Şimdi Ara

ArcheAge -- Futilez Ailesi -- Dogu Kıtası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Futilez ve Valar Morghulis İş Birliği

     ArcheAge  -- Futilez  Ailesi --  Dogu Kıtası

    Selamlar arkadaşlar! 2011 yılından bu yana ArcheAge'i takip eden ve 2012'den bu tarihe kadar ArcheAge'i gerek Kore gerekse Rusya ve yaklaşık 6 aydır Avrupa'da ki Alpha'da oynayan biz (Valar Morghulis) ekibi sizlere tecrübemiz doğrultusunda hazırladığımız bir plan ile geldik.

    Tecrübelerimze dayanarak gördüğümüz şey ise ArcheAge'de minimum 300-400 online üyeye ihtiyacınız var ve bu üyelerin her zaman birbiri ile uyum içerisinde ve yardımlaşarak oynaması gerekiyor.Bundan dolayı en az 1200-1300 kişilik bir guildiniz ve bunlarında tecrübeli oynculardan oluşması lazım.

    2003 yılında kurulan ve 11 yıldır her çeşit mmorpg oynamış olan Futilez ekibiyle biz 2010 yılında kurulan ve gw2 de kendini gösteren ve en büyük türk topluluklarından birini oluşturan Valar Morghulis ekibi ArcheAge'de birleşme kararı aldık.Futilez guildi ile zaten

    2011 yıllarında tanışmış ve GW2,Darkfall Unholywars gibi oyunları da beraber oynadık.Kendilerinin oyuncu sayısını ve yeteneklerini bilmekle beraber onlara katılacağımız yetenekli ve uyumlu Türk arkadaşlarımızla ArcheAge de taş üstünde taş bırakmamaya geliyoruz!

    Güncel sayımızın 1000+ olmakla beraber,güncel Türk sayımız ise 100+ dır.Daha fazla Türk arkadaşımızın aramıza katılmasını ve bu zevki ve gururu bizimle paylaşmasını isteriz.

    Gelelim şuana kadar neler yaptık kısmına,Alpha'da oynayan oyuncu sayımız totalde 200'ün üstünde olmakla beraber Closed Beta 1 de biliyorsunuz ki herkes 0 dan başladı ve bizde bütün FUtilez ekibi olarak Beta'ya başladık ve oyunun 3.gününde Trade Ship (Ticaret Gemisi) ni yaptık.Bunun ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar için açıklamak gerekirse yaklaşık olarak 500 gold maliyet,En yakın alandan Ortadaki Adaya 400 kez ticaret Paketi taşınması,700 adet Odun,900 Metal ve 3000 adet kumaş istiyor.

    Biz bütün oyncular tek yumruk olup bu gemiyi sadece 3 gün içerisinde bitirdik.Sadece 5 gün süren Betada 6 kez Guild Event'i düzenledik ve World Bosslar'ın Levelları 40 ve daha aşağısındakileri teker teker öldürdük.

    Düşman haritasına 6 kez guild ile beraber gidip önümüze gelen herkesi teker teker öldürdük ve bunuda videoladık.Edit işlemlerinden sonra yayımlanacak.





    Oyundaki Amacımız

    Gerekli olan bütün testlerimizi yaptık ve oyun açılışnda nasıl bir yol izleyeceğimizi planladık.Amacımız oyunu en üstte oynayan guild olmaktır.Biz Türkler ve işbirliği halinde olduğumuz yaklaşık 20 milletten olan diğer arkadaşlarımız ortak hedefimiz için gerekli olan özveriyi ve çabayı göstereceğiz.

    Aramıza katılmak için bünyemizde bulunan ailelere başvurabilir BAŞVURU İÇİN TIKLA veya kendi aileniz var ise tanıtabilirsiniz ve guildimze arkadaş grubunuz ile beraber gelebilirsiniz.

    Hali hazırda bulunan aileleri beğenmezseniz ve başka arkadaşlarla aile kurmak istersenizde buraya tıklayabilirsiniz.http://forum.archeagetr.com/showthread.php?tid=1943


    Sizlerden tek isteğimiz ve ricamız TeamSpeak Adresimize gelip diğer arkadaşlar kaynaşmanızdır.Buda sizin oyundan alacağınız keyfi arttırmak ve sizleri tanımaya yöneliktir.

