Şimdi Ara

Arçelik A40-LEG-6b LED TV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
29.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 40 adet 3d filmim var hard diskte 50 tl ye satıyorum ilgilenenler bana mesaj atsın .....
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konuyu hortlattığım için özür dilerim. Konu kirliliği olmasın diye buraya yazmayı uygun gördüm. Arçelik'in a40-leg-6w modelini aldık. Alalı 2 ay oldu. Bazen menülerde dolaşırken özellikle interactive tv kısmında donma oluyor. Kumandayı algılıyor fakat tepki vermiyor. Fişi çekip tekrar takmak zorunda kalıyoruz çünkü başka türlü kapanmıyor. Çoğu zaman bağlantıda sorun yaşıyoruz (hem kablolu hem kablosuz). Sorun kaynağı nedir ? Nasıl çözebilirim ? Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.

Orijinalden alıntı: wolf5870

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konuyu hortlattığım için özür dilerim. Konu kirliliği olmasın diye buraya yazmayı uygun gördüm. Arçelik'in a40-leg-6w modelini aldık. Alalı 2 ay oldu. Bazen menülerde dolaşırken özellikle interactive tv kısmında donma oluyor. Kumandayı algılıyor fakat tepki vermiyor. Fişi çekip tekrar takmak zorunda kalıyoruz çünkü başka türlü kapanmıyor. Çoğu zaman bağlantıda sorun yaşıyoruz (hem kablolu hem kablosuz). Sorun kaynağı nedir ? Nasıl çözebilirim ? Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.

kardeş daha yeni almışsın bence garantiye gönder çağır eve gelsinler belki tv'de sorun vardır değiştirirler.
  • arkadaşlar bi sıkıntım var bende Arçelik A40-LEG-6b LED TV aldım servis kurulumu yaptı yalnız wifi yi kullanamıyorum kablosuzu açınca erişim noktasına gelip ok ye basıyorum kablosuz adaptör bağlı deil diyor. bu tvde dahili deil mi wireless adaptör yoksa haricimi almam gerekiyor
    konuyu yanlış yere açtıysam özür

Orijinalden alıntı: MAXSY

arkadaşlar bi sıkıntım var bende Arçelik A40-LEG-6b LED TV aldım servis kurulumu yaptı yalnız wifi yi kullanamıyorum kablosuzu açınca erişim noktasına gelip ok ye basıyorum kablosuz adaptör bağlı deil diyor. bu tvde dahili deil mi wireless adaptör yoksa haricimi almam gerekiyor
    konuyu yanlış yere açtıysam özür

herhangi bir adaptör falan gerekmiyor, kendi wifinizi bulup şifresini giriceksiniz bu kadar ama ilginç bi durum servise vermekte fayda var gibi gözüküyor bence

Orijinalden alıntı: zeki19901

3d film tavsiyesi varmı arçelik 3d televizyonumda izleyebileceğim

• Arkadaşlar bende bu Tv den almayı düşünüyorum.Model anladığım kadatıyla eski ama özellikleri ve fiyatı uygun ve cazip geldi.Sormak istediğim 2013 yılının sonundayız bu tv alınırmı? sd ve hd yayınları görüntü gösterimi nasıl?.3D filimlerde sıkıntı varmı görüntüyü odanın içinemi veriyor yoksa derinlikmi var? smart tv'si nasıl?.Şimdiden teşekkürler.
     Arçelik A40-LEG-6b LED TV

• quote:

Orijinalden alıntı: peters

Arkadaşlar bende bu Tv den almayı düşünüyorum.Model anladığım kadatıyla eski ama özellikleri ve fiyatı uygun ve cazip geldi.Sormak istediğim 2013 yılının sonundayız bu tv alınırmı? sd ve hd yayınları görüntü gösterimi nasıl?.3D filimlerde sıkıntı varmı görüntüyü odanın içinemi veriyor yoksa derinlikmi var? smart tv'si nasıl?.Şimdiden teşekkürler.

televizyon yayınlar sorun çıkartmıyor hd yayınlar tabii ki kaliteli belli ediyor. 3d film izlemek için fırsat olmadı ama avatar birkaç video'yu denedik idare eder, iyi yani. internet ozelliği de çok üst düzey değil tabii ki, bizim hoşumuza gitmeyen ama çokta onemli olmayan yanı da kanal geçişlerinde biraz fazla bekletmesi, tabii bu kişiden kişiye gore değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

quote:

Arkadaşlar bende bu Tv den almayı düşünüyorum.Model anladığım kadatıyla eski ama özellikleri ve fiyatı uygun ve cazip geldi.Sormak istediğim 2013 yılının sonundayız bu tv alınırmı? sd ve hd yayınları görüntü gösterimi nasıl?.3D filimlerde sıkıntı varmı görüntüyü odanın içinemi veriyor yoksa derinlikmi var? smart tv'si nasıl?.Şimdiden teşekkürler.

televizyon yayınlar sorun çıkartmıyor hd yayınlar tabii ki kaliteli belli ediyor. 3d film izlemek için fırsat olmadı ama avatar birkaç video'yu denedik idare eder, iyi yani. internet ozelliği de çok üst düzey değil tabii ki, bizim hoşumuza gitmeyen ama çokta onemli olmayan yanı da kanal geçişlerinde biraz fazla bekletmesi, tabii bu kişiden kişiye gore değişir.

Saol teşekkürler verdiğin bilgiler için kanal geçişlerinde bütün tv'lerde aynı yorum var neredeyse 2000tl lik tv de alsak yine yavaş geçer.Tv olayı şans tabi ama model heralde 2011.resimdeki gibi yayın verdiği için tüm tv lerde genelde birbirine yakın görüntü veriyor.Karar vermek güç Kafamda arçelik leg6b,Vestel 40pf7070,lg 42la613s,samsung 40f6170 var.Arçelik le vestel yerli.Arçelik pişman etmez dersen büyük ihtimal alırız tabi kaldıysa.

• quote:

quote:

quote:

Saol teşekkürler verdiğin bilgiler için kanal geçişlerinde bütün tv'lerde aynı yorum var neredeyse 2000tl lik tv de alsak yine yavaş geçer.Tv olayı şans tabi ama model heralde 2011.resimdeki gibi yayın verdiği için tüm tv lerde genelde birbirine yakın görüntü veriyor.Karar vermek güç Kafamda arçelik leg6b,Vestel 40pf7070,lg 42la613s,samsung 40f6170 var.Arçelik le vestel yerli.Arçelik pişman etmez dersen büyük ihtimal alırız tabi kaldıysa.

aynen o yavaşlık her tv de vardır bence de. bahsettiğiniz modellere goz ucuyla bi baktım hepsi birbirinden güzel kaliteli gibi, babam arçelikte çalışıyo benim isterseniz bi sorabilirim ama sanki lg samsung daha iyi gibi duruyo.

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen o yavaşlık her tv de vardır bence de. bahsettiğiniz modellere goz ucuyla bi baktım hepsi birbirinden güzel kaliteli gibi, babam arçelikte çalışıyo benim isterseniz bi sorabilirim ama sanki lg samsung daha iyi gibi duruyo.

Zahmet olmassa modellerin özelliklerinide bilir heralde.Zaten arçelik bu modelinde samsung yada lg panel kullanıyormuş.Özellik kalite bakımından babanız hangisi daha iyi derse ona yoğunlaşırız.

• peters kullanıcısına yanıt
    yok yanlış anladınız babam arçelikte tv bolumu uzerine çalışmıyor sadece arçelikte çalıştığı için arçelik marka tv yi bulabilir, seçim size kalmış ama bana sorarsanız lg ve samsung diğerlerine gore daha iyi gibi ama tabii fiyat olarak bilemem arçelik vestel daha ucuz olabilir. dediğim gibi babam sadece nerde bulabileceğiniz konusunda yardımcı olabilir umarım seçme konusunda bilgisinin olacağını zannetmiyorum.

yok yanlış anladınız babam arçelikte tv bolumu uzerine çalışmıyor sadece arçelikte çalıştığı için arçelik marka tv yi bulabilir, seçim size kalmış ama bana sorarsanız lg ve samsung diğerlerine gore daha iyi gibi ama tabii fiyat olarak bilemem arçelik vestel daha ucuz olabilir. dediğim gibi babam sadece nerde bulabileceğiniz konusunda yardımcı olabilir umarım seçme konusunda bilgisinin olacağını zannetmiyorum.

Anladım zaten evdekiler fiyatından ziyade 3d smart gibi özellikler olsun istemiyor.Çok özellikli çabuk bozulur hesabı.Vestel ile arçelik fiyat olarak ucuz philips fiyat olarak lg samsung'ile aynı neredeyse ama başı samsung ve lg çekiyor onlarında bu fiyata 100hz enfazla 200hz veriyor.Tv yi almaya gittiğimizde samsung ve lg'yede bakacaz.

• Mrb.kanal ayarı yapmak için menü tuşuna basıyorum fakat kaynak ayarı menüsü bir hafta önce kayboldu yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.