Şimdi Ara

arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
5
Favori
82.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üründen nerede bulabiliriz? Ya da buna benzer dvd kaydedici ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler
  • Merhaba tekrar, yine ufak bir problemle karşı karşıyayım, fikirlerinizi bekliyorum;

Bu sefer de kayıt yaptığım dosyalarda istemediğim kısımları kesmek filmi temiz hale getirmek istiyorum ama aşağıdaki resimlerdede görüldüğü üzere

"A-B sil" veya "Böl" seçeneklerinden hangisini seçersem seçeyim aşağıdaki gibi bir uyarı yazısı görülmekte

"Düzenleme uygulaması izinli değil" şeklinde uyarı çıkmakta... bir çok şey denedim ama bir türlü çalıştıramadım, konu hakkında en azından bir fikir jimnastiği yapsak çook yararlı olacağını düşünmekteyim...

arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder

• versiyon güncellediysen eğer format atmak zorundasın...HDD ye format at

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • cihazı ilk kez kullanıyorum, versyon atmadım henüz... üzerindegeldiği gibi kullanmaktayım yeni aldım zaten bir ay belki biraz daha fazla oldu...
    bende bir yıldır bu ürün var gayet memnunum.ancak hdd kayıttaki filmleri harici hdd atmak istiyorum cihazı açıp ide kablolardan ve güç kablosu bağlantılarını yapıp pc den açtığımda içerdeki dosyaları ki clip dosyası diye görünüyor bu dosyaları pc e yada başka bir hdd e kopyalayamıyorum.ama beko içindeki hdd i görüyorum."kopyalanamıyor" diyor

bu konuda tecrübe yapmış arkadaşlar varmı.
    dvd rw medyalarla harici hdd lere taşımak hem uzun oluyor hemde bazen hata filan veriyor bu nedenle bu yolu denemiştim

fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
  • arkadaşlar bu cihazı scart üzerinden receiver'a bağladığımız zaman receiver'da o anki açık kanalı mı kaydediyor sadece yoksa diyelim kanal kanal ayarlayabiliyormuyuz, örnegin saat 22:00 diyelim showtv 'de bir filmi kaydedip 23:00'de stardaki bi başka programı timer ile ayarlayıp kaydedebiliyor mu ? Timer ile kanal seçilebiliyor mu?

Orijinalden alıntı: Symplegad

arkadaşlar bu cihazı scart üzerinden receiver'a bağladığımız zaman receiver'da o anki açık kanalı mı kaydediyor sadece yoksa diyelim kanal kanal ayarlayabiliyormuyuz, örnegin saat 22:00 diyelim showtv 'de bir filmi kaydedip 23:00'de stardaki bi başka programı timer ile ayarlayıp kaydedebiliyor mu ? Timer ile kanal seçilebiliyor mu?

Uydu receiverden kaydedecekseniz!
    * Uydunun açık olması gerekli ve açık kanalı kaydeder.(TV kapalı olabilir)
    * Kabloludan kaydecekseniz; Kablolu recordere oradan TV ye bağlandığından istediğiniz kanalı kaydeder. TV nin açık olması gerkmez. Recorder ilgili saatte açıp kaydı yapar tekrar kapanır.

* Kabloludan kaydecekseniz; Kablolu recordere oradan TV ye bağlandığından istediğiniz kanalı kaydeder. TV nin açık olması gerkmez. Recorder ilgili saatte açıp kaydı yapar tekrar kapanır.

Receiver için sormuştum dostum mesela receiver'ada 17.kanalı açık bırakırsak sadece o kanalımı kaydediyor? Diyelim 17.kanaldan sonra atıyorum 20.kanalda başka bi program kaydetmek istiyorum cihazın zamanlayıcısına kanal belirtilmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symplegad -- 31 Aralık 2009; 13:19:34 >

quote:

Receiver için sormuştum dostum mesela receiver'ada 17.kanalı açık bırakırsak sadece o kanalımı kaydediyor? Diyelim 17.kanaldan sonra atıyorum 20.kanalda başka bi program kaydetmek istiyorum cihazın zamanlayıcısına kanal belirtilmiyor mu?

Receiver'da kanal belirtemezsin..

Hocam istediğim kanalın kaydını yaptıramadıktan sonra bu alet o zaman ne işe yarar peki Sony,philips cihazlardada durum böyle mi bilğiniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symplegad -- 31 Aralık 2009; 15:28:59 >

quote:

Hocam istediğim kanalın kaydını yaptıramadıktan sonra bu alet o zaman ne işe yarar peki Sony,philips cihazlardada durum böyle mi bilğiniz var mı ?

Eğer kablo ile bağlantı yapıyorsanız bir kanalı seyrederken diğerini kaydedebilirsiniz. Ancak uydu alıcısını örneğin scart ile input 1 girişine ayarladınız. Siz uydudan seyrettiğiniz kanalı input 1 den kaydediciye gönderiorsunuz.. Alıcıdan hangi kanalı açarsanız input 1 den cihaza giriş o olacaktır dolayısıyla kanal değiştirdiğinizde verdiğiniz yayında değişecektir. Bütün kaydedicilerde bu böyle.

