Şimdi Ara

Arçelik K-3190 P Telve Kahve Makinesi 249 TL Ücretsiz Kargo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunun üstüne türk kahvesi yapan makine yok evimde mevcut kahvesi bambaşka cezve falan hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bunların teklisi de iyi diyorlar. ondan da fiyat 130 dan aşağı pek inmyiro

Onda su haznesi yok
    İşyerinde kullanıyordum evime de aldım
    Normale Türk Kahvesi hiç sevmem ama Telve sevdirdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Bu alet iyi kahve yapar. Çoğu cafe'de türk kahvesi istediğinizde bununla yapar getirirler. Fiyatı uygundur değildir onu bilemem ama.

Böyle kişisel satış yapan arkadaşların forumu sıcak fırsatlarda kaloyorda neden benim herkese faydam olsun diye afyondaki kasap tanıdığımın 22 tl civarı yaptığı 10 numara sucuğun konusunu açıp herkese telefon numarasını verince benim konum siliniyor anlamış değilim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Bu alet iyi kahve yapar. Çoğu cafe'de türk kahvesi istediğinizde bununla yapar getirirler. Fiyatı uygundur değildir onu bilemem ama.

Böyle kişisel satış yapan arkadaşların forumu sıcak fırsatlarda kaloyorda neden benim herkese faydam olsun diye afyondaki kasap tanıdığımın 22 tl civarı yaptığı 10 numara sucuğun konusunu açıp herkese telefon numarasını verince benim konum siliniyor anlamış değilim ?

Benim yetki alanım bu bölüm değil. Dolayısıyla bölüm kurallarıyla ilgili çok fazla bilgi sahibi değilim.
    Ama eminim mantıklı bir sebebi vardır. Bölüm yetkilisi arkadaşa sorarsanız, size bunun neden kaynaklandığı hakkında bilgiyi verecektir.
    İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Onda su haznesi yok

çiftlisini mi teklisini mi aldın hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Onda su haznesi yok

çiftlisini mi teklisini mi aldın hocam

Migros' a Nescafe' nin makinasını almaya gittiğimde 2 li Telve' nin 225 lira olduğunu görünce onu da aldım ;)

[Bu mesaj Arçelik Telve' nin yaptığı şekerli Türk Kahvesi içilirken yazılmıştır]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 31 Mart 2013; 14:21:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evdeki en gereksiz alet diyebilirim kahve içmeyi ailecek severiz ama hediye geldi bu alet bence parasını hiç haketmiyor alacaklara tavsiyem doğru düzgün bir kahve makinası alsınlar o fiyata hem daha çeşitli kahve içebilirler..
  • Ben teklisini almıştım.. Bakır kalaylı cezve de yaptığım kahve daha süper oluyor..
    Mutfakta süs diye duruyor.. işyerine götüreceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler dilerim. konu 4 ay eskimiş olmasına rağmen bir soru soracağım. eğer yanıtlayan olursa çok yardımcı olacak.

bu makinaların teklisi ile ikilisinin yaptıkları kahvenin lezzetlerinde fark var mı?

ikilisi haznesinde su alıp bardağına püskürtüyor.

teklisi bardaktaki suyu kahveye çeviriyor galiba.

bu püskürtme farkı köpük ve lezzeti azaltmazsa teklisini alacağım. bazı yerlerde ikilisinden çıkan kahveyi içtim ve çok güzeldi.

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

iyi günler dilerim. konu 4 ay eskimiş olmasına rağmen bir soru soracağım. eğer yanıtlayan olursa çok yardımcı olacak.

bu makinaların teklisi ile ikilisinin yaptıkları kahvenin lezzetlerinde fark var mı?

bu püskürtme farkı köpük ve lezzeti azaltmazsa teklisini alacağım. bazı yerlerde ikilisinden çıkan kahveyi içtim ve çok güzeldi.

saygılar...

pişirme tekniği aynı,ben dün teklisini 12,9*10=129 TL ye aldım.AXİSS avm/kağıthane/istanbul. nette 125 TLden aşağı yok,+ kargo daha pahalıya geliyor.gayette güzel kahve yapıyor bol köpüklü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: receppal

quote:

iyi günler dilerim. konu 4 ay eskimiş olmasına rağmen bir soru soracağım. eğer yanıtlayan olursa çok yardımcı olacak.

saygılar...

pişirme tekniği aynı,ben dün teklisini 12,9*10=129 TL ye aldım.AXİSS avm/kağıthane/istanbul. nette 125 TLden aşağı yok,+ kargo daha pahalıya geliyor.gayette güzel kahve yapıyor bol köpüklü..

cevabınız için teşekkürler. hayırlı olsun.

ikilisinde de suyu aldıktan sonra kahve yapıyor o zaman. yani lezzet ve köpükte bir fark olmuyor.

sizin aldığınızın cezvesi alüminyum mu yoksa plastik mi?

her ikisi de piyasada varmış.

• quote:

quote:

quote:

saygılar...

cevabınız için teşekkürler. hayırlı olsun.

ikilisinde de suyu aldıktan sonra kahve yapıyor o zaman. yani lezzet ve köpükte bir fark olmuyor.

sizin aldığınızın cezvesi alüminyum mu yoksa plastik mi?

her ikisi de piyasada varmış.

Alt taban kısmı aliminyum,diğer tarafları plastik.bence aliminyum veya plastik oluşunun pişime bir etkisi olduğunu sanmıyorum.aksine aliminyumda deforme çabuk oluyor ve buda pişime etkisi ters orantıda oluyor.bildiğim kadarıyla kalibre tutmuyor ve cezve değiştirmek zorunda kalınıyor.yinede sağlıklı bilgiyi servisten almak yerinde olacaktır.

• quote:

teşekkürler.

plastik olayını sormamdaki amaç pişirme kalitesi değil de sağlık içindi.

saygılar...
  • Hocam bu fiyatta artık yok kalmamış, ben yeni fiyattan aldım kargo dahil World karta 6 taksit bu sitedehttp://www.myevim.net/Arcelik-K-3190P-Telve-Turk-Kahve-Makinesi,PR-3.html var. isteyen olursa bakabilir.
  • Bu urunden alicam ama uygun satan bir yer bulamadim,kullanmayan forumdas barsa 2. El de alabilirim temizinden,300 tl alti fiyat goren bar mi.sagda solda?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.