Şimdi Ara

ARÇELİK 4020 AA KLİMA DENEYİMİ MUTLAKA OKUYUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
14.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu dereceden sonra ısıtması klima özelliği değil içindeki kullanılan gazın özelliği şuanda piyasa yerlisin yabancısına %90 nı r22 gazı kullanıyor bu gazın özelliği -7 ila -5 derecede donmasıdir.bun dolayıda klimalar belli bir derecenin altında ısıtma yapmaz.bu tek derece değildir belli bir aralıklar baz alınır arçelik 5 dereceden sonra der vestel 0 derecede performansı düşer -5 ten sonra hiç çalışmaz der bosch -7 de bile çalışır der vs vs ama hepsi gazın özelliğidir.
    ısıtmak o kadar önemli ise r410 gazı -15 ila -20 derecede bile donmaz.

iyi çalışmalar
    ya klimanın ısıtmsında veya söylenenlerde bir sorun yok güle güle ısının
  • Freon22 prensip olarak düsük sicakliklarda sogutma elde etmek için gelistirilmis bir sogutucu akiskandir. Freon-22,genellikle,derin dondurucu tesisatinda çok düsük buharlasma sicakligi elde etmek için kullanilir. Bilesiminde karbon,hidrojen,klor ve flor bulunan Freon-22nin kimyasal formülü (CHF2Cl)dir. Daha yüksek sicakliklarda sogutma elde etmek için de kullanilabilmesine ragmen esas olarak kullanilma alani sicakligi -30°C nin altinda olan sogutma sistemleridir Atmosfer basincinda -40°C de kaynar. Freon-22nin özelikleri Freon-12nin özelliklerine çok yakindir. Freon-22 ile birlikte sürüklenen yaglama yagi buharlastirici da, kendiliginden ayrilmaz, için kompresörle kondansör arasina bir yag ayirma cihazi yerlestirmek gereklidir.Sikistirma sonunda Freon-22nin sicakligi (130 C)ye kadar yükselmesi yaglama yaginin niteliklerinin bozulmasina neden olabilir. Gaz hizlari kompresör emisinde 10-12m/s ve çikisinda 12-16m/s arasinda olur.
    Orjinalden alıntı: EMRE_SAGANAK

alden alıntı: eribo

şu dereceden sonra ısıtması klima özelliği değil içindeki kullanılan gazın özelliği şuanda piyasa yerlisin yabancısına %90 nı r22 gazı kullanıyor bu gazın özelliği -7 ila -5 derecede donmasıdir.bun dolayıda klimalar belli bir derecenin altında ısıtma yapmaz.bu tek derece değildir belli bir aralıklar baz alınır arçelik 5 dereceden sonra der vestel 0 derecede performansı düşer -5 ten sonra hiç çalışmaz der bosch -7 de bile çalışır der vs vs ama hepsi gazın özelliğidir.
    ısıtmak o kadar önemli ise r410 gazı -15 ila -20 derecede bile donmaz.

iyi çalışmalar
    ya klimanın ısıtmsında veya söylenenlerde bir sorun yok güle güle ısının

• Merhaba, bu marka ve model klimayı kullanan arkadaşlara bir yardımı olur düşüncesiyle 1 aylık günde 10 saat çalıştırmak suretiyle klimanın faturaya yansıması 45 ytl olmuştur. Bu marka ve model kullanan arkadaşlar varsa aylık elektirik satfiyatlarının ne olduğunu yazarlarsa sevinirim.

45+39=84 ytl.
  • arçelik 4020 AA model klimamın bir arızasıyla ilgili sizden bilgi almak istiyorum. klimayı açıyorum 20-25 dakika eskisi gibi çok iyi soğutuyor fakat bu süre sonunda ısınmaya başlıyor artık soğutmuyor sıcak hava üflüyor.dış üniteden acaip sesler geliyor. Kapatıyorum 5-10 dakika geçiyor açınca gene düzeliyor 20-25 dakika sonra aynı sıcak hava üflüyor.servise sordum klima motoru ısınınca verimi düşüyor değişecek dediler ama tatmin olmadım. bu konuyla ilgili daha önce başına bir arıza gelen varmı? yardımcı olur musunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.