Şimdi Ara

Arçelik 8124 HST çamaşır makinesi incelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
17.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet arkadaşlar bayadır açmayı düşündüğüm bir konuyu sizlerle paylaşacağım

Çamaşır makinası olarak herkesin tepkiyle baktığı arçelik makineme inceleme yapma gereğini düşündüm ve ve burdayım

Gri üzeri siyah panel çok hoş dursada mutfakta durmaktan deterjan çekmecesinde değişik lekeler bulunmaktadır
     Arçelik 8124 HST çamaşır makinesi incelemesi

Cihaz eski sayılmaz 2 senedir bizde ve biz aldığımızda arçeliğin yapmış olduğu Silent-Tech duvarlar yoktu ve dikine çizgileri vardı
    atelyeye gönderilip hem körük hem yan duvarlar hemde amortisörler değişti körük ve amortisörler fabrikasyon hatalardan dolayı değişti

Gelelim programlara 16 program bulunmasına rağmen her biri çok sık kullanılmıyor örn : Pamuklu Eko programı gerçekten çok cimri ortalama 4 kg çamaşırı güzel yıkasada onun üzerini ıslanmamış çıkarabiliyor o derece az su alıyor

Çamaşır makinem 8 kg forumda 7.5 kilo olarak geçmesi üzerine servisede sorduğumda aynı cevabı almıştım ne kadar doğru bilmiyorum ölçmedim ama ihtiyaç karşılıyor 7 kg büyük olduğu kesin

Ve Su Jeti çamaşıra deterjanlı suyu püskürten bu buluş benim için hani olmasada olurmuş dediğim bir teknoloji yıkama da mesela atıyorum hijyende yıkanan çamaşıra ilk 5 dk püskürtüp sonra yıkama sonuna yakın bir 10 dk civarı yeniden ve soğuk su alıp sıkmaya geçene kadar aktif olarak kalıyor yüksek durulama ve yumuşatıcı da 14 dk lık programda bile çalışıyor ama olmasaydı keşke olsaydı derdim keşke o yanındakide motora bağlı olsaymışta ordanda püskürtseydi ama su jetinin faydası var çalıştığı programlarda

Ve gelelim sıkmaya oldukça tatmin edici olan bu bölümde 400 -600-800-900-1000-1200 devirde istediğin gibi sıktırabiliyorsun benim favorim 900 ile 1200 gerçekten çok sessiz zaten BLDC motor kullanılmış ve makinenin 3 tarafına cam elyaf yerleştirilmiştir sıkmada gayet dengeli bir şekilde işini hallediyor (ama makinenin içine bornozla çarşafı aynı anda atarsan makine zaten onu dengelemek için fazla uğraşmayacağından ilk 100 ile 200 devirde hafif sallantı yapabilir sonra toparlar arka plandaki sesi tınlmayın teyzem coşmuş yine

sonra bana demeyin bumu sessiz alt tarafa elyaf konmamıştı ki yinede sesi yok çok yakından çektim mesafeden dolayı zaten pompa sesi var 800 devire çıkana kadar
    her türlü eleştiriye açığım bunu göze alarak açtım zaten LÜTFEN MARKA FANATİKLERİ GELİP ZIRVALAMASINLAR !

@lazpanyol hocamın isteğiyle arka kapağı söküp yalıtımının fotoğraflarını koydum

alt tarafa yapılan cam elyaf uygulaması ben evde yokken servis çağırmışlar ve sökülmüş anlam veremedim onun yerine bantlamışlar
    buda motor

SAGOL HOCAMDA ALT TARAFI NASIL KAPATTIN 2 . FOTOYU ANLAYAMADIMDA. BIDE CAMELYAFI NERDEN SATIN ALDINIZ KACA? .AMA BENIM BI SORUNUM VAR ARKADA SWATCH SAATLERDEKI GIBI :) ACMA KAPAGI YOK MAKINENIN.HERALDE TAMIRE GEREK DUYULMAYACAK KADAR SAGLam

ben almadım hocam servis kendi yaptı tabanada döşenmişti yalıtımı süperdi ama ben yokken servis çıkarmış 2. fotoğraftaki gibi titreme yapmasın diye bantlamışlar tabanı

benim eski boschtada arka kapak için arçelikteki gibi kapak yoktu bende açamamıştım

sagol hocam servıs bı ucret aldımı?

