|
Arçelik 800 KMX 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 13500TL (10. sayfa)
-
-
Kmx serisi buyuk ihtimal 8 kilo olan celik kazan degil digerleri celik kazan diye dusunuyorum
-
Arkadaşlar dün bayiden aldığım bilgi doğruymuş. Yalnız bu sefer tüm bulaşık makineleri 7500 düşüyor gibi algıladım. Vakti olan varsa denesin.
-
Bayiye gidince ne diyorsunuz indirim için
-
Ben anlamadım. Dediğiniz modeller 22bin tl 44bin yapıyor. Bayi fiyatları farklı mı
Ellerinde var mı hala iki üründen de
-
Hocam kurutma makinesi kampanyası dün son gündü. 21.569+15.259 yapıyor ikisi, liste fiyatı üzerinden 13210 indirimle aldım. Vade farkı vs koymadılar.
Bugün başlayan 16-31 ocak tarihleri arasında ki kampanyada reklam sayfasında 3 programlı bulaşık makinesinde 7500 indirim demesine rağmen, beyaz eşya yanında tüm bulaşık makinelerinde 7500 indirim düşüyor. % bazlı değil maalesef
beko türkiyeCM 9102 | Çamaşır Makinesi | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Beko Türkiyehttps://www.beko.com.tr/camasir-makinesi/cm-9102-camasir-makinesibeko türkiyeKM 1010 | Kurutma Makinesi | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Beko Türkiyehttps://www.beko.com.tr/kurutma-makinesi/km-1010-kurutma-makinesi
-
Güzel indimler var 20 bine iki makine almak çok mantıklı -
-
Bulaşık makinesi değil de sizin kombin daha güzelmiş
-
İndirimin nasıl düştüğünden de bahsedebilir misiniz? Olizden kod alarak mi düşüyormuş? -
km 90 sanırsam bizde bunu aldık
ilk defa kurutma kullanıyorum çok mu ses yapıyor ?
-
-
Kurulum yaptırmayan var mı? -
800 kmx kaplama kazanli
-
1000 kmx modeli çelik kazan mı? Teşir olan bayi ile görüştüm birkaçı çelik bazıları da galvaniz dedi. Teslim edilen var mı bilgi verseler çelik yada değil -
Aynen cogunluk celik mis şansina digeri de kotu degildir kotu olsa neden oyle uretilsin
-
Bu nasıl iş, bir kısmı çelik bir kısma galvaniz. Şans işi saçma olmuş. Koca Arçelik te bunu yapıyorsa yanmışız. -
Maliyet -
Mantıken galvaniz değildir diye düşünüyorum. İçinde dönen kıyafetler, düğme, fermuar gibi metaller zımpara etkisiyle galvanizi çizer ve alttaki çabuk paslanan metal çıkar açığa. O yüzden paslanmazdan yapılmıştır bence. Sonuçta her paslanmazın çatal bıçak kalitesinde olmasına gerek yok -
Nazar degmesin suan hanim memnun ikinci ucuncu makineyi atti super diyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X