Şimdi Ara

arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
948
Cevap
5
Favori
81.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erdoerdogdu

teşekkür ederim sağolasın arçelk almaya karar verdim b sorum daha olacak anlayamadıım bu -R,-RW,,,+R,+RW FELAN YAZIYOR KAYDEDİCİLERDEN BUNLR NE DEMEK OLUYOR VE ARÇELKTE HANGİSİ VAR

şimdi tam olarak bilmiyorum ama aralarında bir fark yok diyebilirm.şöleki + lar sonrada çıkmıştır.bunu düşünürsek daha ii.ikiside aynı kapasite her şeyi aynı ama sanırım okuma yada yazma biraz daha kaliteli.ve - olanlar daha yaygındır.arçlikte hepsini okuyor ama yalnızca + olanlara kayıt yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 10 Eylül 2007; 22:00:47 >
  • uzil çok teşekkür ederim sanırım bu konuda bilgilisin senden bi ricam daha var
    bende sony dcr sr 32 harddiskli kameram var çekimi çok iyi ama işte bilgisayara kaydedince görüntü bozuluyor bana dvd kaydedici al dediler ondan arçelk alacağım acaba görüntü kaybım olur mu yani memnun olur muyum? bir de bilgisayara kaydetmem için FİREWİRE kartı al diyorlar benim işme yarar mı bu yani görüntü kaybını engeller mi?
  • quote:

uzil çok teşekkür ederim sanırım bu konuda bilgilisin senden bi ricam daha var
    bende sony dcr sr 32 harddiskli kameram var çekimi çok iyi ama işte bilgisayara kaydedince görüntü bozuluyor bana dvd kaydedici al dediler ondan arçelk alacağım acaba görüntü kaybım olur mu yani memnun olur muyum? bir de bilgisayara kaydetmem için FİREWİRE kartı al diyorlar benim işme yarar mı bu yani görüntü kaybını engeller mi?

şimdi sana şunu diyebilirm dv in girişi ile bağlantı yapınca kameraya hiçbir görüntü kaybı olmadan aktarma olur ki bu arçlikte var.yani kayıp olmadan aktarabilirsin.ama ben bugüne kadar hiç denemedim.o yüzden canlı olarak aktarım yapamıycam.ama bu giriş bu işe yarıyor ve arçelikte var.sonrasında yaptığın kaydı.dvd ye yazar pcye aktarabilirsin

o kart hakkında da fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla kayıpsız aktarım içim gerkli(miş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 10 Eylül 2007; 22:25:14 >

• tekrardan çok teşekkür ettim sağolasın
  • quote:

tekrardan çok teşekkür ettim sağolasın

rica ederim.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • Arkadaşlar, valla forumdan birkaç sayfa okudum, ama benim sormak istediğim şeyin cevabını bulamadım, ama çok fazla olduğu için hepsini okuyamadığımı özellikle belirteyim.

Mini DV kamera ile çalışan kameramın kaset olayından bıktım.DVD'ye kaydetmek istiyordum. Bi arkadaşım DVD kaydedici alırsam bu sıkıntının çözüleceğini söyledi.

Ben de en uygun fiyatlı olarak arçelik veya beko almayı düşünüyorum ama;
    1- Acaba ihtiyacımı karşılar mı?
    2- Kameramdan dvdye kayıt yapmak için ekstra kablo vs. donanım gerekiyor mu?
    3- Bir 60 dk.lık kasedin dvdye kaydı ortalama ne kadar sürüyor?
    4- Görüntü kalitesi tatmin edici mi?
    5- Bu makine ile ayrıca DVD/Divx filmler de izlenebiliyor mu? Yani sadece kayıt yapmıyor? Dolayısıyla bir de DVD player almam gerekmiyor değil mi?(cehaletim için kusura bakmayın artık)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lawyer23

Arkadaşlar, valla forumdan birkaç sayfa okudum, ama benim sormak istediğim şeyin cevabını bulamadım, ama çok fazla olduğu için hepsini okuyamadığımı özellikle belirteyim.

