Bildirim
Arçelik A55 OLED 9900 5B ve A65 OLED 9900 5B (25. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yapmaya çalışayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıklama kısmı nerde yazıyor
Paylaşma şansınız var mı? Ben internet sitesinden göremedim -
Indirme yapinca rar dosyasinda var okuyabilirsiniz
-
-
-
Sonu 61 ile olan yazilim bendede mevcut ve Netflix te sik sik kapaniyor.Arkdasadin 63 ile biten yazilim ile sorunun çözüldüğünü soylemesine ragmen dun gelen servis daha yeni bir yazilim var ve onu fabrikada onaylanmış ama dagitilmamasina ragmen biz servis olarak yüklüyoruz.Sorun cozuluyor.
Bu gun gelecekler bakalim ne olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 3 Ocak 2021; 13:55:28 >
Ben 63 versiyonunu yükledim. Sorun çözülmüş görünüyor. Bir süre daha izleyeceğim. -
63 ile biten ztn son sürüm değil mi? -
Merhaba belki bu yazilim cihazdaki bazı diger hataların çözümü ve performans artışı ile ilgilide olabilir lutfen siz sürüm yuklendikten sonra buraya sürüm kodu paylaşın bizlerde haberdar olalım sonucta cihaz yeni sürümlere muhtaç bir televizyon -
Bende dün 2 film bitirdim sorun çözülmüş normalde 2 filmde minimum 3-4 defa atardi tesadüf olamaz -
Selamlar, https://download.arcelik.com.tr/tvsoftwares/NX.v03.011.03-0063.rar linkinden dosyayı indiremiyorum. İndirmiş olup da googledrive veya wetransfer'den paylaşabilecek olan var mı?
-
Buradan televizyonun seri numarasını girerek indirebilirsiniz.
-
-
İlginç 🤔. Internet sorunu olsa gerek. Benim hiç başıma gelmedi.
Bu versiyon iyi görünüyor. Henüz hiç problemle karşılalmadım. -
Linke sağ tıklayıp bağlantıyı indir diyerek indirebilirsiniz -
Bu tvlere Twitch uygulaması yüklemek mümkün mü?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Farkllı uygulama yüklenemiyor 😔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 11 Aralık 2020; 14:54:48 > -
Usb de sadece rar dosyasından çıkan klasör olsun,usb 32 gb tan düşükse format fat 32 olsun ve ekran gelene kadar deneyiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X