Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabretmek cidden zor iş.Şimdi cidden arçelik ve beko sıralarmızdan çıksak başka türlü bulamama riskide var En iyisi beklemek ama işte olmuyo of..
  • Arkadaşlar bekobellonadan ürünü sipariş ettim kapıda ödeme ile 7 gün içinde teslim diyor tabi sipariş onaylanırsa bana imkansız gibi geliyor onaylanması ama genede bir sorum olucak.Kapıda ödemeyi seçtim ürün gelirse eğer kapıda kredi kartı ile alabilirmiyim?
  • Hocam ben de aynı şeyleri yaşamamak için direk eve geldim öylesine arçelike girdim, beklicez ama sonunda ölüm yok takmayın bu kadar sorunlu cihaz almış arkadaşlarda var forumda.
  • GeraltofRivia kullanıcısına yanıt
    Kargo şirketindeki eleman pos makinesiyle gelirse olur veya şubeye cağırırlar seni, en iyisi o gün ara sor gönderilen şubeye.
  • 13 Aralik ta isimden dolayi sabahtan bir yere gitne sansim yoktu. O gune biraksaydim bulamayacagimi biliyordum. Gununde teslim edemeyeceklerini bilmeme ragmen arcelikten aldim. Pismanmiyim degilim ama su tarih konusunu bir netlestirseler de rahat etsek. Pazartesi ye kadar bir umut beklerim o gun gelmezse bu ay icin umudumu kesicem. Daha almadan hevesim kacti. Ne biz sucluyuz ne de bayiler suclu. Hepsi sony nin marifeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tarih pazartesi netleşir sonra beklemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engs91

Kargo şirketindeki eleman pos makinesiyle gelirse olur veya şubeye cağırırlar seni, en iyisi o gün ara sor gönderilen şubeye.

Teşekkür ederim.İnşAllah bu sefer sorunsuz bir şekilde alıcaz cihazı.
  • GeraltofRivia kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bu işler ne arçeliğin nede bekonun hatası tamamen sony ile ilgili olan bir durum.Adamlar büyük beklenti yaratıyor ve satış çılgınlığına çeviriyorlar. Ben sizin yerinizde olsam hepimizi aptal yerine koyan elektronik mağazalardan falan almam bu cihazı . giderim kendi esnafımız olan arçelik , beko bayilerine aynı zamanda geleceği için aynı paraya oralardan alırım. Adamlar hem sade esnaf hemde dolandırıcı ve yalancı değil. Sonuçta koç grubuda sony nin iş ortağı.
  • Arkadaşlar daha önce de yazmıştım tekrar yazayım.

2 gün önce Arçelikal'dan Filiz hanımla görüştüğümde ay sonu gelir stoklar demişti. Dün tekrar tanıdık Arçelik bayileri aradım veya gittim, dağıtım merkezlerini arattırdım hepsi de "özel müşterim ya da kendime alacam" dediler. Ama aldıkları yanıt "Ocak'a kadar yok"

Eğer Arçelikal.com ve buna benzer diğer beko bayileri özel bir stok getirtmedilerse Ocak'tan önce Ps4 yok.
  • Yarına siparişleri iptal etmek lazım diyorsunuz yani :(
  • Az Önce tekrar aradım,
    adam sorun yok bugün yarın sevkiyata çıkacak diyor..
  • APARAN A kullanıcısına yanıt
    İnşallah doğrudur en azından sen alırsın hocam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • APARAN A kullanıcısına yanıt
    kiminle görüştünüz?
  • Arkadaşlar dün ben de gittiğimde sabah müdürler buradaydı dedi adam, biz sony'ye yatırım yapıyoruz arçelikle 1300 adet ps4 sözü verdiler dedi. Biz en büyük arçelik bayilerinden biriyiz ve 4 şubemize 75 adet ps4 gelecek dedi. Benim gittiğim yerde 3 kişi ödemesini yapmıştı 1. sıradayım notları filan gösterdiler bir de ismini yazdıran bir sürü insan vardı, satıcı söyledi zaten 10 tane bekliyorum cumaya kadar olmadı pazartesi gününü bekleyin paranız iade ederizı dedi. Sony sözünü tutmuyosa teknosa ve mediamarkt'a satıyorsa çoğunu adamların sucu ne? Bir tarih verilmiş ama şunuda söyledi siparişleri almaya devam edin bilgisi gelmiş arçelikten ocak ayına sarkmasıda doğal. Ben de umutlu değilim ama esnafıda suclamıyorum sadece Sony Türkiyeye güvenip düzgün bir sıranız varsa cıkıp bozmayın şubata kadar yolunuz olur sonra

• Engs91 kullanıcısına yanıt
    Dostum sorun kimsenin bir tarih söyleyememesi, şimdi ben geçen perşembe ödeme yaptımki sözlerine güvenip tam bugün alacağımı bildiğim için, yoksa gider 13 Aralıkta sabahı alırdım neden göz göre göre 2 3 hafta insanları mağdur edersin?..

• _Odin_ kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın dostum bana da kesin dediler perşembe için şimdi pazartesi oldu ama dediğim gibi diğer marketleride araştırdım gittim konuştum bu durumdan daha beter inan bana. Yüzüne bakmıyorlar pişkin pişkin konuşuyorlar paramla rezil olup bir de bana artizlik yapmasını hiç cekemem, arçelikte öyle bir şey olmadı en azından. Şansına güveniyorsan yurtdışından al ben xbox 360 amazon.co.uk aldım hiç sorun cıkarmadı 5 yıldır ama hevesim kalmadı ps4 için hayat devam ediyor ne zaman gelirse diyorum artık, birileri zengin olsun diye kafayı yememize değmez.
  • Engs91 kullanıcısına yanıt
    Amazondan cıksa ve alsam büyük ihtimalle aynı zamana den gelecek.. Bilseydik böyle olacağını tabii önceden alırdım amazondan,bekliyoruz yapıcak birşey yok

• Amazon.com'un stok açmaması çok garip. İtalya, Fransa, İngiltere amazon da cihaz var fakat abd de yok. avrupa amazonlar da tr e sevk etmiyor.
  • askerlikforum A kullanıcısına yanıt
    İtalya yolluyor diye biliyorum ben? Hemen bakayım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.