Mini DV kamera ile çalışan kameramın kaset olayından bıktım.DVD'ye kaydetmek istiyordum. Bi arkadaşım DVD kaydedici alırsam bu sıkıntının çözüleceğini söyledi.

5- Bu makine ile ayrıca DVD/Divx filmler de izlenebiliyor mu? Yani sadece kayıt yapmıyor? Dolayısıyla bir de DVD player almam gerekmiyor değil mi?(cehaletim için kusura bakmayın artık)

1-karşılar
    2-DV in kablosu lazım ama başka bir adı vardı sanırım.ama yani bir kablo lazım
    3-kasetle eş değerde.görüntü aktarımı olduğu için 60 dk da HDD ye yazacak.ve 15 DK gibi bir sürede de istersen DVD CD sine yazacak
    4-HQ ve SP ile birlikte toplam 5 kayıt var.bu dediklerim en ii derece sayılır.HQ ise direk aynı kalitede kayıt denebilir(yani mükemmel)
    5-bu makina hem kaydedici hem okuyucu.piyasada aklına gelebileceke her formattaki CD yi okur.(High Defination ve çift katman CDler hariç-onlar sonradan çıkma son teknoloji olduğu için)okuduklarından bazıları;
    mp3 cd si track cd ler SVCD VCD DVD medyalar DivX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 16 Eylül 2007; 17:48:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Arkadaşlar, valla forumdan birkaç sayfa okudum, ama benim sormak istediğim şeyin cevabını bulamadım, ama çok fazla olduğu için hepsini okuyamadığımı özellikle belirteyim.

1-karşılar
    2-DV in kablosu lazım ama başka bir adı vardı sanırım.ama yani bir kablo lazım
    3-kasetle eş değerde.görüntü aktarımı olduğu için 60 dk da HDD ye yazacak.ve 15 DK gibi bir sürede de istersen DVD CD sine yazacak
    4-HQ ve SP ile birlikte toplam 5 kayıt var.bu dediklerim en ii derece sayılır.HQ ise direk aynı kalitede kayıt denebilir(yani mükemmel)
    5-bu makina hem kaydedici hem okuyucu.piyasada aklına gelebileceke her formattaki CD yi okur.(High Defination ve çift katman CDler hariç-onlar sonradan çıkma son teknoloji olduğu için)okuduklarından bazıları;
    mp3 cd si track cd ler SVCD VCD DVD medyalar DivX

Çok teşekkür ediyorum. Anlayabileceğim bir dille yazdığın için de teşekkürler. Hele beşiktaşlıymışsın belli, hemen yardıma koştun. Beşiktaş'ı ve Beşiktaşlıları çok seviyorum yaa.Ama o Vedat Yüksel denen ... neyse, konuyu karıştırmayayım.

O zaman ben bu aleti alayım, fiyatı da uygunmuş, hem DVD player'ım da yok, bi taşla iki kuş vurayım.Bir de eğer o kablonun ismini bulup verebilirsen çok sevinirim. Ha bi de arçelik ve beko arasında fark var mı?

Şimdiden teşekkürler!

• önemli değil(gitti 2 puan zaten neyse)ikiside aynı ama arçelik derim çünkü güncelleştirmesini burdan yada benden bulabilirsinbekonun yok sanırım.ikiside aynı ama içindeki logolar farklı.bekoya arçelik logolu bir yazılım yüklemek istemezsin heraldekabloyu araştırıp bulunca yazarım.eğer yazmazsam sen yine hortlattı ki ben unutmıyayım.bu konudan mesaj gelince hatırlarım.hem ayrıca sadce kamera değil video kaset vcd yayınlarınıda DVD ye aktarabilirsin..ve sanırım o kablo dijitallerde oluyodu sanırım görüntü kaybı olmasın diye.kasetlilerde olmuyodu galiba.direk av kablosu ilede olur sanırım

• Tamamdır, hemen alayım, çünkü bu kaset olayı sinirimi bozuyor.
    Yalnız makinayı aldıktan sonra seni daha çok rahatsız edebilirim.Kusura bakmazsan...

Tekrar çok teşekkürler..
  • quote:

Tamamdır, hemen alayım, çünkü bu kaset olayı sinirimi bozuyor.
    Yalnız makinayı aldıktan sonra seni daha çok rahatsız edebilirim.Kusura bakmazsan...