hocam bide alt kapak demirden mi oyle gozukuyorda bilgi icin cok sagol

hiç bir ücret vermedim pompa değişti 1 kerede onada para vermedim ne varsa herşey ücretsiz değişti grundig laptopumun harddiskini bile ücretsiz değiştirdim

servis yönünden çok memnunum

iyiymiş alt kapak demirden mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet arkadaşlar bayadır açmayı düşündüğüm bir konuyu sizlerle paylaşacağım

Çamaşır makinası olarak herkesin tepkiyle baktığı arçelik makineme inceleme yapma gereğini düşündüm ve ve burdayım

Gri üzeri siyah panel çok hoş dursada mutfakta durmaktan deterjan çekmecesinde değişik lekeler bulunmaktadır

Cihaz eski sayılmaz 2 senedir bizde ve biz aldığımızda arçeliğin yapmış olduğu Silent-Tech duvarlar yoktu ve dikine çizgileri vardı
    atelyeye gönderilip hem körük hem yan duvarlar hemde amortisörler değişti körük ve amortisörler fabrikasyon hatalardan dolayı değişti

Gelelim programlara 16 program bulunmasına rağmen her biri çok sık kullanılmıyor örn : Pamuklu Eko programı gerçekten çok cimri ortalama 4 kg çamaşırı güzel yıkasada onun üzerini ıslanmamış çıkarabiliyor o derece az su alıyor

Çamaşır makinem 8 kg forumda 7.5 kilo olarak geçmesi üzerine servisede sorduğumda aynı cevabı almıştım ne kadar doğru bilmiyorum ölçmedim ama ihtiyaç karşılıyor 7 kg büyük olduğu kesin

Ve Su Jeti çamaşıra deterjanlı suyu püskürten bu buluş benim için hani olmasada olurmuş dediğim bir teknoloji yıkama da mesela atıyorum hijyende yıkanan çamaşıra ilk 5 dk püskürtüp sonra yıkama sonuna yakın bir 10 dk civarı yeniden ve soğuk su alıp sıkmaya geçene kadar aktif olarak kalıyor yüksek durulama ve yumuşatıcı da 14 dk lık programda bile çalışıyor ama olmasaydı keşke olsaydı derdim keşke o yanındakide motora bağlı olsaymışta ordanda püskürtseydi ama su jetinin faydası var çalıştığı programlarda

Ve gelelim sıkmaya oldukça tatmin edici olan bu bölümde 400 -600-800-900-1000-1200 devirde istediğin gibi sıktırabiliyorsun benim favorim 900 ile 1200 gerçekten çok sessiz zaten BLDC motor kullanılmış ve makinenin 3 tarafına cam elyaf yerleştirilmiştir sıkmada gayet dengeli bir şekilde işini hallediyor (ama makinenin içine bornozla çarşafı aynı anda atarsan makine zaten onu dengelemek için fazla uğraşmayacağından ilk 100 ile 200 devirde hafif sallantı yapabilir sonra toparlar arka plandaki sesi tınlmayın teyzem coşmuş yine

sonra bana demeyin bumu sessiz alt tarafa elyaf konmamıştı ki yinede sesi yok çok yakından çektim mesafeden dolayı zaten pompa sesi var 800 devire çıkana kadar
    her türlü eleştiriye açığım bunu göze alarak açtım zaten LÜTFEN MARKA FANATİKLERİ GELİP ZIRVALAMASINLAR !

@lazpanyol hocamın isteğiyle arka kapağı söküp yalıtımının fotoğraflarını koydum

alt tarafa yapılan cam elyaf uygulaması ben evde yokken servis çağırmışlar ve sökülmüş anlam veremedim onun yerine bantlamışlar
    buda motor

SAGOL HOCAMDA ALT TARAFI NASIL KAPATTIN 2 . FOTOYU ANLAYAMADIMDA. BIDE CAMELYAFI NERDEN SATIN ALDINIZ KACA? .AMA BENIM BI SORUNUM VAR ARKADA SWATCH SAATLERDEKI GIBI :) ACMA KAPAGI YOK MAKINENIN.HERALDE TAMIRE GEREK DUYULMAYACAK KADAR SAGLam

ben almadım hocam servis kendi yaptı tabanada döşenmişti yalıtımı süperdi ama ben yokken servis çıkarmış 2. fotoğraftaki gibi titreme yapmasın diye bantlamışlar tabanı

benim eski boschtada arka kapak için arçelikteki gibi kapak yoktu bende açamamıştım

sagol hocam servıs bı ucret aldımı?

