeli oyunlar.Yani pvp denilen hadiseden zevk almaya başlamak için eşşek gibi kasmak lazım, o zaman da alır mısın bilmiyorum da.Knight niyetiyle başladım ben oyuna, aradığımı bulamadım.Lol oynuyorum ben de dediğin gibi.Benim gibi düşünüp başlamak isteyen arkadaşlara fikir vermek istedim sadece:)

• Oyuna baslayali yaklasik 20 gun oldu. Suands 3.6k equip pointim var ortalama duzeydd setim yani. Pvplerden zevk almaya basladim. Yaklasik 2 ay emek verip oyunda ki herseyi yapabilirsiniz inanin bana.

• Leviathan sunucu-nuia tarafına başlamak isteyen arkadaşlar için 180 kişilik guildimiz var 2. guildi kurduk malum üye sayısı 100'ü geçemiyor artık guildlerde , aa.ts3sunucu.com ts3 adresine gelerek detaylı bilgi alabilirsiniz. KALEYE SAHİP TEK TÜRK GUİLDİYİZ.
  • en son açılan server hangisi arkadaşlar . oradan başlayalım. Bir de ırklar arası savaş oluyor mu belirli saat aralığıyla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 2 Ekim 2015; 19:18:17 >
  • byalfa kullanıcısına yanıt
    yeni sunucu açılacak diye haber okumuştum açılmış mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

yeni sunucu açılacak diye haber okumuştum açılmış mı

rangora diye bir server açılmış ama ne zaman açılmış bir fikrim yok New yazıyor . class seçmini pek anlamadım. 3 class skili mi açılıyor değişik.
  • byalfa kullanıcısına yanıt
    Bende öylesine meraktan bir deneyim diyordum ingilizcem yok diye 15-20 level kasar silerim ama fazla türk varsa oynanabilir gerçi pek olumlu yorumlar okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Bende öylesine meraktan bir deneyim diyordum ingilizcem yok diye 15-20 level kasar silerim ama fazla türk varsa oynanabilir gerçi pek olumlu yorumlar okumadım.

bende ingce de de problem yok fakat. class sistemi değişik geldi. 3 class'ın skillerini de kullanabiliyorsun falan. pek ısınamadım.
  • Merhaba arkadaşlar

4 Arkadaş 2 gün önce oyuna başladık. Özellikle beni inanılmaz sardı ve bu oyunu uzun süre oynamak çok istiyoruz.

Uzun uzun okudum ama sorduğum soru sorulmuş ve cevaplanmış ise çok özür diliyorum.

credit çekmeden oyunda patron (aylık ödeme) alınabildiğini sayenizde öğrendim bu bilgileri paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Biraz gold ve coin kastıktan sonra gidip ev alalım dedik ve karşımıza ücretsiz hesapların ev kuramayacağı çıktı. Bende biraz araştırdım tek takıldığım konu şu patron u alıp 30 gün içerisinde tarla, ev v.b. hepsini kurduk patron bitti ve yenilemedik evimizi ve tarlamızı kaybediyormuyuz ? Yoksa sadece yeni ev alırken mi patron gerekiyor. ( Tekrardan DH ailesine katılmak güzel ) Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

ve apex satan insanları bulmak kolay mı yoksa nadir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elrodin -- 4 Ekim 2015; 21:26:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elrodin

Merhaba arkadaşlar

4 Arkadaş 2 gün önce oyuna başladık. Özellikle beni inanılmaz sardı ve bu oyunu uzun süre oynamak çok istiyoruz.

Uzun uzun okudum ama sorduğum soru sorulmuş ve cevaplanmış ise çok özür diliyorum.

credit çekmeden oyunda patron (aylık ödeme) alınabildiğini sayenizde öğrendim bu bilgileri paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Biraz gold ve coin kastıktan sonra gidip ev alalım dedik ve karşımıza ücretsiz hesapların ev kuramayacağı çıktı. Bende biraz araştırdım tek takıldığım konu şu patron u alıp 30 gün içerisinde tarla, ev v.b. hepsini kurduk patron bitti ve yenilemedik evimizi ve tarlamızı kaybediyormuyuz ? Yoksa sadece yeni ev alırken mi patron gerekiyor. ( Tekrardan DH ailesine katılmak güzel ) Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

ve apex satan insanları bulmak kolay mı yoksa nadir mi ?

patronun biterse evin saldırı alabiliyor diğer oyuncular saldırıp evini yıkıyor

• merhaba.şuanda oyunu indiriyorum.ve oyun hakkındada hiç bir bilgim yok açıkçası :D geçmişte bir çok mmorpg deneyimim oldu (WOW).bunuda uzun vadeli oynamak istiyorum.şuanda clan varmı varsa hangi server ? iyi vakit geçirebiliceğim birilerini arıyorum.böyle oyunlar tek olunca hiç sarmıyo hepimiz iyi biliyoruz :) türklerin çoğunlukta olduğu server hangisidir
  • Elrodin kullanıcısına yanıt
    Selam Lordum
    -
    Oyun gerçekten çok emek isteyen bir oyun, bu da çoluk çocuğu uzun tutuyor..Woyage gibi bir oyun ben çok sevdim..Özellikle ticaret severler için süper bir oyun..markette ne satılıyor ise ah den alınabilmesi inanılmaz bir olay..evet apex satan çok ..herşeyi bulmak da kolay..oyunda tek sıkıntı arazi..emlakçı arkadaşlar bu oyunuda sarmışlar..her şey komisyonla:))
    -
    Not Dahutaya kimse gelmesin!
    -
    Enjoy
  • Nui serverinde traktorum 2 tarlam evim vardi birakmistim tekrar indiriyorum bakalim ne alemde oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

Nui serverinde traktorum 2 tarlam evim vardi birakmistim tekrar indiriyorum bakalim ne alemde oyun.

hocam serverların yoğunluğu ne durumda benimde orchidnada gemi traktör vs vs herşey olan hesabım var. kalabalıksa serverlar 0'dan bile başlayabilirim oyuna.
  • Kyprosa serveri gayet kalabalik arkadaslar haranya tarafinda baslarsaniz haberdar edin. Yardimci olurum

• Oyun p2w oranı her oyunda olduğu kadar var fakat para basan sadece sizin yapacaklarınızı daha çabuk yapıyor tek farkı bu yani sadece tl ile alınan eşyalar yok oyunda herşeyi oyun parasıyla alma şansınız var lakin oyun sabır ve emek isteyen bir oyun o tartışmasız fakat emek kavramı diğer oyunlarda ki gibi mob kesmekten ibaret değil bu da oyun için artı bir yön, istediğiniz alana yönelip o şekilde oyunda gelişme şansınız var. Ama dediğim gibi zaman ve emek isteyen bir oyun dolayısıyla ben direk olaya girişmek istiyorum falan diyorsanız bu oyun size uygun değil.
  • BÜYÜK UPDATE Mİ GELDİ?

Amerika ve avrupa serverlarında oynuyorum. Amerikadaki apex almak için sadece ama bugün avrupaya tekrar bir açıp bakayım dedim 9.32 gb civarı bir update istedi. Bu nedir ya? Büyük bir update mi geldi daha amerikaya gelmemiş olan?

Gece keyfim gitti ya. Bilen biri cevaplarsa süper olur.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.