Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Arçelik ve Bekodan Ps4 alanlar (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
8
Favori
34.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun hocam, iyi oyunlar
    hangi bayiden almıştınız?
  • Hayırlı olsun İstanbul mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber yokmu arkadaş

• Beko içerenkoy bayisine tesekkur ediyorum sozlerinde durup bana zamaninda ps4u teslim ettikleri icin.Boyle sozunun eri insanlarla alisveris yapmak cok iyi bu zamanda. Fiyat en son 1550 idi almak isteyen varsa orayi onerebilirim kesinlikle on numara hizmet.

• Bende 21 Ocakta parayı verdim hala bekliyorum , flappy birdle takılıyorum yeni nesil hikaye :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık umudum kalmadı aklım zaten xbox one da şeytan diyor git xbox one al Forza fifa birşene idare eder son bir hafta daha beklerim sonra xbox zaten aklım forzada kaldi mustafa yiğit havalı havalï konuştu ocakta herkes alacaktır yalan oldu

• turki5hmo kullanıcısına yanıt
    Aynı bayi bana "önümüzdeki hafta teslim ediyoruz" sözü verip 1.5 ay sonra teslim etti. Dolayısıyla bayinin değil, Sony'nin sözünün eri olup zamanında Beko ve Arçelik'lere teslimatı yapması gerek.

• Haber varmı

• Up
  • 19unda verdim bugün zor aldım
  • Zor aldım derken ? Birde bekomu ? Arçelikmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NalcakarS -- 10 Şubat 2014; 21:22:08 >
  • Nereden almıştın?
  • Alırken zorlandınmı

• Amazondan aldım ben Arçelik Beko falan uğraşmadım
  • Arkadaşlar antalya topaylar arçelikten siparişi verdirdik ocak sonu gibi..yetkili 2. Sırada olduğumu söyledi ama aradığımda daha gelmedi ne zaman gelir.bilemiyorum diyor martı nisanı bulmaz değilmi

• Aynen arkadaş kimse ne zaman geleceğini bilmiyor

• Playstation 4 Almak İsteyipde fiyatların fazlalığından şikayet edenler , ps4 alıcam ama stok sıkıntısı için alamıyorum diyenler bu konu tam size göre!

Biliyorsunuz ki herkes 1600 1900 civarı resmi TR ürün alırken ben 1400 TL'ye almıştım,bilenler bilir yalanı dolanı hiç sevmem. Eğer Playstation 4 Almayı düşünen varsa 1650 TL (50 TL Komisyon Alarak) size resmi TR garantili kutulu garantili faturalı 0 Sony Center Mağazalarından alınan (Sony Resmi TR Deposu)'ndan ürünü getirtebilirim. Ürün 1 günde elinizde olucak dersem yalan olur. Siz bana ödemeyi yaptıkdan maksimum 1 hafta içerisinde ürün sizde olucaktır ( en fazla 2 3 gün aksar) SONY TR'ye 3.parti ürünler gelir gelmez ürünlerinizi ben bizzat kendim kargolıcam istersenizde ANKARA içi elden alabilirsiniz.Maksadım sadece Ps4 almak isteyipde alamayanlara hem fiyat konusunda hemde stok konusunda yardımcı olmaktır. Güven konusunda sıkıntı yaşarım diyorsanızda;

Referanslarım mevcuttur :

Sanalpazar.com Kullanıcı Adı : EmreErdem53
    Sahibinden.com Kullanıcı Adı : Emre Erdem
    DonanımHaber.com Kullanıcı Adı : Joqure0

Tekrar söylemek istiyorum amacım siz PS4 almak isteyenlere yardımcı olmaktır.
    Ciddi Alıcılar benimle iletişime geçebilir

NOT: 2 Adet Kredi Kartı - 3 Adet Banka Hesabı - Cep Telefonu Hattı Bizzat üzerime kayıtlıdır.

• Joqure0 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85497838&p=1#85497838

Bzmkıler 1aydr ckmadı sen nasıl 1haftada ckarcn?

• Arkadaslar gecen sali gunu 13 aralikta verdigim siparis geldi, ben almistim zaten arkadasa aldik gidip. Koskoca Arcelige 5 tane yollamislar 500 tane gelmis zaten toplamda adam sonye verdi veristirdi hkli olatak onlarda Muatafa Yigite giydiriyor.

• Haziran bulur almamız bu gidisle

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.