Şimdi Ara

ARÇELİK FULL AUTOMATIC 2200 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardııımmmmm edin.giyecek beyaz renkte hiç birşeyim kalmadı ( iç çamaşırı ).Ailem evde değil tatilde.tek kalıyorum ve evdeki çamaşır makinesini açmam lazım..şu 2200 ü kullanmasını bilen bana yardımcı olabilirmi..beyazları nasıl yıkayabilirim.programı hangi harfe getirmem gerek.17 yıllık makina olduğu için üstündeki bir çok yazı silinmiş..yardım edin...lütfen

• Makinenin en sağındaki program düğmesini A pozisonuna getirin. Deterjan çekmecesinin her iki gözüne de deterjan koyun. Ardından soldaki sıcaklık düğmesini 60'a (yani 60 derece) getirin. Makineniniz önce ön yıkama, ardından uzun bir ana yıkama, daha sonra durulamalar ve son olarak uzun sıkma yapacaktır. İsterseniz B pozisyonuna getirip panodaki '''e' tuşuna basarak, makinenizi 60 dereceye de ayarlayabilirsiniz. Bu durumda makine daha uzun süre yıkayacaktır. Bir de ön yıkama yapmayacağı için, deterjan çekmecesindeki küçük göze (sanırım en soldaki gözdü) deterjan koymanıza gerek yoktur.
  • Yeni konu açmadan önce aratma yaparsak hem sorularımıza anında cevap bulur, hem de forum kirliliği oluşturmamış oluruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_33170117/tm.htm
  • teşekkürler dostum çok saol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.