Şimdi Ara

Arçelik Buzdolabı Düğmesi Takılı Kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski tip bir buzdolabım var.Termostatın ortasındaki düğmeye bastım. Düğme takılı kaldı. Buzdolabı durdu. Düğme ne yaparsam yapayım geri çıkmıyor. Bozdum mu ne yaptım ben bu buzdolabını?

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Eski tip bir buzdolabım var.Termostatın ortasındaki düğmeye bastım. Düğme takılı kaldı. Buzdolabı durdu. Düğme ne yaparsam yapayım geri çıkmıyor. Bozdum mu ne yaptım ben bu buzdolabını?

Eritme düğmesine basmışsınız. Buzlar çözülünce kendiliğinden dışarı çıkması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

quote:

Eski tip bir buzdolabım var.Termostatın ortasındaki düğmeye bastım. Düğme takılı kaldı. Buzdolabı durdu. Düğme ne yaparsam yapayım geri çıkmıyor. Bozdum mu ne yaptım ben bu buzdolabını?

Eritme düğmesine basmışsınız. Buzlar çözülünce kendiliğinden dışarı çıkması lazım.

Buzlar erimeden calistiramaz miyiz? Dolaptakiler bozulacak bu gidisle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

quote:

Buzlar erimeden calistiramaz miyiz? Dolaptakiler bozulacak bu gidisle.

Diğer başka bir konuda candoğan bey termostatı 0 konumuna getirip deneyin yazmış bir de öyle deneyin. Düzelmediyse servisin görmesi gerekebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.