• quote:

quote:

Recordere kayıt programladığınız saatte açılır kaydeder. Uydu hangi kanalı oynatıyorsa onu kaydeder elbette.

Scart üzerinden bağladığınız bütün kaydedicilerde sistem aynıdır.
    +

Uydu cihazınızda epg program etiketleme var ise; İstediğiniz programı kaydedersiniz.

Örnek;

Uydudan show tv de saat 20:00 de başlayacak programı etiketlersiniz saati geldiğinde uydunuz show tvye geçer.
    Sonra
    Uydunuzdan starda oynayacak saat 23:45 teki programı etiketlersiniz. Saati geldiğinde uydu otomatık star a geçer.
    +
    Recorderden bu kez;
    Zaman bazlı kayıt programlarsınız.
    1.zamanbazlı kayıt programı; recordere saat 19:55 te başla 120dk(showtv deki prg süresi) kaydet dersiniz.
    2.zamanbazlı kayıt programı; recordere saat 23:40 ta başla 95dk(stardaki prg süresi) kaydet dersiniz.

Dikkat programı eksik kaydetmemesi için ilave zaman tanımlayın!(tr tv leri bildirdiği saatte genellikle oynatamıyorar)
    +
    Yukarıda anlatılan proramları yaptığınızda istediğiniz iki farklı kanalı da siz dokunmadan kaydeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

quote:

Recordere kayıt programladığınız saatte açılır kaydeder. Uydu hangi kanalı oynatıyorsa onu kaydeder elbette.

Scart üzerinden bağladığınız bütün kaydedicilerde sistem aynıdır.
    +

Uydu cihazınızda epg program etiketleme var ise; İstediğiniz programı kaydedersiniz.

Örnek;

Uydudan show tv de saat 20:00 de başlayacak programı etiketlersiniz saati geldiğinde uydunuz show tvye geçer.
    Sonra
    Uydunuzdan starda oynayacak saat 23:45 teki programı etiketlersiniz. Saati geldiğinde uydu otomatık star a geçer.
    +
    Recorderden bu kez;
    Zaman bazlı kayıt programlarsınız.
    1.zamanbazlı kayıt programı; recordere saat 19:55 te başla 120dk(showtv deki prg süresi) kaydet dersiniz.
    2.zamanbazlı kayıt programı; recordere saat 23:40 ta başla 95dk(stardaki prg süresi) kaydet dersiniz.

Dikkat programı eksik kaydetmemesi için ilave zaman tanımlayın!(tr tv leri bildirdiği saatte genellikle oynatamıyorar)
    +
    Yukarıda anlatılan proramları yaptığınızda istediğiniz iki farklı kanalı da siz dokunmadan kaydeder.

Bu aslında benimde aklıma geldi dostum Dsmart Next 9500 XCIS kullanıyorum eve gider gitmez bakıcam,inşallah böyle bi özellik mevcuttur receiverda..İlginiz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symplegad -- 31 Aralık 2009; 18:08:19 >

• aynı dsmartı kullanıyorum ve aynen tarif ettiğim şekide kayıt yapıyorum.

Orijinalden alıntı: Ahmet

aynı dsmartı kullanıyorum ve aynen tarif ettiğim şekide kayıt yapıyorum.

evet dostum baktım hatırlatıcı sayesinde dediğin gibi oluyor..sağol teşekkür ederim

Beko 8000 Dvd Kaydedici Dvd Recorder arkadaşlar 199 Tl ye satışa girmiş
    tavsiye ede
    r misiniz?

teşekkürler?

http://www.biralisveris.com/x_beko-beko-dvd-rw-8000-dvd-kaydedici_32556.php?k_id=0&kn=

6 ay kadar oldu herhalde hepsiburada.com dan 149 TLye bir kampanya olmuştu da satın almıştık 160 GB harddiskli Beko DVD recorderi.. Gayet iyi

Orijinalden alıntı: sancaktar

merhaba
    bende bir yıldır bu ürün var gayet memnunum.ancak hdd kayıttaki filmleri harici hdd atmak istiyorum cihazı açıp ide kablolardan ve güç kablosu bağlantılarını yapıp pc den açtığımda içerdeki dosyaları ki clip dosyası diye görünüyor bu dosyaları pc e yada başka bir hdd e kopyalayamıyorum.ama beko içindeki hdd i görüyorum."kopyalanamıyor" diyor

bu konuda tecrübe yapmış arkadaşlar varmı.
    dvd rw medyalarla harici hdd lere taşımak hem uzun oluyor hemde bazen hata filan veriyor bu nedenle bu yolu denemiştim

fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

merhaba
    önce seagate discwizardı veya acronics true image'ı pc ye yükle.bu hdd yi başka bir hddye komple klonla.yine sana kopyalama ya da seyretme izni vermeyecek.hızlı format at.sonra active undelete programı ile silinen dosyaları kurtar de bütün dosyaları istediğin gibi kullanabiliyorsun

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.