hocam bide alt kapak demirden mi oyle gozukuyorda bilgi icin cok sagol

hiç bir ücret vermedim pompa değişti 1 kerede onada para vermedim ne varsa herşey ücretsiz değişti grundig laptopumun harddiskini bile ücretsiz değiştirdim

servis yönünden çok memnunum

iyiymiş alt kapak demirden mi

dokunmadım ama sanmam plastitir

• Ben de plastik diye biliyorum ama resimdeki saca benziyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ben de plastik diye biliyorum ama resimdeki saca benziyor :)

parlak duruyor ya plastik hissi vermiyor ama plastik dokunmadım ama flashtan dolayı parlak açtığımda mattı
  • bu körüğü yumuşatmak için ne yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

bu körüğü yumuşatmak için ne yapılabilir

neden? 90 derecede boş yıkama yaptır.yıkama bıtınce durulamaya gecdeden suyu atınca kapagı ac.yumusamısolur.ama sertlesır gene.
  • quote:

Beyazları 90 derecede yıka. Suyu boşaltmaya yakın makinayı kapatıp beklet sabaha kadar kalsın. Benim lastikte çok sertti. Şimdi pamuk gibi oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

Beyazları 90 derecede yıka. Suyu boşaltmaya yakın makinayı kapatıp beklet sabaha kadar kalsın. Benim lastikte çok sertti. Şimdi pamuk gibi oldu.

deniyeceğim sağolun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

deniyeceğim sağolun

Önemli değil. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdiye kadar elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları ile tanıdığınız SüpürgeMarket firması olarak çamaşır makinelerinizin içerisinin temizliği için harika bir kampanya başlattık... Electrolux markası altında üretilen ve son derece olumlu yorum ve geri dönüşler aldığımız çamaşır makinesi temizleyicisi kısa süre için 24 TL yerine sadece 18 TL.

• makinadan artık acayip sesler gelmeye başladı ama bu kesinlikle bir rulman arızası değil depoda duran nuhtan kalma profilonun rulmanlarından gelen sesi duymak bile istemezsiniz

makina 3 ay daha götürmesi gerekiyor sonra değiştirilecek mecburi bir nedenden

sizce servis çağırayımmı ?

not koltuk minderleri ve kilimlerden sonra yetti be diyip arıza vermeye başladı ama hala yaşıyor mendebur
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu25

quote:

quote:

Gövdenin rengi beyaz, kapaların rengi mavi

MAKİNİN MODELI NEDIR ?COK ESKIYSE DEĞMEZ.

Makinenin modeli AEG LV71

sizin makinededen komsumuzda vardı çok güzel makine idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalkendisin0606 -- 1 Haziran 2014; 10:44:02 >
  • bilalkendisin0606 kullanıcısına yanıt
    Bizim makinenin motor bir acayipleşti yine sanayi gibi sesler çıkarıyor bu sefer ben gidiyorum siz de kendinize yeni makine bakın diyor herhalde
  • quote:

Bizim makinenin motor bir acayipleşti yine sanayi gibi sesler çıkarıyor bu sefer ben gidiyorum siz de kendinize yeni makine bakın diyor herhalde

benim makine'de aeg parcalarıyla yapılmıs benimki yıllardır ses cıkartıyor. ama bir türlü kurtulamadım su makineden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalkendisin0606 -- 3 Haziran 2014; 19:42:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalkendisin0606

quote:

benim makine'de aeg parcalarıyla yapılmıs benimki yıllardır ses cıkartıyor. ama bir türlü kurtulamadım su makineden

sıkma canını gider elbet

• quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

quote:

quote:

sıkma canını gider elbet

zaten iki haftada bir bozuluyor ama kalıcı bir arıza lazım bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

quote:

quote:

sıkma canını gider elbet

zaten iki haftada bir bozuluyor ama kalıcı bir arıza lazım bana.

kendin bozcan o zaman başka yolu yok

• bilalkendisin0606 kullanıcısına yanıt
    Senin makine neydi ki ?
  • quote:

Senin makine neydi ki ?

bosch wmv1610
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.