Tekrar çok teşekkürler..

ban yemezsem ben burdayım

Saygılarımla...
  • dv kameradan rahatlıkla alete aktarım yapabnilrisiniz kamera ne çektiyse aynısı dvd recordera aktarılıyor. ben çok kayıt yaptım gayet iyi bu özellik. bilgisayarla hiç uğraşılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 17 Eylül 2007; 8:27:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

dv kameradan rahatlıkla alete aktarım yapabnilrisiniz kamera ne çektiyse aynısı dvd recordera aktarılıyor. ben çok kayıt yaptım gayet iyi bu özellik. bilgisayarla hiç uğraşılmaz

Teşekkür ediyorum, yedikeresekiz
  • Arkadaşlar foruma yeni üye oldum o yüzden hepinize merhaba.9000 H ın DVDRW nı değiştirip hem +,hemde- medyalara yazan oldumu?
  • Arkadaşlar bu DivX konusunu gündemde tutalım.
    Arçelik birimlerine bu sorunları iletelim. Yeni proğram versiyonuyla bunu düzeltmelerini talep edelim.
    Benim gördüğüm kadarıyla DivX le ilgili 3 sorun var:

1- ALTYAZI SORUNU:
    Altyazı fontu çok küçük okunmuyor.
    Büyültüp küçültülebilmesi gerekir.
    Altyazı ile görüntü adı, noktasına kadar aynı olmazsa okumuyor.
    Bu diğer divx playerlarda da aynı mıdır? Bilmiyorum.
    2- GÖRÜNTÜ EKRANA TAM OTURMUYOR.
    3- DİVX LERDE ZOOM ÖZELLİĞİ ÇALIŞMIYOR.
  • arçeliğin bu konuda bişi yapmasını beklemek hayal olur çünkü bu arçeliğin ürün değil. uzakdoğu ürünü. phocus electronics vardı o da battı heralde sitesi açılmıyor. ben çok mail attım konuştum aylar oldu arge ye bildireceğiz dediler. ne bildirmesi arçeliğin dvd recorder birim yok ki tamamen fason mal. o yüzden yazılım beklemek hayal
  • Niye Arçelik olduğuna inanmıyorsun. Türkler bu ürünü yapamaz mı?
    Ürün Türk ürünü yazılımı yabancı. Daha önce adını bile duymadığın Phocus ürünü bekodan almış olamaz mı? Yeni yazılım geliştirmiş olamaz mı ?

Aletin içini aç tüm baskı devrelerinde Beko yazıyor.

• Arkadaşlar bu ürünü bende kullanıyorum,özellikle divx performansı vasatın üstüne çıkamıyor.Altyazı için yazılım beklemek bencede hayal olur,o yüzden başka bir divx player aldım(5960).9000 H ı da sadece hafızası ve kayıt için kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sidhatra

Arkadaşlar bu DivX konusunu gündemde tutalım.
    Arçelik birimlerine bu sorunları iletelim. Yeni proğram versiyonuyla bunu düzeltmelerini talep edelim.

2- GÖRÜNTÜ EKRANA TAM OTURMUYOR.

bu 2 numaralı sorun değil sanırsam ama tam bilmiyorum.çoğu divx formatı 16:9 olduğundan eğer tv ye tam oturursa görüntüde daralma olur ve uzar.buda kaliteyi bozar.(normal tv lerde 4:3)ha eğer 16:9 tv lerde de bu böyleyse evet bu bir problem diyebiliriz.ama normal tv lerde böyle göstermesi bir avantaj bizim için.kaliteyi bozmuyor
  • ikoras inanayım inanmasına da. arçelikle defalarca telefonda konuştum aletin ne olduğunu bilmeyen son yazılımın ne olduğunu bilmeyen aletin kitapçığında yazan şeyden habersiz bilgileri olmadığı halde aletin problemlerine uydurma çözümler uyduran bir ekibe de mi inanayım. o kadar uğraşıp içinin herşeyini yaptıysalar alet hakkında bilgisi olan birileri olurdu
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.