    ArcheAge Türk Toplulugu Team Speak Adresi: 195.95.158.120 sifre: qqnomore

    Hazırlayan: ftasliyuk5

    Seçilecek Irklar: FERRE &Hariharans

     ArcheAge  -- Futilez  Ailesi --  Dogu Kıtası

     ArcheAge  -- Futilez  Ailesi --  Dogu Kıtası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 7 Ağustos 2014; 0:40:32 >







  • Mesajım bulunsun, +1 arkadaşlar :) ArcheAge için A'dan Z'ye ayrıntılı bilgiye sahip arkadaşlar var yardımcı olabilecek :)
  • takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • https://www.youtube.com/watch?v=kjoPkmUXWNA

    Video eklendi ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftasliyuk5 -- 29 Temmuz 2014; 14:23:25 >
  • Video konuya eklenmiştir.

    Key isteyen arkadaslar 1adet verdim suan 3 adet hesap var elimde pm atmayın cunku aynı anda gelen pm olunca sıra karısıyor burdan alıntı daha saglıklı
  • Ferres falan ıstemenızın sebebı nedır. Guıldde ferres eksıgı varsanırım. Ferres ırkı en cok cok secılen ırklardan sanıyordum. :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noria

    Ferres falan ıstemenızın sebebı nedır. Guıldde ferres eksıgı varsanırım. Ferres ırkı en cok cok secılen ırklardan sanıyordum. :D

    En cok yada en az secilmesi ile ilgisi yok bildigim kadari ile.2kita var her kitada 2irk var dogu kitasinda oynucag icin guild ferre yada harrain secmek zorundasin. benim bildigim bu daha detayli yazarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noria

    Ferres falan ıstemenızın sebebı nedır. Guıldde ferres eksıgı varsanırım. Ferres ırkı en cok cok secılen ırklardan sanıyordum. :D

    hayır hocam bu guild doğu kıtasının tarafında ordada iki ırk var ferreler ve işte diğer adını unuttum haranian mı ne. ondan ikisinden biri seçilmesi lazım ki guild'le düşman olmayasın :D
  • Bende gelmek isterim ama Guild linkinden sızın guıld harıcı aıller var nasıl ulaşabiliriz ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZeeMTR

    Bende gelmek isterim ama Guild linkinden sızın guıld harıcı aıller var nasıl ulaşabiliriz ???


    Teamspeak sunucusuna geldiğinizde forumun chat kısmına yazarsanız yardımcı oluruz aile konusuna gelince hepimiz büyük bir aileyiz fakat oyunda 8 li gruplar şeklinde aile sistemi var orada gördüğünüz aileler bunlar :) Fakat bir ailenin veya kişinin yardıma ihtiyacı olduğunda gerekirse guild ama çoğunlukla Türkler olarak birbirimize destekte bulunacağız :)
  • Ts'de ortalama 50 key dağıtıyorum beyler bayanlar futilez'in ts sinde nickim AntiClient. İsteyen olursa ts ye gelip pm atarsa 11 e kadar key varsa vericem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sleepydragon

    Ts'de ortalama 50 key dağıtıyorum beyler bayanlar futilez'in ts sinde nickim AntiClient. İsteyen olursa ts ye gelip pm atarsa 11 e kadar key varsa vericem.

    50 key nasıl topladın
  • TS e geldim fakat yetki sıkıntısı var hiç birşey yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • hehe :D orası bana kalsın hacı :D hala bitmemiş keyimiz var 40 adet bende 25 adet te archeage moduna verdim dağıtsın diye. Ts ye gelip yazanlara key verebilirim gelince.
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Ts gelenler yetki sinirlamasi var yazdilar bana pm ile onu bi kontrol etsenuz bn anlamym ts den. lobyde kaliyolarmis sanrm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi ben ts'de direk VvV lobby ye giriyorum ilk defa direk girebildim. Neden öyle oluyor anlamıyorum ama lobiden bana yazabilirler kanala girmeden.
  • Key verin de oynayak ya mal mal bakıyoruz. Bu arada beta sizce ne kadar sürer?
  • 4 gün sürecek bu cbt gelen herkese key verdik :) hatta guilde girmenizede gerek yok forum.archeagetr.com danda dağıttık

    Edit:Alımlar durdurulmuştur
    2.Edit alımlar tekrar açıldı fakat bu başlığı okuyup ona göre giriş yapın ;)
    http://forum.archeagetr.com/showthread.php?tid=1988



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftasliyuk5 -- 3 Ağustos 2014; 12:55:22 >
  • 4 günlük sacma bir cezanın ardından efsane geri döndu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.