Bildirim
Arçelik 8124 HST çamaşır makinesi incelemesi (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Ben de plastik diye biliyorum ama resimdeki saca benziyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Ben de plastik diye biliyorum ama resimdeki saca benziyor :)
parlak duruyor ya plastik hissi vermiyor ama plastik dokunmadım ama flashtan dolayı parlak açtığımda mattı -
bu körüğü yumuşatmak için ne yapılabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: can kırıkları.
bu körüğü yumuşatmak için ne yapılabilir
neden? 90 derecede boş yıkama yaptır.yıkama bıtınce durulamaya gecdeden suyu atınca kapagı ac.yumusamısolur.ama sertlesır gene. -
quote:
Beyazları 90 derecede yıka. Suyu boşaltmaya yakın makinayı kapatıp beklet sabaha kadar kalsın. Benim lastikte çok sertti. Şimdi pamuk gibi oldu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GülçinGE
quote:
Beyazları 90 derecede yıka. Suyu boşaltmaya yakın makinayı kapatıp beklet sabaha kadar kalsın. Benim lastikte çok sertti. Şimdi pamuk gibi oldu.
deniyeceğim sağolun
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GülçinGE
quote:
deniyeceğim sağolun
Önemli değil. :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Şimdiye kadar elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları ile tanıdığınız SüpürgeMarket firması olarak çamaşır makinelerinizin içerisinin temizliği için harika bir kampanya başlattık... Electrolux markası altında üretilen ve son derece olumlu yorum ve geri dönüşler aldığımız çamaşır makinesi temizleyicisi kısa süre için 24 TL yerine sadece 18 TL.
-
makinadan artık acayip sesler gelmeye başladı ama bu kesinlikle bir rulman arızası değil depoda duran nuhtan kalma profilonun rulmanlarından gelen sesi duymak bile istemezsiniz
makina 3 ay daha götürmesi gerekiyor sonra değiştirilecek mecburi bir nedenden
sizce servis çağırayımmı ?
not koltuk minderleri ve kilimlerden sonra yetti be diyip arıza vermeye başladı ama hala yaşıyor mendebur -
quote:
Orijinalden alıntı: batu25
quote:
Orijinalden alıntı: lazpanyol
quote:
Gövdenin rengi beyaz, kapaların rengi mavi
MAKİNİN MODELI NEDIR ?COK ESKIYSE DEĞMEZ.
Makinenin modeli AEG LV71
sizin makinededen komsumuzda vardı çok güzel makine idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalkendisin0606 -- 1 Haziran 2014; 10:44:02 > -
Bizim makinenin motor bir acayipleşti yine sanayi gibi sesler çıkarıyor bu sefer ben gidiyorum siz de kendinize yeni makine bakın diyor herhalde -
quote:
Bizim makinenin motor bir acayipleşti yine sanayi gibi sesler çıkarıyor bu sefer ben gidiyorum siz de kendinize yeni makine bakın diyor herhalde
benim makine'de aeg parcalarıyla yapılmıs benimki yıllardır ses cıkartıyor. ama bir türlü kurtulamadım su makineden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalkendisin0606 -- 3 Haziran 2014; 19:42:14 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilalkendisin0606
quote:
Bizim makinenin motor bir acayipleşti yine sanayi gibi sesler çıkarıyor bu sefer ben gidiyorum siz de kendinize yeni makine bakın diyor herhalde
benim makine'de aeg parcalarıyla yapılmıs benimki yıllardır ses cıkartıyor. ama bir türlü kurtulamadım su makineden
sıkma canını gider elbet
-
quote:
Orijinalden alıntı: -OD-
quote:
quote:
sıkma canını gider elbet
zaten iki haftada bir bozuluyor ama kalıcı bir arıza lazım bana.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -OD-
quote:
quote:
sıkma canını gider elbet
zaten iki haftada bir bozuluyor ama kalıcı bir arıza lazım bana.
kendin bozcan o zaman başka yolu yok
-
Senin makine neydi ki ? -
quote:
Senin makine neydi ki ?
bosch wmv1610
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X